Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Pocket PC Techs snižují ceny o 15% u upgradů z 64MB na 128MB!

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://www.pocketpctechs.com/main~un...ws~item~42.htm

    Od 1. 9. 2005 jsou ceny všech upgradů pamětí RAM z 64MB na 128MB u Pocket PC Techs díky dohodě o velké dodávce pamětových čipů sníženy o 15% z 199 USD na 169 USD (přibližně 4000 Kč).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    hm.. teda ja som mal urcite obavy, ale po precitani zopar fór a neskorsej velmi pozitivnej skusenosti z "druhej ruky" zostala urcitym zadrhlom len cena..
    169 :$: je :yes: asi do toho pojdem )
    vdaka za info
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo, ja to u sebe vidim na leden 2006...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Hm mm, nevím nevím, není to už u zařízení s WM 2005 trošku zbytečné? Právě proto možná ta sleva.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne ne, ta sleva je z duvodu, ze PPCTechs udelali dohodu s vyrobcem cipu (ze by Samsung?) na velke odberu cipu, takze mu to daji levneji... Coz jsem psal prvne...

    Jinak ja chci pockat samozrejme na WM5, pokud to nebude potreba, tak do toho nepujdu, pac to nema vyznam, ze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Kdyz uz jsme u toho - proc tam nedaj rovnou 256MB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Protoze u 64MB jsou pouzity 2ks 256Mb SDRAM chipu a PPCTech tam davaji 2ks 512Mb SDRAM cipu, ktere jsou jeste za rozumnou cenu. Tyto cipy jsou ultratenke, jejich vyroba je priserne draha a kdyby to melo jit na 256MB, tak se musi pouzit 1Gb cipy a to by ten upgrade stal to stejne co napr. Dell v USA, coz chapej, neni moc rozumne...
    Jinak ty 512Mb jsou vlastne dvouvrstve 256Mb cipy...

    Navic u WM5 je to uz jedno a kdo to navic ma zivit?
    SDRAMy nejsou nijak Low Powered nebo neco takoveho, ale poctive 3,3 voltovky, takze by baterie zacala delat velmi rychle PAPA!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Citace Původně odesláno od beecher
    Jinak ja chci pockat samozrejme na WM5..
    No dufam, ze JA sa jej dockam. A dodavam, ze za rozumnu cenu.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tu si uz ale prece HP davno stanovilo a to 49.90 USD, pokud se nepletu, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    To je od nich sice pekne, ale clovek mieni a HP meni.. Vravim teraz o release date ..
    Ci dovtedy nepuknem zavystou nad vsadepritomnym HTC-U
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Neni co zavidet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Jsou to sice jen dohady, ale souhlasil bych se Zdenkem.
    Že jsem objednal spoustu dílů najednou a dostal slevu - to může napsat kdokoliv. Podle mne je to opravdu z důvodu blížícího se upgradu na WM5.
    Mimochodem - pokud aspoň trochu přemýšlejí, neobjednali by "větší množství" právě před upgradem. Kolik toho asi tak prodaj - to by mne zajímalo ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nevim, videl jsem tiskovou zpravu, tak jsem ji sem prasknul... Mne zazalujte...

    Jak rikam, ja cekam na WM5, jaky to bude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Myslim ze s tym predajom nebude az taky problem a myslim, ze nie su hlupaci aby sli do toho len tak bezhlavo pred WM5.Myslim..
    Inak, nikto si nemoze byt 100% isty, ze WM5 pofičí na kazdom starsom (v zmysle, vyvijanom pre nejaku verziu OS) stroji v pohode. Co si samozrejme zelam, ale to "keby" je tam stale a nie len wokinka maju zmysel pre murphyho zakony, ze?!
    V takom pripade zvysenie pamate nebude vobec od veci, prave naopak..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A jak to jako je? to si to objednam, oni mi to poslou a ja si to mam spajet sam?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1365
    Poslední příspěvek: 25-08-2015, 15:16
  2. Asus P750 - upgrade z 64MB na 128MB RAM
    Od Lobo_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 152
    Poslední příspěvek: 19-01-2011, 17:25
  3. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. MDAC 64MB to 128MB Internal RAM Upgrade
    Od filipko_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-07-2005, 23:37