Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: Gibo SMS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nevim jestli jste to nekdo zkousel, ale celkem dobrej programek na SMS pres gprs pokud platite za kb je Gibo SMS http://sms.dynawest.cz na mim MDA I funguje v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Taky ho uspesne pouzivam :-)
    Jen teda pouzivam verzi pro smartphone a tam je nestasne vyresene zadavani adresata SMS. Nebo resite to nekdo jinak? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Já používám GiboSMS SP 1.04 na MPx 200 s WM2003 a tady umí gibo pracovat s adresářem telefonu. Tedy jedinou výtkou je, že pokud je u kontaktu uloženo více čísel tak si gibo vybere některé z nich (bohužel nevím podle jakého klíče) a v mém případě to bylo většínou číslo pevné linky. Jak je to u MDAc by mě velice zajímalo, protože se chystám v horizontu několika dní vyměnit MPx za MDAc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Peknej programek a pokud ta jedna zprava stoji cca 0,06Kč, tak potom bych jistě šel do registrace za 100Kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od HeadHunter
    Já používám GiboSMS SP 1.04 na MPx 200 s WM2003 a tady umí gibo pracovat s adresářem telefonu. Tedy jedinou výtkou je, že pokud je u kontaktu uloženo více čísel tak si gibo vybere některé z nich (bohužel nevím podle jakého klíče) a v mém případě to bylo většínou číslo pevné linky. Jak je to u MDAc by mě velice zajímalo, protože se chystám v horizontu několika dní vyměnit MPx za MDAc.
    Zkus na tom kontaktu kteremu to chces poslat zmacknout sipku do prava. Rozbali se ti jeho cisla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od Spider
    Peknej programek a pokud ta jedna zprava stoji cca 0,06Kč, tak potom bych jistě šel do registrace za 100Kč
    Mno zalezi na tom kolik te stoji 1kB. Jistym zpusobem se daji posilat SMS i na T-Mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám jej registrovaný cca dva měsíce a na tohle jsem nepřišel moc dík blackdote . Jo na T-mobile to jde jen pokud mají dané osoby aktivovaný SMS email. Tedy pokud nepočítám to, že by jste byli registrovaní v T-zones :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Spider
    Peknej programek a pokud ta jedna zprava stoji cca 0,06Kč, tak potom bych jistě šel do registrace za 100Kč
    v gprs monitoru me to to vzdycky napocita 2Kb, ale i tak se to da
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    http://sms.dynawest.cz/forum/viewtopic.php?p=1342

    Zkuste tady zaposobit na autora at zapracuje na verzi pro PocketPC. Uz jsem mu psal, jen by chtelo ho trosicku ... popohnat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Nová beta verze 2.00 v kompletní instalaci z PC přes activesync pro SmartPhony i PocketPC.Pro majitele MDA compact rešení psaní s českou T9 v IntellPadu.Odešle automaticky bez háčků.SP nemám tak jsem instalaci nemohl vyzkoušet.Napište případné problémy. Domácí stránka programu
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Tady je o novym gibuSMS 2.0 dalsi info... jinak ta verze 2.0 je uz jednotna, chodi jak na SP (testoval jsem na mpx200) tak i na PPC (pouzivam na MDA II).

    Download aktualni verze pro SP i PPC ! here !
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Citace Původně odesláno od jerrry
    Tady je o novym gibuSMS 2.0 dalsi info... jinak ta verze 2.0 je uz jednotna, chodi jak na SP (testoval jsem na mpx200) tak i na PPC (pouzivam na MDA II).

    Download aktualni verze pro SP i PPC ! here !
    Ja tady snad nevystavil aktualni verzi?A na strankach autora se toho rozhodne asi dovime vic."Moje" soubory jsou pro "linejsi" nebo mene "zdatne" pro instalaci jak je obvykle u jinych programu.Kdo rad pouziva instalaci Cabinstalem tak CAB se rozbali do adresare AS v PC=stornovat instalaci az se AS zepta kam instalovat a prekopirovat CAB do PPC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    tady je jinak recenze giba, je to sice text pro SP verzi, ale stejne jsou obe totozne :-)
    GiboSMS recenze
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    157

    ..... pochopil jsem, ze majitele pouze PDA (v mem pripade MDAIII) maji OPET smulu. Zacinam si pripadat nenormalni, kdyz mi k zivotu a komunikaci staci pouze cihlicka!! :-(

    Nejradeji bych zalozil sekci Soft (POUZE) pro PPC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Pochopil jsi špatně,stačí přečíst jen tyto 2 stránky diskuse o Gibu.Já to používám na MDA compact.Stačí když stáhneš tohle a nainstaluješ na MDA III.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Gibo SMS- nefunkční contact list
    Od symmetry_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2009, 22:31