reklama
Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Aplikace
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky
Příslušenství
Tablety
Wearables
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  Digimanie
TV Freak  |  Svět audia
26.8.2010, Pavel Koza, preview
I když je hlavním tématem posledních měsíců nová verze Windows Phone 7, někteří výrobci nezapomínají ani na verzi stávající. Patří mezi ně především Samsung, který před právě uvedl na trh v Německu komunikátor s pevnou QWERTY klávesnicí a čtvercovým dotykovým displejem nazvaný Samsung OMNIA 735.
monikash (14) | 8.9.201018:43
Tak jsem si říkala, že budu vybírat mezi SE Aspenem a touhle Omnií. Nebudu. SE mi vychází (recenzově) o něco lépe.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 10.9.201012:49
Aspena mám k recenzi právě teď na stole, za týden budu vědět, co je lepší:)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
amanecer (1) | 16.2.201111:26
V čem vám SE vychází (recenzově) lépe? Sám jsem se o Aspen zajímal a chvíli ho zkoušel. Zařízení toho typu je více, ale jako jeho smrtící nevýhodu vidím "nízký" diplej. Vejde se na něj méně ikon, textu a taky se hůře ovládá prstem. Mám pořád Samsung i780, používám ho na 99% bez stylusu a nedám na něj dopustit. Zajímám se o Samsung 735 právě proto, že jako jediný má rozumný displej. Ještě čekám, zda se ke mne dostane Motorola ES400.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
petr.antos (15) | 29.8.20103:17
Díky za info. No ono je to vlastně fakt divné, rozhodně bez headsetu, hmm. Zajímavé že od začátku to spolu 3G komplikovalo hw.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
petr.antos (15) | 28.8.20108:43
Jak je to prosím s tou kamerou pro videovolání dnes? Sám jsem to pravda nikdy nepoužil, ale to je právě to - proč již to není dnes tak obvyklé, když jednou z vlastností 3G jsou právě GSM videohovory?? To je to glabálně tak neúspěšné že se to už nedělá? A co internet protokoly? Tak si říkám jestli tohle není důvod proč se Skype vyjádřilo, že pro WP7 nebude - není tam přední kamera ve specifikaci? Osobně mám zátím právě 2 bazarové kousky SGH-i600, protože ho používám dlouho a jeden se mi podařilo kdysi zlomit krásně na dvě poloviny :-) a pořídil jsem za tu cenu i C6625 s gps (je tam identická baterka a ve spojení s externí nabíječkou z i600 je to fajn), i když je to samozřejmě hodně pro otrlé pokud jde o rychlost a třeba internet s WM6.5 ROM (Valencia Remora) jsem nebyl schopen použít díky změnám v ovládání focusu z klávesnice, to snad už ani bez touchscreenu nefunguje vůbec - nebo víte jak na to? Mobilní opera 10 naštěsí je fajn.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 28.8.201011:49
Těžko říct. Můj názor je ten, že důvodů je víc. Jednak je kvalita těch sekundárních videokamerek dost příšerná, takže zážitek z videokonferencování je mizerný. Pak to zabili operátoři nesmyslnou cenou, kterou sice potom snížili, ale pro lidi už to nebylo zajímavé. No a nakonec to pro lidi asi není moc zajímavé, čas od času si sice chtějí druhou stranu prohlédnout, ale jako prostředek komunikace je to divné...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
pdq (14) | 26.8.201020:55
Foťák naozaj dobrý, klávesnica luxusná. Pripomína mi to T-830 od FS. Inak v tej dobe kamennej som strašne túžil po FS T-830.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Pavel Koza (555) | 26.8.201021:05
Tel LOOX se mi líbil na papíře, ale když jsem ho konečně dostal do ruky, tak mé vášně ochladly...:)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.