reklama
Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Aplikace
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky
Příslušenství
Tablety
Wearables
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  Digimanie
TV Freak  |  Svět audia
24.11.2009, Pavel Koza, recenze
Samsung patří již delší dobu mezi největší výrobce mobilních zařízení (momentálně je to světová dvojka), a tak není divu, že do sféry jeho zájmu patří i zařízení se systémem Windows Mobile, i když v poměru k celkovému množství produkovaných zařízení pro něj není tato oblast úplně nejvýznamnější.
sviznik (1) | 30.3.201011:12
Rozhodně nesouhlasím s nadšenou recenzí. Zařízení obsahuje softwarové chyby a výrobce se k nim staví zády. Příklad: Telefon vyzvání v kapse, na displeji je aktivní obrovské tlačítko Ignorovat a odeslat SMS. Telefon vyndaváte, zavadíte o displej a díky tomuto tlačítku hovor nechtěně odmítnete a odešlete SMS! TUTO ŠÍLENOU FUNKCI BOHUŽEL NELZE U B7610 VYPNOUT!!!! Dokonce nelze ani změnit text přednatsvených SMS, které jsou psány ve 2. osobě jednotného čísla a druhé straně tak TYKAJÍ!!!! Opakovaně jste žádal SAMSUNG ČR ořešení - nejprve naslibovali hory i s horákama, ale nic nedodrželi, technická podpora neexistuje, manuál je odfláknutý a zcela nedostatečný, výrobce ne svých stránkách zařízení vůbec nepodporuje (samsung.cz). Je to lumpárna a nedoporučuji to kupovat.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
peter1983 (1) | 25.3.201015:10
Ja by som chcel poprosit autora článku o zaslanie,samozrejme ak je,lepšieho manuálu k tomuto telefónu.Mám ho od pondelka a dosť by som ho potreboval.Kde sa nachádza v telefóne počítadlo dát?Ďakujem.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zdenek Malinsky (317) | 26.3.20108:57
Manuál najdeš v sekci Podpora a to, jaký div, v článku České dokumenty k jednotlivým zařízením http:­/­/www.svetmobilne.cz­/ceske­-dokumenty­-k­-jednotlivym­-zarizenim­/205. Ovšem na řešení obdobných problému tu je diskuzní fórum. Toto slouží jako komentáře k článku.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
radek.r.k (1) | 26.2.20108:54
Ahoj recenze opravdu skvěla,včera jsem si pro něho musel zajit. Chtěl jsem se zeptat jak funguje navigace a kde ji najdu. nemyslim přes google mapy,ale normalni přes satelit. Děkuji za odpověd
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
sonycc13 (1) | 15.1.201012:23
Zdravim...chci se zeptat jaké máte kdo zkušenosti se senzorem přiblížení?někde sem čet, že nefunguje moc dobře!!!tak by mě zajímalo kde je pravda...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
harm_ce4you (2) | 9.1.201018:04
PS: Pavle neusni a pokračuj takhle dál!
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
harm_ce4you (2) | 9.1.201018:03
Zdravím všechny, po dlouhé odmlce jsem se opět podíval na tyto stránky, musím uznat že prodělali velký krok kupředu ... No a teď proč to píšu sem. Jsem uživatel WM už 4 roky, mohu říci že zařízení bez něj bych už nechtěl na tom se asi všichni shodneme. No a přišel čas vyměnit zařízení tak pokukuji po něčem novém... Jako hlavní kandidát byl Sonyericsson Xperia X2, ale pořečtení této recenze jsem změnil názor a je rozhodnuto. Jdu do Samsungu! Předchozí telefony. Eten Glofish(v překladu Kreten), HTC cruise, HTC Kasier
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
tiepek (2) | 28.12.200923:57
Ahoj.ky ... Lidi ... recenze je velice pěkná Já jsem pořád na váškách jestli OmniaII nebo OmniaPRO ... jsem více nakloněn k OmniaPRO Dneska jsem byl v Paladiu a držel v ruce jenom maketu ... ale moc dobře se mi s ní nepsalo :( a designe taky nic moc :( trošku mě to štve :( ... ale OmniII já nevím mám už Omnii i900 ... a nejsem si jist jestli je to dobrý nápad dát 12000Kč za malé vylepšení ... lepší ovladatelnost a ten rychlej procesor ... OmniaPro by právě měla klávesnici i stylus navíc ... ale zase II má o něco větší display :( ... EHM proč je OmniaPro levnější jak OmniaII ... ?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zdenek Malinsky (317) | 29.12.200914:07
Tohle řeš v diskuzním fóru - od toho tu je.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
dajda4603_ce4you | 15.12.200912:54
Také se chci připojit k ostatním s díky za výbornou recenzi, která rozhodla. Po letech strávených s různými "Palmími" přistroji (Clié NV70, Treo 650, Treo 680) jsem přešel na stranu WM... a nelituji (zatím ;-) Ovládání je samozřejmě oproti Palmům jiné, ale zvykám si snadno. Nevím pouze proč když spustím aktulizaci Windows Update vždy (ať již jsem připojen přímo nebo přes PC) obdržím hlášení "Připojení k serveru s aktualizacemi není k dispozici..." Podobně, když chci vyhledat aktualizace prostřednictvím Samsung New PC Studio, se mi objeví hlášení, že telefon není podporován.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 16.12.20099:51
Windows Update je více méně nefunkční věc, to PC studio by ale zařízení mělo poznat... Zatím ale není nic co by se dalo nahrát k dispozici, tak se to možná změní až bude upgrade na WM6.5...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Vojtěch_ce4you (2) | 10.12.200910:54
Cvičně jsem zkusil přehrát video ve formátu 656 x 272, bitrate 1309 Kbps a výsledný obraz byl výborný, docházelo pouze k nepatrnému trhání. Jaké, prosím, doporučujete ideální nastavení parametrů videa pro přehrávání v tomto telefonu? Děkuji moc za radu.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 16.12.20099:52
Co přesně myslíte? Na tom TouchPlayeru se toho moc nastavit nedá...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Vojtěch_ce4you (2) | 10.12.20090:09
Při přehrávání videa v Touch Playeru i Windows Media mám bohužel velmi nekvalitní obraz (rozmazaný, rozostřené detaily a nereálné barvy) přesto že je ve formátu 640 x 272, bitrate 303, comprese XviD MPEG4. Když pustím identický film na mém předchozím tel. Nokii N95 tak je naprosto čistý. Dokázal by mi, prosím , někdo poradit co s tím? Jaký nastavit výstupní formát v PocketDivXEncoderu?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 10.12.20092:00
Otázkou je, co je za zdrojový soubor. Pokud je to nějaký DivX / Xvid, tak není konverze nutná. Osobně jsem oceňoval právě možnost jednoduše zkopírovat soubor na zařízení a přehrát ho.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Hladová želva (3) | 4.12.200920:53
Děkuji za opravdu vynikající recenzi, která byla tím rozhodujícím, co rozhodlo o tom, že jsem před několika dna zakoupil (Maxx-mobil Liberec / 10.690,-Kč vč DPH) právě toto zařízení a ne původně plánovanou Omnii II. A i když je nějaké hlubší závěry ještě příliš brzy, už teď vím, že jsem se rozhodl dobře.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mikulec (11) | 2.12.20098:06
Ja si myslim, ze s tou rom pamatou sa da zit, ved kazdy uz pouziva microSD karty. Skor by som prijal vacsiu RAM-ku.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
pavel1tu_ce4you (1) | 27.11.20099:45
Děkuji za opravdu povedenou recenzi. Po tomto Samsungu koukám již od začátku co ho má O2, te´d jsem byl zviklán trochu na I8000, ale že je jen 2G verze (u nás v ČR) mne trochu rozladilo. Opět jsem více nakloněn B7610. Mimo mísu - dcerce jsem koupil Samsung STAR - a za ty pracy - SUPER Takže budeme rodinka Samsungů.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 2.12.20091:24
Tak, už to mám oficiálně. Důvod, proč tu bude jen jedno zařízení, to s tou nejmenší pamětí, je jen jeden. A sice poměr cena / výkon, který má podle Samsungu nejlepší. Náš trh není velký, takže je prodej několika skoro stejných modelů riskantním počinem a většina potenciálních zákazníků nechce za každou cenu to nejlepší a nejvýkonnější. Že se tu objevila předběžná informace o 8 GB verzi je mrzuté, ale veškeré předprodejní informace je nutné brát s rezervou, teprve až když to má na skladě první distributor je možné to začít brát na 100%. No, radši na 99% ;)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
inetMark (33) | 26.11.200912:30
Mozno sa to uz niekde preberalo, ale mna by strasne zaujimalo ci tu bude recenzia na HTC HD2. Na jednom ceskom serverri sice recenzia je, no ziadne recenzia na ceskoslovenskych strankach pre mna nedosahuje taku hodnotu ako recenzia od Pavla Kozu. Pokladam ho za technicky najzdatnejsieho recezenta v nasich koncinach. Zial ked som kupoval Kaisera, tu recenzia nebola. Teraz sa chystam menit device (mozno prave HD2, mozno pockam na WM7, neviem), no privital by som kvalitnu recenziu :) .
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 27.11.200911:48
Dekuji a cervenam se:) Prave pracuji na recenzi HD2 i Omnie II - HD2-jek byl (a porad je) silny nedostatek a hold jsem nebyl v prvni vlne tech stastnych. Na druhou stranu predevsim kvuli kapacitnimu displeji, ale i vydrzi ci fyzicke velikosti chci testovat hodne dukladne, nez vynesu nejake soudy. Takze prosim jeste trpelivost...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mikulec (11) | 25.11.200911:35
To mi robite narocky chalani? Bol som rozhodnuty, ze ked do konca roka nepride ziadne zariadenie s tegrou tak pojdem do HD2, ale teraz zacinam rozmyslat uz aj o omnii pro. Do certa.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Danri (1) | 24.11.200923:17
Mám ho přes 2 měsíce a jsem maximálně spokojen. Už aby tu byla oficiální ROM 6.5. Ti co zkusili neoficiální 6.5 tak psali, že je mnohem svižnější, tak doufejme že nová ROM tu bude co nejdříve.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 24.11.200923:25
Už by to mělo být vážně brzo, snad se nic nepokazí:) Sympatické je, že bude normálně ke stáhnutí, i když je to takové polo-operátorské zařízení. Pokud jde o WM6.5, právě si hraju s Omnií II, která by snad měla mít stejný výkon a je to vážně násobně lepší, plynulejší, tak snad to bude na B7610 stejné. Je to celkem pochopitelné, s tou ROMkou na 6.1 si moc nevyhráli, když věděli, že je na 2 měsíce...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mikulec (11) | 24.11.200915:28
tak odkial vzali nase eshopy tych 599 nemam ani len sajnu
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 24.11.200915:58
Pokud se ještě neprodává, tak ty ceny nelze brát úplně vážně. A pokud se již prodává, tak hold rejžují:) Ta cena je skutečně 12000, teď jsem na to koukal.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mikulec (11) | 24.11.200912:51
Velmi pekna recka. Som troska zmateny z tej udavanej ceny, kedze v roznych SK e-shopoch je pripravovana za cenu cca 599 E, co je nepomerne vela oproti cca 480 E (cca 12000 Kc). Uvidime.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Hans 20 (26) | 24.11.200914:40
Cena v e-shopu 02 je 11.449 kč, Handtec 360 GBP, Clove 367 GBP, Expansys 450 GBP.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.