http://www.pocketpcthoughts.com/inde...n=expand,43085
Dnešním dnem se započne prodávat upgrade na Windows Mobile 5 pro Axim X50(v) za cenu 39 USD a dodávky mají začít koncem října.
http://www.pocketpcthoughts.com/inde...n=expand,43085
Dnešním dnem se započne prodávat upgrade na Windows Mobile 5 pro Axim X50(v) za cenu 39 USD a dodávky mají začít koncem října.
Nevíte, zda to jde objednat přímo od DELLu v USA, nebo bude možnost objednání přímo na dell.cz?
Samozrejme bude moznost objednat upgrade i u ceske pobocky Dellu. A plati stejna praxe jako u nakupu ostatniho zbozi: nakup v USA = dell.com, nakup v CR = dell.cz.
Tak jsem se dozvěděl, že update bude dostupný až 30.září![]()
Mozna tak v predprodeji, Karlici.
BTW A celou dobu se vi, ze upgrade nebude drive jak v polovine rijna.
I kdyz mne napada kacirska myslenka, z nejake X51v vytahnout ROMku a zkusit ji flashnout do X50v...![]()
Nevite o te strance kde se to da objednat? Myslim v te americe?
Je mi jasne ze cesky dell se opozdi, vidim to na dobu Invexu.
zkus dell.com
ja cekam az mi prijde postou :-)
Link na zakoupeni upgradu se jeste neobjevil, ale opakuji: pro zakoupeni upgradu v CR je nutne navstivit dell.cz, z dell.com to do CR neposlou...
Nema nahodou X50 jen 64 MB ROM? Neni to v protikladu s tvym tvrzenim, ze se tam asi WM5 nevejde?
Asi jsou u Dellu sikovnejsi, nez si myslime...![]()
Tak na kanadskem Dellu je jiz tento upgrade mozne zakoupit. Cena je v kanadskych dolarech.
Diky za info - obednano![]()
Jinak pro informaci - Kanadsky (a i US) Dell ma ted obrovske problemy - je na ne hromadna zaloba o nekolik desitek az stovek milionu dolaru (pridal jsem se taky: ) za porusovani dohod NAFTA - ve zkratce to znamena neco jako EU bez kecani do politiky - tj. volny ekonomicky prostor mezi kanadou, usa, a mexikem. V tomto pripade (Dell) jde o poruseni hned dvou clanku - 1. pokud jedna firma prodava ve vsech statech - ceny musi byt stejne (lisi se pouze prepoctem kursu nar. bank a DPH) a hlavne clannek 2. obcan jakehokoliv statu (NAFTA) musi mit pravo nakoupit kdekoliv v jinem statu nafta - coz Dell nedodrzoval - kanadane nemohli nakupovat v usa.
Tak se tesim jak to dopadne.
Tak už to prodává i Dell USA: více info zde.
taky cekam az me to poslou postou pri objednavani X50 tam bylo napsano dodavka WM5 - zacatkem rijna
Tak mi ho pry odeslali / bude mesi Sept. 30 a Oct 09
Uz se tesim.