Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 164

Téma: ACER N35 UPDATE WM2003SE

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    7

    Dobrý den,
    na webu ACERu je ke stažení fw 2.10.12 pro N35.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Hm, tak to zkousim, ale progress bar se zastavi v1/10 a nic se nedeje...:?

    EDIT: PDA MUSI byt pripojeno k nabijecce!

    PRVNI DOJMY:
    1) Storage Card 12.3MB!
    2) Konecne se ukazuje ikonka hodin - zaneprazdneni systemu
    3) Nekdy mam pocit, ze se aplikace nechcou spustit z menu, po kliknuti na ikonku menu zmizi, ale aplikace se nerozjede. Mozna je to tim, ze pouzivam Wisbar Adv. (v2.4.0.1)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Koudy_ce4you
    Guest

    Mohl bych poprosit o nějaký základní návod, jak upgrade provést? Na eftýpku Aceru jsem si stáhnul image, ale nenašel jsem žádné povídání co s ním. Zkusil jsem tedy upgrade podle návodu pro N30, ale nebylo to to pravé ořechové :? .

    Díky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od RadimK
    Hm, tak to zkousim, ale progress bar se zastavi v1/10 a nic se nedeje...:?

    EDIT: PDA MUSI byt pripojeno k nabijecce!

    PRVNI DOJMY:
    1) Storage Card 12.3MB!
    2) Konecne se ukazuje ikonka hodin - zaneprazdneni systemu
    3) Nekdy mam pocit, ze se aplikace nechcou spustit z menu, po kliknuti na ikonku menu zmizi, ale aplikace se nerozjede. Mozna je to tim, ze pouzivam Wisbar Adv. (v2.4.0.1)
    To spousteni aplikaci je nemoci WA, urcite ale stahni z jejich fora novejsi verzi, i kdyz beta, nyni je 2.4.1.12, coz je o hodne vychytanejsi..ale i tak se mi tohle stava, ze nekdy se mi spusti aplikace ze start menu az na podruhe..pouzivam to v kombinaci s WAD, pricemz tapnuti na zastupce na plose funguje vzdy..kdo vi, v cem je problem..ale 100% stahni novejsi verzi, to co mas je uz opravdu WA dedecek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od Koudy
    Mohl bych poprosit o nějaký základní návod, jak upgrade provést? Na eftýpku Aceru jsem si stáhnul image, ale nenašel jsem žádné povídání co s ním. Zkusil jsem tedy upgrade podle návodu pro N30, ale nebylo to to pravé ořechové :? .

    Díky za pomoc
    Ja to taky delal podle navodu pro n30. Jen se mi to nechtelo rozbehnout bez pripojene nabijecky.
    Tak tedy:
    Hodil jsem na SD soubory do rootu, vlozil do n35, prepnul hard reset a s podrzenym tlacitkem power jsem ho prepnul zpet a po 5 sec. pustil. Na displayi se rozjel progress bar, ale pristroj se pak sam neresetoval, az po tapnuti na display. Tot vse.
    Citace Původně odesláno od xkovi
    ...urcite stahni novejsi verzi...
    OK, vyzkousim. Jen jsem mel pocit, ze na WM2003 to nedelalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Koudy_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od RadimK
    Citace Původně odesláno od Koudy
    Mohl bych poprosit o nějaký základní návod, jak upgrade provést? Na eftýpku Aceru jsem si stáhnul image, ale nenašel jsem žádné povídání co s ním. Zkusil jsem tedy upgrade podle návodu pro N30, ale nebylo to to pravé ořechové :? .

    Díky za pomoc
    Ja to taky delal podle navodu pro n30. Jen se mi to nechtelo rozbehnout bez pripojene nabijecky.
    Tak tedy:
    Hodil jsem na SD soubory do rootu, vlozil do n35, prepnul hard reset a s podrzenym tlacitkem power jsem ho prepnul zpet a po 5 sec. pustil. Na displayi se rozjel progress bar, ale pristroj se pak sam neresetoval, az po tapnuti na display. Tot vse.
    Díky. Dělám to úplně stejně, až na to, že se mi na displeji zobrazí jen nápis "DOWNLOAD IMG" a žádnej progress bar se už neukáže. Napadlo mně, jestli to nemůže být SDéčkem (i v tom návodu je o tom zmínka). Zkusil jsem už dvě karty (neznačkové), ale žádný pokrok . Ještě vyzkouším SD od kámoše, jestli to náhodou nepomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    4

    Zdravim.
    Aj mne to robilo problem s SD kartou. Takze postup: 1. najskor stiahnut Ebot 6.2 a z priecinka SD nakopirovat tie dva subory na kartu. Postupovat ako pri pri upgade. 2. zmazat SD a postupovat ako pri N30.
    Po upgade odporucam vypnut cleartype. Default je zapnute. Este aby som nezabudol,dolezite je vymazat pred flashom ROM-ku!!! Inac ju nezvacsi na 12,3MB.
    Zatial to vyzera O.K. aj vystup na sluchadla je dobry. Uvidime ako sa to bude spravat. Vela zdaru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od jozee
    ...najskor stiahnut Ebot 6.2 a z priecinka SD nakopirovat tie dva subory na kartu. Postupovat ako pri pri upgade. 2. zmazat SD a postupovat ako pri N30.
    Jojo, takze to bude tim Ebootem a ne napajecim zdrojem, ze se upgrade nechtel rozjet. Ja ho dal taky do rootu na kartu a pak znova novy firmw. a krome DOWNLOAD IMG. se pod nim zobrazilo i EBOOT 6.2 (nebo tak nejak).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od xkovi
    ...urcite ale stahni z jejich fora novejsi verzi, i kdyz beta, nyni je 2.4.1.12...
    Tak jsem zkusil tuhle betu, ale ta ma zase problemy s prepinanim do landscape (zmrsi se horni lista, pri prepnuti zpet jsou ikony mimo viditelne misto). Nemas teda tip na nejakou funkcnejsi verzi? Ono to spousteni programu z menu vypada o neco lepe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Kua to nemuzou zverejnit neco co bude plne funkcni?

    Chtel jsem se zeptat to pri tom upgrade vsechnio instalujete znova nebo se to da nejak natahnout ze zalohy ?
    Dik za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od Mefisto
    Kua to nemuzou zverejnit neco co bude plne funkcni?

    Chtel jsem se zeptat to pri tom upgrade vsechnio instalujete znova nebo se to da nejak natahnout ze zalohy ?
    Dik za info
    Ja instaloval vse znova, nebot jsem mel v PDA nehorazny bordel ops:

    Jinak klepu na drevo - zatim zadny HR (a to si s tim hraju nonstop), takze bych netvrdil, ze to neni plne funkcni, navic jsem nikde nevidel, ze by to bylo ofiko, je to jenom na FTPku. A WA se zda dobry v beta v 2.4.1.11.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    No ofiko to je kdyz to udajne bude na ftp ACERU jak mi bylo sdeleno jak z centraly u nas tak z tech. sup. Acer eng. kdyz jsem se dotazoval na to ze je SE pro n30 a kdy bude pro n35.

    Jinak ja tam bordel nemam, pouzivam to povetsinou jen jako navigaci na TT5, cili ani spechat zatim nebudu (staci si precist jak to bylo s n30), cili radeji bych to jen prehrnul.
    Jde mi hlavne o otoceni zobrazeni displeje na sir. Funguje to?

    D
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    7

    Jaká je prosím adresa toho fóra pro stažení té betaverze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    66

    ten progress bar se vam objevil ihned pod download img nebo jste cekali ty 2 minuty? co jsou v navodu k n30

    pise mi to download img a pod tim eboot 6.2 ale nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    66

    no nahral jsem eboot i image na kartu a progress bar se rozjel temer ihned, kua ale jak dlouho mam cekat na reboot?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Acer n30 ROM WM2003SE
    Od dj.kure_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 12:24
  2. Ako Vám pomohol update ROM u Acer n300
    Od JokersMidi v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-10-2006, 18:02
  3. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 15:39
  4. Acer n50 update na WM 5
    Od Marian Veselý v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 17:48
  5. Acer N30 - ROM update
    Od romanx v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-01-2005, 12:49