Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: T-Mobile bude omezovat internet

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    http://mobil.idnes.cz/mob_operatori...._operatori_brz
    a dřívější článek
    http://mobil.idnes.cz/mob_aktuality...._aktuality_dno

    Další nepotěšující zpráva od naší mobilní jedničky. Po oznámení, že její UMTS zase tak moc mobilní nebude, nám chtějí zpomalit internet u neomezeného GPRS tarifu. 2 GB je hranice, po jejíž překročení během jednoho zúčtovacího období bude zákazníkovi omezena rychlost přenosu na 32 kbps.

    EDGE v našich krajích (kde bydlím) nejde, ale mohu říci, že 2GB překročíte snadno, aniž nějak výrazně moc surfujete, natož abyste něco při rychlosti šneka stahovali. :? :no:

    Že by manažeři T-Mobile opisovali u kolegů z Českých drah, kteří dělají všechno proto, aby odradili poslední zbytky zákazníků:?: Opravdu jsou tak naivní, že si myslí, že stahovači používají EDGE a GPRS? "To je hnus, Velebnosti", tvrdím s Kelišovou (z trilogie Slunce, seno ...) a jen doufám, že to nebude tak hrozné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak tak, patrim mezi stahovace, i kdyz uz to neni, co to bejvalo tak pred dvema lety..a rozhodne si potrpim na 2 megabitovou lajnu po kabelu.. pres edge bych nastahoval tak akorat ...
    Ovsem stahnout si maily treba cestou z Prahy do Chebu, rekneme v okoli Plzne, to bych rad, ale 2GB, to je snad provokace :sarcastic:
    Pockam si na UMTS Vodafone
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    AAARGH, hruza, u eurotelu je to good, ale vadi mi ze kdybych chtel pausal (a chci), tak budu muset platit jeste jeden pausal za Net a na to zase penize nemam. :$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    T-mobile Slovensko to ma uz dlho a dokonca ta hranica je 1,5 GB. Ale na PDA sa mi to este nepodarilo prekrocit. Pokial to ale vyuzivate s PC je to strasne malo. Pritom to nazyvaju neobmedzeny internet, ale vzdy je tm nejka *, ktora Vas rychlo vyvedie z omylu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    2GB je vazne malo pro denni uzivani, ja to mam na ADSL, resp. jsem mel par mesicu tohle omezeni a bylo to jen tak tak (jednou jsem to dokonce o 85MB prekrocil a tam mi naparili dalsich 35kc za dalsi 1GB) a to nejsem zadnej stahovac a maximalne stahuju updaty aplikaci. Pokud to nekdo uziva na 24h pripojeni, 2GB temer jiste prekroci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    2GB staci, pokud mas este pevnej.. Ale pokud se nestahuje, tak udelat 2GB za web a majly se mi zda obtizny
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    neni to obtizne, proto jsem to psal je pravda, ze asi moc ctu novinky, chodi mi hodne posty, ceniku a podobne, ale tkay jsem si myslel, ze 2GB neni moc, ale je to jen 66MB na den a to je sakra malo....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ten T-Mobile taky musi byt ve vsem prvni...
    Zrusil posilani SMSek z webu, ted omezuje nonstop tarify, kam to speje? Omezi vam i volani?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vitejte v realite. Ja mam "neomezený internet" 312/312 KB/s a limit 2GB. Po prekroceni 64/64 KB. A to se delim o internet s brachou. Po pulce mesice je po limitu. At chcipne monopol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Co řešíte? Oskar to omezení má též, jen je to veřejné tajemství, a Eurotel také! Už všichni tři operátoři toto omezení uplatňují, pouze T-mobile o tom mluví veřejně. Liší se to pouze velikostí toho limitu. Stačí zajít do některé značkové prodejny s trošku upovídanými zaměstnanci a dozvíte se věcí..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Neomezený internet omezí i T-Mobile a Oskar- další článek k tématu, tentokráte od mobilring.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    XPe, a kde jsi sebral, ze ET na GPRS/EDGE omezuje? CDMA ano, ale GPRS/EDGE je ponechano opravdu neomezene...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    Pred 14 dny jsem volal na TM ohledne rychlosti EDGE (v Praze 3) a operator se ptal na stav pocitadla stazenych dat. Zrejme omezeni jiz je funkcni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    59

    Fakt si dělají legraci ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Před pár dny jsem zjistil omezení vydané T-mobilem. Naštval jsem se, a okamžitě jsem si zašel zjistit zda podobné manýry uplatňují i ostatní operátoři. Pokud by tomu tak nebylo, přešel bych k nim. V Oskaru na Národce v Praze mi řekli po pár slovních kličkách že ačkoliv to nezdělují zákazníkům, to omezení mají také, a hned vedle v Eurotelu mi řekli že mají též limit, že si přechodem k nim v tomto ohledu nepomohu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Bude někdy Windows Mobile 6 Crossbow pro HTC MTeoR ????
    Od Jarda Lukas v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-04-2007, 12:21
  2. Opera bude předinstalována na zařízeních s Windows Mobile
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 31-03-2007, 17:35
  3. Bude Qtek 9600 v nabidce T-Mobile?
    Od linuxsoft v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 18:00
  4. T-Mobile bude mít Internet 4 G
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-09-2005, 00:19
  5. Bude Windows Mobile for Pocket PC na Acer n50?
    Od paul2_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 10:07