Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Ma nekdo tuhle kombinaci SW na svem PDA?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Ma nekdo kombinaci nasledujiciho SW na svem PDA?

    - WM2003se
    - InterWrite Pro 8.x
    - WisBar Advance 2.xx
    - Weather Panel 2.xx

    Nemate zadne problemy? Napriklad zamrznuti PDA po ukonceni WB, nebo zamrzani pri otaceni obrazovky pokud je spusten animamovany prechod mezi zobrazenim mest u WP.

    Napiste pripadne zda mate probleme nebo ne a pripadne verze onech programu.

    Diky

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    59

    Tuhle kombinaci používám a žádné problémy jsem nezaznamenal
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    - WM2003se
    - InterWrite Pro 8.6
    - WisBar Advance 2.4.0.1
    - Weather Panel 2.5 (2.4.22.)
    žádné problémy se zamrzáním nemám, ale nikdy jsem nepoužíval animamovaný přechod mezi zobrazením měst u WP, pouze používám animované ikony od Juniho .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Jeste dotaz, pokud mate vsechny tyhle alikace. Nedela vam problem ukoncit WisBar Advance?

    Vim je to dotaz jeste jednou, ale pro jistotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Mám pouze jeden problém: když se připojím přes ActiveSync a začnu synchronizovat, naběhne mi dole lišta z Outlooku (nemám ho ani v synchronizaci, ani v PC spuštěný). Pomůže až otevření a zavření Outlooku. Taky se mi to nějak nepohodlo s TrayLaunch, nefungovalo pak vůbec psShutXP a někdy ani softreset stylusem na první pokus, hora chybových hlášek na začátku, nezobrazení čské klávesnice, zmatek v dolní liště... Jinak ukončení i opětovné spuštění bez problémů! Mám:
    IW pro 8.6
    WM 2003 SE 4.21.1088 (build 14132)
    WA 2.4.0.1
    WP 2.5
    SPB Pocket+
    atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Už jsem to zažil a dělá to Wisbar, přešel jsem na Battery Pack a je po problémech, jinak kombinaci programů mám stejnou, až na WM SE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Problem se prave vyskytuje na WM2003se a InterWrite.
    Pokud ty same aplikace hodim na WM2003 a samozrejme InterWrite pro WM2003, tak je vse OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Po pravde receno, na WM2003 jsem se nikdy nedostal do stavu kdy bylo nutne provest HR. Za rok pouzivani to snad bylo jenom jednou a to jsem na tom zkousel kde co za aplikace.

    Nyni na WM2003 jsem zacal delat HR po tydnu a to jsem neexperimentoval, jenom jsem chtel mi t pod WM2003se takrka to stejne (s ohledem na kompatibilitu s WM2003se) co jsem mel na WM2003 a zkoncil jsem hned na zacatku, kdy jsem uz ta ten tyden udelal nekolik HR.

    Jak jsou na tom ostatni uzivatel WM2003SE je velkou vyjimkou nutnost HR a nebo je to obcas nutne vychodisko?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    Po půl roce užívání jsem zatím musel udělat jen jeden HR. To SR jsou na denním pořádku : Ale víc programů a vyfikundací tam mám teprve asi 2 měsíce, to předtím nebylo používání, jen takový šolíchání Jinak s InterWrite Pro jsem měl taky problém. Po SR mi naběhla standardní klávesnice a musel jsem manuálně přepnout na CS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    mam s compactem stejne zkusenosti s WA, dokonce se PDA i zacalo zpomalovat, jen nemohu prijit na to cim to je. po nove instalaci / HR se zda vse v poradku, tak uvidime po instalaci ceho se to zacne kazit
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    187

    No mě to s tím TrayLanchem nabíhalo snad hodinu :O I teď je možná trochu pomalejší, ale mám 7 virtuálních stránek, takže nevím, nemůže-li to být tím
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    58

    Taky mam takovou kombinaci, ale problem nemam. Pouze se mi stalo asi 2x, ze wa po softr automaticky nenabehl. Neni to v nejakem jinem programu? Pravda, nemam yakumo, abych to zkusil. Mozna jeste zkusit o fous starsi verzi, to take pomaha.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zkousne Mio tuhle 4gigovou SD kartu?
    Od gebič v sekci Mio
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-10-2007, 10:41
  2. MobSync – synchronizujte adresáře na PC s PDA na svém Pocket PC i Smartphone
    Od Michal Jelínek v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 25-11-2005, 19:13
  3. Nemam na svem MDA Compact IntelliPad...
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-05-2005, 01:35
  4. Čtete na svém PPC komiksy?
    Od metuj v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 20-01-2005, 17:46
  5. Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 16-11-2004, 15:06