Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: HW6515

  1. #1
    simonides_ce4you
    Guest

    1. Po nějaké době a nejčastěji při přepínání z normálního na tichý režim se stane, že nadobro přestane fungovat zvuk. Po resetu vyskočí hláška: Error 0x37 opening WAV driver. Nenašel jsem k tomu nic, vždy "pomůže" master reset...
    2. Funguje někomu program Smart GSM? Mně se nedaří, resp. nevím jak, připojení na telefon. Nebo doporučujete jiný program...? :?:
    3. Funguje už někomu vektorová navigace s CZ mapou a mapou Evropy? Koupil jsem Dynavix a nenapadlo mě, že s menším displejem nebude fungovat. A tak čekám na novou verzi... :?:
    4. Neví někdo poradit jak dostat telefony a kontakty z Nokia 6230 do hw6515? :?:
    5. Nemá někdo zkušenost s programem Nexic Synchronis? Jde o synchronizaci s Novell GroupWise. :?:
    6. Neví nekdo jak změnit zvuk pro příchzí SMS? Zdá se, že lze vybírat pouze z přednastaveného seznamu, do kterého nelze přidávat... :?:
    7. Funguje někomu spolehlivě aplikace Sunnydays? Mně se nedaří, v kombinaci s SPB Pocket plus, dosáhnout toho aby byla na panelu Today... :?:
    8. Nezdá se Vám iPAQ výrazně pomalejší s velkou češtinou od Sunnysoftu...? :?:
    9. Ale jsou věci, se kterými jsem i spokojený...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    1. Zatim se mi nestalo, pouzivas na to ty "profily" po pridrzeni zapinaciho tlacitka?
    2. Neznam, nepouzivam. Popis na co je...
    3. SmartMaps funguji hodne dobre... Ale ty se ptas na vektorove, to nevim.
    4. Kontakty muzes preci poslat z Nokie pres IrDA ci BT (nevim co z toho ma).
    5. Neznam, snad odpovi nekdo jiny.
    6. Seznam neni prednastaveny, jedna se o seznam vsech .wav souboru ve slozce /Windows/. Kdyz si tedy do teto slozky zkopirujes pozadovany soubor, v seznamu jej budes moci vybrat.
    7. Nepouzivam. Zarucuji kompatibilitu s WM2003SE?
    8. Velkou cestinu jsem mel na iPAQu jen kratce neb mi zpusobovala problemy s telefonem. Na cistem iPAQu pouze s nainstalovanou cestinou jsem vyraznejsi zpomaleni nezaregistroval.
    9. To jsem rad
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ad 2: Smart GSM na Phone Edition zarizeni nevyuzijes... To je pro komunikaci normalniho PDA s mobilnim telefonem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    simonides_ce4you
    Guest

    1. Používám zapínací tlačítko. Po přepnutí do tichého režimu (používám pouze normální a tichý) se občas stane popsaná věc.
    2. Vyřešeno
    4. Přes BT samozřejmě není problém. Problém nastává ve chvíli, kdy u kontaktu je více telefonů, nějaký e-mail, pevná adresa, apod. Po přenesení do hw6515 se údaje rozdělí do několika kontaktů se stejným jménem...
    6. Vyřešeno. Díky )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    1. To nevim, vyzkousim. Ale dnes odpoledne mi vypadly z nicehonic vsechny zvuky jen tak, asi jsi mne nakazil
    4. Pak je asi nejlepsi syncnout Nokii s Outlookem a pak s nim syncnout iPAQa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Ad muj problem - po desetinasobnem pripojeni a odpojeni sluchatek uz to zase jede, asi kontakt na jacku u sluchatek
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    OK OK je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    do hw6500 jsem si stahnul mapu CR ale nesla pod programem TomTom ktery je v zarizeni tak jsem si stahnul z ware*u TomTom cracknutou verzi a funguje to. Zkousel jsem i navigon ale ten vubec nesel pouze cerna obrazovka. PocketKim funguje taky dobre
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od OKOK
    do hw6500 jsem si stahnul mapu CR ale nesla pod programem TomTom ktery je v zarizeni tak jsem si stahnul z ware*u TomTom cracknutou verzi a funguje to. Zkousel jsem i navigon ale ten vubec nesel pouze cerna obrazovka. PocketKim funguje taky dobre
    ako mas prosim nastaveny ten pocketkim? aky com port? skusal som vsetky a ziadny mi nefungoval..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    jgarant_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od vaanja
    Citace Původně odesláno od OKOK
    do hw6500 jsem si stahnul mapu CR ale nesla pod programem TomTom ktery je v zarizeni tak jsem si stahnul z ware*u TomTom cracknutou verzi a funguje to. Zkousel jsem i navigon ale ten vubec nesel pouze cerna obrazovka. PocketKim funguje taky dobre
    ako mas prosim nastaveny ten pocketkim? aky com port? skusal som vsetky a ziadny mi nefungoval..
    COM 7 je reseni ... ale detekce satelitu je priserne pomala
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    7

    pozor, vyhledani satelitu a zafixovani polohy je do 10 sekund, a to s tim ze tohle v ipaqu je AGPS, staci mit aktivovane gprs datove spojeni a v "nastaveni" "spojeni" je ikona quick GPS, tam se musi dat download, data vydrzi aktualni 2dny {po malem hacku 4dny]

    pokud ma clovek vzdy stazena pomocna data tak je studeny fix 10sekund
    pokud ne trvato i 5 minut

    to je funkce AGPS oproti GPS
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak vypnout hw6515...?
    Od habitat3 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 20:10
  2. MMS na hw6515
    Od ondris_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 12:20
  3. HP hw6515 a Dynavix
    Od ladislav.nesvadba v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 13:39