Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: SprintDB čeština?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Už tak 3 dny používám tento sw a moc moc se mi líbí... sice mám zatím trial, ale vážně uvažuji o jeho zakoupení.. je opravdu bezvadnej, ale má jednu nevýhodu... není v češtině... nebo o tom nevím... nevíte náhodou o češtině do něj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Taky jsem ho zacal pouzivat, na vedeni aktualnich skladovych zasob je naprosto skvelej. Taky si tam clovek muze doprogramovat prostredi apod, ale to je uz na me moc. O cestine bohuzel nevim, nicmene tech par veci, co tam je v ang je snad jasne, ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od S474N
    ...tech par veci, co tam je v ang je snad jasne, ne ?
    No každému ne... já tomu moc nerozumím a když si třeba potřebuju narychlo něco udělat, tak než to rozluštím ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    A muzu vedet, jestil si v tom delas jenom tabulky a nebo i formulare?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Takový svělý program a ty nevyužíváš možnosti tvorby formulářů? To by ti pak měl stačit excel.

    No a čeština, ta není. Nebo jsem na ni nikde nenarazil. Ale myslím, že není potřeba. Moje slovní zásoba AJ je velice skrovná (open, save, exit ...) ops: , a základní ovládání programu mi nečiní potíže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Nepoužívám to jenom jako tabulku. Nejsem totiž taková lama co se týká databází (sice lama jsem, ale ne tak moc). Jinak už jsem se v tom programu docela zorientoval, ale dalo mi to práci ;-)

    PS.: používám idotazy a moduly
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Hodne se da pochopit z tech jejich template, ale ja na to jaksi nemam cas, takze to zatim pouzivam pouze jako db.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. SprintDB - hotové databáze a rady
    Od pekro v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 23:56
  2. SprintDB Pro - smazání záznamu
    Od macula_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-06-2005, 08:51