Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 26 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 377

Téma: PocketBreeze 5 - tipy, triky, zkušenosti

  1. #151
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No ja jsem puvodne myslel do zalozky messages, ale kdyz to nejde, tak mi to staci takhle, akorat ze se mi tam zobrazuji pouze neprectene, v messages jsem tusim videl vsechny (anebo jsem si mohl vybrat slozku, uz nevim)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    muze me nekdo vysvetlit prosim (nebo hodit link) jaky je rozdil mezi Static, Dynamic a Dynamic inic u zalozek?

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Chlape, vzdyt uz ti to Beecher vysvetlil ve vlakne o pRSSreaderu. Dynamicka zalozka znamena, ze se aktivuje jen pokud na ni tapnes, do te chvile je neaktivni. Staticka je aktivni stale,jako kdyby byla primo na Today.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    PocketBreeze 5.1.02 … no Richarde, proč jako překladatel neinformuješ?

    Varování: Zatím neinstalujte, je to zmetek, pokud zadáte instalaci v ČJ, tak v nastavení není nic zobrazeno, na SBSH se na to ptal již jeden maník, mám stejnou zkušenost!!! V AJ to jede OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Tak jsem se nejak vratil k predchozi verzi - ta posledni mi nabizi treba uplne prazdna okna pri nastaveni, z niceho nic je nic v kalendari....

    "jednicka" maka bez problemu, tak proc se trapit
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    no Richarde, proč jako překladatel neinformuješ?
    Ze by proto, ze nemam na starosti jenom preklad SBSH programu, ale taky svoji praci, ktera ma nejvyssi prioritu? A bohuzel jeji tak hodne, ze sotva stiham moderovat tady? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    jo nejak zlobi cestina. Pokud zvolis pri instalaci anglinu, jede to O.K.
    Beechere, prokonzultuj to prosim s Amitem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    16

    mam docela problem s predposledni verzi (01, btw v 02 mi taky zlobi cestina) mam uz nejaky zaznamy v kalendari.. zadal jsem je v pohode, ale kdyz ted pripisu novy, tak mi to zahlasi chybu, abych to odeslal Microsoftakum. zaznam se sice prida, ale docela me to stve... Nevite co s tim? mam FS loox N560

    edit: hmm tak zahadne to prestalo delat problemy .. uz to jede jak ma.. divny
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    5.1.03 je venku


    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Pokud máte u poslední verze PB problém s ContactBreeze, mám potěšující info z fóra SBSH … pokud nebudou problémy s právě testovanou betou, má být k dispozici nová verze ContactBreeze v průběhu 24 hodin … hlídejte fórum .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Amitregev dodržel slovo, nová verze ContactBreeze 1.2.02 je venku, sosejte ZDE. Je zatím opravená spolupráce s PocketBreeze a konečně ContactBreeze používá soubor ikon, používaný v PocketBreeze, tzn. že byly odstraněny dva hlavní problémy nespolupráce obou programů po vydání poslední verze PocketBreeze. Větší změny bude obsahovat až další, vyšší verze ContactBreeze, na které se pracuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    76

    Mám cca 14 novou verzi PB (5.1.03 Beta 1)-neprokoumal jsem se zatím na odpovědi na tyto otázky, i když jsem poctivě přečetl celou diskuzi.

    1) Je možné nastavit, co vše se pod konkrétní záložkou na ploše bude objevovat ? Např. pod záložkou zprávy nepotřebuju jako první položku ActiveSync, atd.
    2) Dosud se mi nepodařilo aktivovat to hlavní, proč jsem si PB pořídil - úkoly a poznámky z kalendáře se mi nezobrazují v kalendáři aplikace na Today-bude to někde v nastavení, ale už prostě nevím kde :?
    3) Když si vyskočím kalendář aplikace a chci do něj napsat úkol/poznámku, vždycky mi to skočí do stand.kalendáře přístroje...je to správně ? Myslel jsem, že nový kalendář jde využívat i při poznámkách..možná to vše souvisí s č. 2

    Díky moc za rady, sleduju, že tady diskutují spíše zkušenější, ale já jsem dosud zkušenosti s PB ani ničím podobným nenasbíral...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    To: Tom007

    1) Kazda ze standardnich zalozek PB ma svoje nastaveni v menu. V pripade zobrazeni zprav toho ale moc nastavit nejde (ani to poradi schranek) :-(
    2) Tomu moc nerozumim. Nastaveni zobrazeni dat z kalendare a ukolu se nastavuje v menu "Calendar settings" (hned druha polozka menu). dale je pak treba pouzit zalozky.
    3) Tomu uz vubec nerozumim. Predpokladam, ze vis, ze PB NENAHRAZUJE aplikace kalendare a ukolu, ale pouze zobrazuje na today jejich data !!! V menu PIM settings se pak da nastavit jakou aplikaci pro kalendar a ukoly popuzivas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    76

    Díky moc za reakci

    2) Nastavil jsem toho poměrně hodně, ale v záložce "Záložky" můžu buď přidat nahoru, dolu nebo přidat vlastní, ale chybí mi tam možnost změny nastavení konkrétní položky, i když to nápověda píše, že nastavení změnit lze. Dělám asi něco špatně ?

    3) Tuto záložku pro nastavení jsem našel - "Správce informací" - mám zobrazeno "Standarní PIM", takže špatně ? Při tomto nastavení se mi zadané události (do standardního kalendáře)nezobrazují na obrazovce....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    ad 2) Nastavení pro záložku aktivuješ, že na Today aktivuješ záložku a pak na ní podržíš sylus a objevi se nastavení. Pokud je to nějaký program který má vlastní today, má i své nastavení.

    ad 3) Pokud nepoužíváš Pocket Informant, nebo Agenda Fusion, máš nastaven Standardní PIM správně. Spíše bych juknul do nastavení úkolů, jestli je máš nastavené tak aby se zobrazovali na today.

    Jinak je verze PB 5.1.0.3 Full. Jestli stále používáš betu, přešel bych na tu Full.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 26 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 22:49
  2. TomTom 7 pro PDA - zkušenosti, tipy a triky...
    Od RychJ_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 296
    Poslední příspěvek: 16-08-2009, 08:17
  3. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 23:45
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 12:11