S novým smartphonem HTC Touch2 máte zážitky na dotek - tisková zpráva

, , aktualita
S mottem "HTC Touch2 s novým operačním systémem Windows Mobile nabízí jednoduché a příjemné ovládání, které vám umožní mít na dosah přátele i informace." dnes společnost HTC Corporation představila svůj nový kompaktní a stylový komunikátor HTC Touch2.
K oblíbeným
reklama
Jde o jedno z prvních zařízení označených jako Windows Phone. Touch2 využívá nový operační systém Windows Mobile 6.5 a obsahuje nové služby jako jsou My Phone (automatické zálohování a synchronizace fotografií, hudby, kontaktů, zpráv) a Windows Marketplace (snazší nalezení a získání různých aplikací). HTC tímto produktem rozšiřuje své portfolio dotykových telefonů a umožňuje seznámit se s dotykovým ovládáním širšímu okruhu uživatelů.

Přebudovaný prohlížeč Internet Explorer Mobile zobrazuje přesnou podobu internetových stránek jako na klasickém počítači. Uživatelé si pomocí zabudované zoomovací lišty můžou plynule upravit čtený text do optimální velikosti. Internet Explorer Mobile podporuje také Adobe Flash, který umožňuje sledovat Flash videa (YouTube, Stream.cz apod.). S HTC Touch2 mají uživatelé na dosah prstu opět o něco více dokonalé ovládání - uživatelské rozhraní TouchFLO, které obsahuje aktualizované informace o počasí a rychlý přístup k populárním aplikacím. Vedle toho disponuje HTC Touch2 i Mapami Google pro mobilní telefony, YouTube a dalšími aplikacemi.

Technické parametry: processor Qualcomm® MSM7225™ taktovaný na 528 MHz, paměti ROM 512 MB a RAM 256 MB jdou rozšířit pomocí microSD karty, 2,8" QVGA displej, HSPA/WCDMA (900/2100 MHz), Quad-band GSM/GPRS/EDGE, GPS, Bluetooth 2.1 (with Enhanced Data Rate and A2DP), Wi-Fi (b/g), 3.5 mm audio jack, HTC ExtUSB™, rozměry 104 x 55 x 12,9 mm, hmotnost 110 g (vč.baterie). Více technických parametrů najdete zde.

HTC Touch2 bude v prodeji v České republice od října 2009 a cena telefonu bude 8 499 Kč (vč. DPH). Toto je cena doporučená výrobcem a může se u jednotlivých prodejců lišit.
reklama