Ale vim jen jsem napsal o tom s cim mam praktickou zkusenost.Původně odesláno od beecher
Ale vim jen jsem napsal o tom s cim mam praktickou zkusenost.Původně odesláno od beecher
Ze by byla cash v cache?Původně odesláno od yasmeene2
![]()
![]()
![]()
![]()
Abys nemysel platit by checque...![]()
TO S474N: Koukám, že se v tom vyžíváš v několika diskuzích najednou![]()
No jo já si to furt pletu cash je hezčí slovo než cache(to se mi asociuje s kaší)
Jezdí tam 165 ka (z hájí přes modřany) ale je to z Bohnic kus cesty.
Břežanským údolím jezdím dost často a GPS jsem zkoušel i tam. Ani jednou tam k výpadku signálu nedošlo. Ani rádio mi tam nevypadává. Jenom mobilní telefon má asi v úseku 300 m problém.Původně odesláno od Sochor Vaclav4
Dyk. :yes: Nebude-li chc...eee...prset, jasny vikendovy vylet...Původně odesláno od yasmeene2
![]()
EDIT: Budu pomoci TT navigovat ridice autobusu, aby se nahodou neztratil...![]()
Jo lepší je takhle navigovat tramvajáka.
Jako bouchačku k hlavě a "Frajere, otoč to na břežanský údolí, budu ti říkat, kudy máš jet?"![]()
Diky za zajimavy tip. Zatim jsem mel vybranej pouze Nemerix, doposud jsem na nej nenasel zadna slova hany. (pochopitelne jsem asi neprostoural vsechna zakouti tohoto rozvetveneho a musim rict, ze velmi prinosneho a informacemy nabiteho fora).Původně odesláno od beecher
Dej vědět jak se ti to tam zamlouvalo :-)Původně odesláno od beecher
Nechci stourat, ale jak chces jako mesik vyresit napajeni? Myslim, ze ti baterka nevydrzi cely den (pracovni dobu) :?
Mesici umi jezdit i autem a tam je takova dira po zapalovaci ktera pomuze spolu s nabijeckou prezit 29ti hodinovej pracovni denNe vazne, na kole uz bohuzel nejezdim,takze baterka pda je ok. Jako bikemessenger bych se asi do Brezanskyho udoli stejne nedostal. Ne ze by to bylo daleko,ale neni tam zadnej prijemce.Jeste jsem se tam s 339tkou nedostal.