No abych pravdu řekl, tak moc nevím, jak jsem to rozchodil ;-)
Tak nejdřív na čem jsem to rozchodil, mám Fujitsu-Siemens Pocket Loox 610BTW. Předtím jsem to měl spárované s T610 přes COM port. Což mě docela zmátlo u motorky, protože ta přes COM nešla, vůbec nenabídla službu pro dial-up. Nejprve jsem smazal v telefonu spárování pro PDA a notebook. Pak jsem v příslušenství vlezl do "BT SerialPortSetup" a zaškrtnul použití COM portu (nabízí se jen COM6). Potvrdil a dál řekl, že mám soft, který COM potřebuje. Dostal jsem se do seznamu bluetooth zařízení. Přidal jsem nové a vyhledal PDA. Spároval jsem ho. Když jsem se díval zpět, tak COM port nezůstal zaškrtnutý. V PDA v seznamu služeb jsem si zaškrtnul, že cchi používat internet a podíval jsem se na seznam služeb telefonu, který poskytuje. Najednou se tam objevila služba internet. Když jsem na ní ťapnul, tak se začalo definovat připojení pomocí modemu. Nakonfiguroval jsem jen číslo a zkusil vytočit. Nic, tak jsem vlezl do nastavená připojení, kde jsem zrušil jen "čekat na oznamovací tón" a vytočil. Spojilo se to s founem a IE už krásně brouzdal po stránkách :-) Možná je to trochu zmatečný, ale takový to fakt bylo ;-)