Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Připojení k netu přes AS

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Můžete mi prosím poradit jak , kde a co nastavit když chci např. aktualizovat počasí do PDA přes AS ?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    v AS Tools-Options-Rules by mělo být ve složce Pass Through (dole) defaultně nastaveno The Internet. Pak stačí jen dát cihlu do kolébky. Ostatní je věcí nastavení počasíového softu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    v AS Tools-Options-Rules by mělo být ve složce Pass Through (dole) defaultně nastaveno The Internet. Pak stačí jen dát cihlu do kolébky. Ostatní je věcí nastavení počasíového softu.
    Myslíš jako když tam je nastavené inernet, tak že se to bude synchronizovat, nebo tam musím nastavit zaměstnání? Nějak tomu nerozumím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jasně, že internet. Jak se chceš jinak připojit PDA přes AS k síti. Ono pokud jsi to nějak sám nerozšteloval by to mělo jít automaticky. Po syncnutí zkus na PDA spustit IE a zadej libovolnou stránku - třeba mobile.ce4you.cz a pokud to poběží, jsi připojený, takže pak si nastavíš jen synchronizaci počasí v softíku, který používáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Já s tím nic nedělal a nijak jsem to nerozešteloval. Chtěl jsem to prostě jen vědět, protože zatím doma nemám jiný IT než to GPRS přes které se připouji teď. No a nebylo mi jasné , až budu mít na PC připojení přes WI FI tak jak to pak můžu spojit s PDA.

    A dík za odpo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Žádný strach, většina softů na počasí má možnost nastavení aktualizace manuálně a ani samotná aktualizace není příliš datově náročná.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-03-2011, 12:34
  2. HTC CRUISE a připojení k netu přes notebook
    Od hym v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-07-2008, 10:54
  3. připojení k netu přes wifi
    Od mnehyba_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-09-2007, 10:20
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 18:31
  5. Připojení k netu přes WiFi (u HP hx4700)
    Od Seki_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-11-2005, 23:01