Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 82 z 82

Téma: Dynavix - rady, tipy, zkušenosti

  1. #76
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Oops, planuji vikendovou cestu do zahranici a narazil jsem na docela neprijemnou "vlastnost" Bodu zajmu - jsou vtazeny pouze ke konkretni mape. Takze pri zmene mapy "pouze CR" a "CR plus prujezdni Evropa" a naopak si musim body zajmu vytvaret pro kazdou mapu separatne... No uz aby to vyresila (doufam) 1.4...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli mate podobny problem.Mam Acer N50, 312MHz, 64 Ram, 64 Rom. A pri spusteni Dinavixu, dostanu vetsinou hlasku, ze mam nedostatek pameti. Takze musim PDA restartovat, abych tam nemel bezet jine programy. Pod nastavenim pameti, mam pamet nastavenou na co nejvice mista pro bezici programy.
    Mate nekdo podobny problem??
    Diky za radu.
    Cau David
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Ja mam s DNVX a pameti nasledujici zkusenost: na LX718 to vubec neresim, poustim DNVX klidne i po nekolika tydnech provozu bez SR. Na hx4700 ve kterem jsem mel nainstalovano hodne programu, jsem musel delat SR pred kazdym startem DNVX. Ovsem pak jsem provedl nechteny HR (vybita baterie) takze tam ted nemam vubec nic, jen DNVX (dokonce i bez cestiny) a to jiz neni SR tak casto potreba.
    Vice mne trapi "kvalita" verze" 1.3 ale to asi nejsem sam. Ted jsem napr. na suzebni ceste v zahranici a i s prujezdni mapou Evropy mam po opusteni Mikulova na displeji naprosto cistou prazdnou obrazovku bez jedine silnice a to i pri prujezdu Vidni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    S prejazdnou mapou Euróopy som išiel do Nemecka a je to naozaj bieda. Sú tam len diaľnice, príp. kus cesty 1.tr. tam, kde diaľnica nie je ( napr. chýbajúci úsek diaľnice A6 ). Akonáhle sa zíde z diaľnice, tak cesta zmizne. To je ale na prejazd dosť málo. Teraz sa mi napr. stalo, že kus diaľnice bol kvoli nehode uzavretý, takže som to musel obísť. TT5 ma pekne naviedol, DNVX by skončil. Jasné, mapa Európy bude a vraj bude aj podrobná... ale pod prejazdnou mapou si predsa len predstavujem niečo lepšie ako pár diaľnic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od david.dda
    Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli mate podobny problem.Mam Acer N50, 312MHz, 64 Ram, 64 Rom. A pri spusteni Dinavixu, dostanu vetsinou hlasku, ze mam nedostatek pameti.
    Ja mám ten samý HW ako ty a problém s pamaťou nemám. Pri spustení Dynavixu mám voľných okolo 30 MB a to mu stačí. Problém u mňa je, že po skončení Dynavix neuvoľní pamať. Mám dojem, že ver. 1.2 to nerobila, teraz mám 1.3. No a stane sa mi, že po spustení úplne zatuhne. Podľa info od Telematixu som zmazal jeden txt súbor, chodilo to, ale teraz naposledy zase zatuhol. Tak som rezignoval a čakám na ver. 1.4. Mala byť teraz do pondelku, tak snaď do konca týždňa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Tak mám za sebou pár jízd s verzí 1.4.12886 s těmito zkušenostmi:
    -pokud projíždím plynule křižovatkami, OK, pokud se zastavím na červenou a nebo dávám přednost, Dynavix jede vesele dál a hlásí abych se otočil
    -pokud nemám PDA na nabíječce, po chvíli se vypne-nenašel jsem žádnou volbu "prevent online", atd.
    -vítám zajímavé barvy i 3D, poku se ale podívám na celou trasu, do 3D se to nevrátí, musím 2D, 3D a pak je teprve z5
    -už jsem se lekl, že se nám Dynavix začal kousat i v Yakumu - při vypínání to trvá dlouho - že by to něco ukládalo
    -jsou zde body zájmu vázané na jméno, ale chybí původní
    -předminule se příjemně změnila mapa, i když samozřejmě nepostihla všechny nové silnice, ale i přidala nikdy neexistující :-)
    -co to jsou "prstové dialogy pro Body zájmu"?
    -hergot, jak povypínám některé body zájmu? Při průjezdu centrem už na mě ty hospody a bankomaty až padají...
    Jinak ale opět velká chvála!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    Zdravím
    tak mám také už nějaké ty km s verzí 1.4 za sebou:
    -pokud projíždím plynule křižovatkami, OK, pokud se zastavím na červenou a nebo dávám přednost, Dynavix jede vesele dál a hlásí abych se otočil
    ani jednou se mne to nestalo
    -pokud nemám PDA na nabíječce, po chvíli se vypne-nenašel jsem žádnou volbu "prevent online", atd.
    pokud mám PDA spojené s GPS modulem přes Bluetooth, tak se mne PDA nikdy nevypne, ale můžeš i v PDA nastavit, aby se Ti PDA samo automaticky nevypnulo
    poku se ale podívám na celou trasu, do 3D se to nevrátí, musím 2D, 3D a pak je teprve z5
    mám nastaveno 3D, naplánuju trasu, podívám se na zobrazení celé trasy a pokud jsem se podíval, tak tapnu na tlačítko auta a mám opět 3D (je pod tlačítky pro manuální zoom u pravého okraje displeje) a funguje mne to jak pro simulaci, tak při spojení s GPS modulem.
    vypínání to trvá dlouho - že by to něco ukládalo
    vypíná mne ihned
    -hergot, jak povypínám některé body zájmu? Při průjezdu centrem už na mě ty hospody a bankomaty až padají...
    jj, naprostý souhlas, také bych bral, aby se daly jednotlivé kategorie POI vypínat.
    Dále bych měl drobnou připomínku k ovládání prsty, pokud zadávám cíl a nespecifikuji ho přesně, tak na mne vyběhne seznam cílů, a samozřejmě některé mají dlouhý název, že nevidím ani město, ve kterém se cíl nachází (natož stát), chtělo by to o chlup menší písmo, boční posuvnou lištu udělat slabší a doplnit spodní posuvnou lištu pro pohyb do prava a leva.
    Hlavní 2 připomínky:
    Připomínka je k ukládání oblíbených cílů, já nechci, aby se mne řadily jako cíl z mapy, číslo domu, silniční křižovatka, nebo ulice. Ať to tam klidně je, ale až za názvem oblíbeného cíle, které se pak začnou řadit podle abecedy a nemám v nich zmatek, jako teď, kdy si nepamatuji, jak mám cíl uložený tzn. ve které zkupině ho mám honem hledat.
    Hlavně mne v 3D chybí ve městech názvy ulic a to opravdu moc a moc.
    Jinak musím zatím říci, že dobrá práce, snad jsem to teď nezakřiknul, těch kilometru jsem dnes najel spíše méně.

    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. Dynavix 7 verze 2.3 - obecné zkušenosti, rady...
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 19:50
  2. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 21:33
  3. Dynavix - releasy, rady, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 673
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:18
  4. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 13:33