Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: BT a SD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    32

    potreboval bych poradit, jak poslat pres BT soubor primo na SD kartu. BT manager mi neumozni zmenu adresare jak do My Documents
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Třeba pomocí Total Commanderu a pluginu do něj. Samozřejmé je, že jsi připojen přes ActiveSync. Nebo také pomocí Explore v AS.

    http://palmare.idnes.cz/multi/tc_plugin050310.html

    Ovšem stačilo si vyhledat. Tento dotaz tu byl tento týden asi 3x. :sarcastic:


    Pokud jde o větší soubory a nejedná se o instalaci, doporučuji raději přes kabel nebo čtečku karet. BT je dosti pomalý.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    32

    tak uz jsem na to prisel. problem byl to spojit s activesync. tedka jsem jeste nasel plugin pro total cmd. cool
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Inac staci nastavit v bluetooth setting/ File transfer My shared folder na adresar umiestney na pamatovej karte a vsetky prijate subory sa ulozia don.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    32

    jeste maly dotaz na rychlost
    Mam BT class II, tak jakou rychlosti by to melo letet?
    me to bezi cca 10KB/sec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    BT je znatelně pomalý. Máš-li možnost a kopíruješ větší soubory (MP3, filmy), jak již jsem psal, doporučuji kabel, čtečku karet nebo WiFi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    BT je znatelně pomalý. Máš-li možnost a kopíruješ větší soubory (MP3, filmy), jak již jsem psal, doporučuji kabel, čtečku karet nebo WiFi.
    kabel mi pripada jeste pomalejsi. prave jsem si myslel, ze BT vyresi problemy s prenosem dat IRDa je uplne v pi** a WiFi moje PDA nema
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud se nepletu, tak specifikace BT rika, ze maximalni datovy prenos je roven +- 800 kbps. Takze tech 10kBps je velmi dobra rychlost na BT.

    Jinak na prenos vetsich souboru doporucuji Softick Card Export II pro PPC a prenos pomoci USB kabelu. Pak je rychlost skoro jako na ctecce karet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    32

    koupil jsem do kompu USB BT Class II na ktere psali, ze ma prenosovou rychlost 1 mbps. pokud to podelim 8, tak vyjde 125 KB/Sec. chapu, ze kdyz mam PDA starsiho data, tak tam nebude Class II. nicmene opacnym propoctem kdyz mi to prenasi 10 KB/Sec vyjde rychlost 80 kbps.

    Tohle se mi zda opravdu malo nebo se uplne pletu ve vypoctu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Ano, trochu se pleteš ve výpočtech - samozřejmě že jeden Byte je 8 bitů ale komunikace probíhá přes pakety, které mají navíc hlavičku, synchronizační značky (jde přece o seriový přenos) a pod. a to je další režie a navíc z důvodů rušení nejede současně vysílač a přijímač (full duplex) a tak po vyslání paketu se čeká na potvrzení správnosti z druhé strany abych paket mohl případně opakovat - další časová režie. Prostě přenosová rychlost je teoreticky maximální možná rychlost komunikace na daném kanále ale skutečnost je vždy podstatně horší díky režii obsluhy přenosového kanálu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    32

    Erikt68i: uz rozumim, ale myslis, ze to bude mit az takovy dopad, ze by to bylo 12x pomeljsi jak teorie? nedala by se nejak nastavit ta velikost paketu?
    jeste mam jeden takovy poznatek, kdyz pres media player pustim radio z netu, kde maji napsane 33k, tak jede naprosto bez problemu a vubec se neseka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo, ale to je 33 kilobitu, nebo 33 kilbajtu, ze...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kdyz uz tak kilobyte, ale cesky se "byte" pise jako "byte" tak i jako "bajt".
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    32

    jsem prave nevedel, jestli 33 KB znamenalo 33 kilobitů nebo kilobajtů
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Muzu videt, na kterem radiu je stream 33 kBps?!?!?
    To by bylo 264 kbps, coz je, abych tak rek, trochu moc na radio...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední