Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 66 z 66

Téma: Špatné nabíhání GPS v TTN5 - GPS zavaděč

  1. #61
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Mám dotaz.Jaký mám nastavit v TT5 GPS,je tady bezdrátové Tomtom a asi ještě 4 další,který mám nastavit a rychlost a já mám Acera n35 a GPS je tady na Com8 a tato položka tu vůbec není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    58

    Co máš za GPS, já mám v TT 5.21 zvoleno ostatní bluetooth a port 6 -GPSku už musíš mít spárovanou. Port se dá nastavit v System-connestion-Bluetooth-Serial port.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    N35 ma integrovanou GPS, zkusil bych Ostatni dratove GPS a pak COM8, pripadne vyzkousel jine COMy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od Jasoň
    Co máš za GPS, já mám v TT 5.21 zvoleno ostatní bluetooth a port 6 -GPSku už musíš mít spárovanou. Port se dá nastavit v System-connestion-Bluetooth-Serial port.
    mám Acer N35 a tam je vestavěné GPS,zdá se mi,že se signál dost často ztrácí.Třeba ve Varech jsem jel a úplně se mi ztratil signál a po té jsem přepl na PocketKima a tam bylo pokrytí 5 družic.Zpět na TT5 a už naběhli i tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od Vally
    Citace Původně odesláno od Jasoň
    Co máš za GPS, já mám v TT 5.21 zvoleno ostatní bluetooth a port 6 -GPSku už musíš mít spárovanou. Port se dá nastavit v System-connestion-Bluetooth-Serial port.
    mám Acer N35 a tam je vestavěné GPS,zdá se mi,že se signál dost často ztrácí.Třeba ve Varech jsem jel a úplně se mi ztratil signál a po té jsem přepl na PocketKima a tam bylo pokrytí 5 družic.Zpět na TT5 a už naběhli i tam.
    Jenže když dám ostatní drátové(teda ukazuje mi to "Jiná NMEA GPS"),tak mi naběhne rychlost,dám 4800 a pak mi naběhne
    SC2410 USB Cable:
    COM3:
    S2410 IRDA2410:
    S2410 UARTO
    GPS ON NAVAGATOR
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Rychlost dej 9600 a vyber GPS on NAVAGATOR, uz to tu bylor receno mnohokrat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Nabíhání
    Od Wolfford v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 12:46
  2. Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 15:24
  3. Asus A636 a nabihání GPS
    Od kank v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 20:37
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 11:15