Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: WM6.1 pro Acer n300

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    165  

    Výchozí

    Footbal vydal novou ROMku - Acer n311 WM6.1, Football Edition - pro rusky ctouci lidicky mrknete na 4PDA forum

    Pro ostatni - download Rapid share

    Kratky popis (preklad z rustiny, nekopejte do me )

    1.WM 6.1 19209.1.0.2
    2.??? (neco pro datumy, nepodstatne)
    3.Zabudovane drivery SDHC. Teoreticky podporuje karty do 32GB
    4.Odstranena White Screen od Death (?)
    5.Nova ikona Landscape modu.
    6.NET СF 3.5.
    7.Jine zmeny .

    Bugy:
    1.Prazdne menu v Connections - zatim s tim nevi co delat...
    2.Mozne problemy s budikem.

    Z ohlasu jsem pochopil, ze par lidi ma problemy ze SR - misto toho nabehne HR , ostatni si pochvaluji. Toz tak...

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    55  

    Výchozí

    Tak jsem to nahodil a působí to na mě ještě rychleji než WM 6.0. Zatím to jede stabilně...



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    165  

    Výchozí

    Tak je dostupna nova verze 2.00.01 - download Rapid share

    Zmeny:
    1.WM 6.1 19949.1.2.0 (bylo 19209.1.0.2)
    2.pridana User Customization - na zaklade txt fajlu SDConfig.txt v rootu SD karty se po HR automaticky instaluji cab-y, kopiruji soubory ze SD do ROM (napr. .tsk), edituji registry ...
    3.Jine zmeny .

    Bugy:
    prazdne, asi to znamena ze zadne

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    26  

    Výchozí

    Zkusil jsem nahrat na sve pda posledni verzi (WM 6.1 19949.1.2.0) a jede zatim skevele...doporucuju

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    18  

    Výchozí

    čaute. prave som si flaschel romku a nejde my zapnut Bluetooth.

    Vypiše my:

    The Bluetooth Radio failed
    to turn ON due to
    Insufficient driver memory
    avialable. You must perform
    a normal reset before you
    can turn ON the Bluetooth
    Radio.


    Pamete mam volnej 4,6MB a ramky 32MB

    ked som mal WM05 tak my to šlapalo aj z 2MB pamete.

    Poradte

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    55  

    Výchozí

    Je třeba nejdřív zapnout BT a pak teprve manager. U WM6 mně to dělalo, asi nějaká chyba...

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    18  

    Výchozí

    Nejde to. neviem prečo ale hned po reštarte sa snaži zapinat bluetooth a hned vipiše tu hlašku. a ta mala ikonka na spodnej lište potom vobec nereaguje ako by tam nebola. musim ist do setings a tam ho dat zapnut aleajni tak to nejde



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    55  

    Výchozí

    Zkusil bych ještě jednou přeflashovat a taky jakej máš bootloader?

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    4  

    Výchozí

    Mam stejny problem jako 100bubu. Flashoval jsem 2x, bootloader 1.16, firmware 2.6.
    Edit: Pisu rychlejc nez ctu, du tam dat 1.24 :sarcastic:

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    15  

    Výchozí

    Ahoj testujem 6.1 - zda sa ze ide
    Mam len jednu mensiu staznost - pouzivam gmail a v Messaging (pocket outlook) akosi nemam na vyber pop3, ale automaticky mi to nastavi imap4.
    A ja by som radsej ten pop3, ako na to? - volbu imap4 totiz nemozem zmenit.
    dik

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    15  

    Výchozí

    Tak uz som na ten pop3 prisiel. inak pohodka

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    165  

    Výchozí

    co kdybys treba popsal, jak na to? at nemusi i ostatni co to budou potrebovat laborovat? (hint: proto se to tady nazyva forum)



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    15  

    Výchozí

    inu slyste slyste
    Proste som sa tvaril, ze nastavujem iny mail s inou domenou - taky, co wm6.1 automaticky nerozpozna - miesto gmail.com som tam dal gmmail.com a vdaka tomu som mohol nastavit pop3, nastavenie som ulozil, a nasledne vymazal to m z tej domeny a voala

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    126  

    Výchozí

    Keď som si to tu prečítal mám 2 otázky:
    1, chodí ten BT pod pod WM6.1 alebo nie?
    2, ako ste spokojní s kompaktibilitou a stabilitou?
    Momentálne mám 24ku a som s ňou spokojný: nepadá, nemrzne aj keď je by mohla byť trochu rýchlejšia.
    Čo som skúšal ešte WM6.0, tak síce bola rýchla, ale nestabilná a niektoré aplikácie mi pod ňou nešli.
    Tož sa mi nechce len tak preflashovať na WM6.1, reku radšej sa dopredu spýtam ;-)

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    55  

    Výchozí

    Používám WM6.1 a BT funguje pouze s jedním zádrhelem, když je vypnutý a rovnou pustím manager, tak to často spadne s hláškou o nedostatku paměti. Když nejdřív pustím BT a až potom manager, tak to běhá. Jinak žádný restarty nebo zatuhávání se nedějí.
    Moc apliací tam nemám, takže mně všechno jede, to už je záležitost konkrétních aplikací, jestli pod WM6.1 poběží...

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 14:05
  2. ACER n300 a LINUX
    Od mdodo v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 15:23
  3. WM6 pro Acer n300
    Od Mr. Death v sekci Acer
    Reakcí: 138
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 00:10
  4. Nová ROM 1.00.16 pre Acer n300
    Od pdq v sekci Acer
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 15:44
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 23:49

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete psát odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •