Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: jak spojit asus pres infra s twistem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    3

    Tak jsem zase o něco chytŕejší jen nefim jak a kam v mem asusu nastavit ty připojovací čísla ale ja nemam eurotel ale twist poradite jak a kde mam xco napsat? dik:O

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    No... tak já to mám tak udělané a jsem na to stejně (ASUS vs infra mobil s twistem)... jde jenom o to aby jsi mel funční na mobilu GPRS... v ASUSu nastavíš nové připojení přes modem typ modemu Generic IrDa a číslo na t-mobile GPRS je *99***# a uživatelské jméno a heslo necháš nevyplněné... pak už jenom vesele surfuješ ;-)

    EDIT: čísli je *99***1#...



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Mark314
    No... tak já to mám tak udělané a jsem na to stejně (ASUS vs infra mobil s twistem)... jde jenom o to aby jsi mel funční na mobilu GPRS... v ASUSu nastavíš nové připojení přes modem typ modemu Generic IrDa a číslo na t-mobile GPRS je *99***# a uživatelské jméno a heslo necháš nevyplněné... pak už jenom vesele surfuješ ;-)
    Tak tak.Ale.Neměla by náhodou být mezi poslední hvězdičkou a křížkem ještě jednička?Já jen tak,že tak to mám u sebe.Číslo by pak mělo vypadat takhle *99***1#.

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od Jirka CBX
    .Neměla by náhodou být mezi poslední hvězdičkou a křížkem ještě jednička?Já jen tak,že tak to mám u sebe.Číslo by pak mělo vypadat takhle *99***1#.
    No jo... překlep... pardon... má tam být jednička... samozřejmě... díky za opravu..

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    17

    No jo... překlep... pardon... má tam být jednička... samozřejmě... díky za opravu..
    Nic se neděje.Nikdo neni neomylnej.A kdo to taky má v tom dnešním shonu furt po sobě kontrolovat,že?

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    No jo... to je taky pravda... svatá pravda :sarcastic:

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    To je dneska uz druhej :
    Jirkao CBX., oprav si prispevek, asi nemas uzavrenou citaci, rozhodil jsi stranku..



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Saman
    To je dneska uz druhej :
    Jirkao CBX., oprav si prispevek, asi nemas uzavrenou citaci, rozhodil jsi stranku..
    Opraveno.Ale že mi to dalo přemejšlení,než jsem na to přišel.ops:

Podobná témata

  1. MDA I a internet pres infra
    Od lukee_cz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 23:50
  2. S Asusem pres infra na icq
    Od Nublar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-09-2005, 21:41
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-01-2004, 16:44
  4. m105 a ipaq pres infra
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-07-2002, 21:53