Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 50

Téma: GSM Net Monitor ver. 0.9.0. Alfa Preview - lokalizace polohy bez GPS na vámi zvolených mapách!

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,050  

    Výchozí

    Změny ve verzi 0.9.0. (16..2.2009) link

    Vylepšena stabilita aplikace. Pro znalce: Přesně řečeno, při startu pluginu se žádným způsobem nepracuje s RIL knihovnou. Pokud by při inicializaci pluginu byly stále na některých zařízeních potíže, zbývá už jen načítat RIL funkce dynamicky přes LoadLibrary.

    V souboru se zachycenými BTS se na každém řádku (poslední údaj) vypisuje informace o síti (network id). (ukázka -26.01.2009;12:41:26;18208;43649;-1;23001 Přidáno na žádost lovců BTS.

    GSM Net Monitor verze 0.8.0

    Program pro jistotu ani nezkoušejte na zařízení, kde je nahráno TouchFlo, nebo jiný agresivní Today plugin. Riskujete zatuhnutí zařízení a je zbytečné mi potom psát dojemné maily, pokud nejste schopni si předtím udělat zálohu PDA nebo alespoň mít funkční safe-boot. http://www.svetmobilne.cz/forum/showthread.php/23680

    Přesný popis aplikace a návod na rozchození lokalizace své pozice bez GPS.
    A na namlsání jsou zde screenshoty.






  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,050  

    Výchozí

    BTW: Pokud mate nekdo nejake dalsi napady, jak aplikaci rozvijet, sem s nimi.

    Me napadlo a mam par veci ve stadiu prototypu:
    Ekvivalent funkce Moji kamaradi V TT.
    Zobrazovani bodu zajmu
    Moznost zpetne po prihlaseni si na webu projit svoji "trasu"
    Prirazovani zajimavych informaci k BTS a moznost prihlasovat si ruzne kanaly (automatickymi kanaly by byly kategorie POI).




  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele pekro
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    354  

    Výchozí

    Tak ve VGA v HTC diamond se to nechytá

    Vypnul jsem si TF3D a nechal jen tento Plugin, zaregistroval na webu podle návodu... ale žádná mapa a nic se nedělo:?


    Napad je to dobrý já bych, ale uvítal kdyby se aplikace nechovala jako plugin v Today, ale běžela by na pozadí. Odesílala data v nastaveném intervalu někam na server kde by se dalo, samozřejmě po přihlášení, zjísti aktuální pozice.
    Mohl bych se tak podívat kde jsem kdy byl (kniha jízd,...) případně kde je kolega...

    Něco jako GPS GATE http://www.gpsgate.com/ ale přes BTS by se to dlo používat celý den. GPS je moc velký žrout baterek. S GPS by mi Diamont umřel už v 10:00

    Případně víte někdo o aplikaci která by tohle zvládla?

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,050  

    Výchozí

    Pekro: Podle logu to lide vesele pouzivaji.
    Par tipu (a hlavne znovu projdete.navod)
    1) Vygenerovany kod musite aktivovat kliknutim na odkaz v mailu.
    2) Musite v kontextovem menu zapnout sledovani site i zobrazovani mapy.
    3) Dulezite je, co se vypisuje na zalozce Gps data.
    Diky za vyzkouseni.
    Pripadne mi klidne v PM poslete svůj registrovany email a screeshoty treti zalozky.

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,050  

    Výchozí

    A jeste - serverova verze se chysta. Z dat bude mozne generovat reporty a sledovat zmeny pozice na mape.

  6. #6
    Obyvatel SMob Avatar uživatele pekro
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    354  

    Výchozí

    Přihlášení jsem aktivoval. Posílám PrtSc
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00290487_Kod1000_ss.jpg 
Zobrazení: 184 
Velikost: 21.0 KB 
ID: 8563  

  7. #7
    Obyvatel SMob Avatar uživatele pekro
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    354  

    Výchozí

    Ješte jednou :sarcastic:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00290488_Kod1001_u6Kr.jpg 
Zobrazení: 184 
Velikost: 21.8 KB 
ID: 8564  



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,050  

    Výchozí

    Aha, chyba na klientovi.
    Muzete mi poslat svuj zaregistrovany email?
    Tato chyba vetsinou znaci, ze pozadavek nedorazil vubec na server.
    Pres co jste pripojen? Mate wifi sit/AS pripojeni konfigurovano jako pripojeni "Internet" (ne work)?
    Mate spravne zadany udaje v konfiguraci vcetne URL na server?

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,050  

    Výchozí

    GSM Net Monitor verze 0.7.0

    Dekuji uzivateli Pekro za nalezeni chyby.

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,269  

    Výchozí

    Nějak nechápu číslování - nejdříve 0.6.0 teď 0.0.7 ? To je krok zpět, ne?
    Zdeněk Malinský 
    Sraz: sobota 19. července 2014 více zde

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,050  

    Výchozí

    Kupředu, zpátky ni krok Zdeňku
    Samozřejmě je to rozkopírovaný překlep.

    Díky.

  12. #12
    Obyvatel SMob Avatar uživatele pekro
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    354  

    Výchozí

    Tak 0.7.0 funguje to jak má. Díky za opravu

    Mám dotaz: (Taková myšlenka neznalého lajka)
    Bylo by možné aby aplikace simulovala COM port na který by odesílala data jako GPS?
    Klasickou GPS samozřejmě mám, ale spotřeba GPSky je nepoměrně vyší než běžný telefon. pro některé případy by "přesnost" polohy pomocí BTS dostačovala.



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,050  

    Výchozí

    pekro: Jak jsem si psali v PM, není to špatný nápad. Virtuální COM port, který bude simulovat GPS. Zahrnuji to do seznamu námětů pro další verzi.

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,050  

    Výchozí

    Ještě pro informaci:
    Aplikace se snaží vypisovat chyby.
    Pokud je chyba se znaménkem - (např. -1001), je chyba pravděpodobně na klienotvi (není dostupné internetové připojení apod.)

    Pokud je chyba bez znaménka - , požadavek odmítl můj server (např. chyba 1 znamená, že jste nebyli úspěšně ověřeni - nemáte platné uživatelské jméno, opsali jste špatně přístupový kód atd.).
    Pokud budete mít nějaký problém, opiště mi hlavně prosím číslo chyby.

    Pokud BTS není v databázi - aplikace vypisuje chyba na serveru 1000. Nic se neděje, pouze pro tuto BTS nemám ještě GPS souřadnice.

  15. #15
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele papik.i
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    180  

    Výchozí

    Taxem to nainstaloval a ono to fachá) Zatím sedím doma u kompu, takže nemůžu sledovat změny...ale zkusím to i venku v pohybu.

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

  1. kreslení v mapách
    Od vejvik v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-03-2012, 23:39
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-09-2007, 23:08
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 14:28
  4. cisla popisne v mapach
    Od iq18 v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 00:21
  5. alfa verze nove RSS ctecky
    Od RStein v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-08-2005, 13:27

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete psát odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •