Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Datově neomezený gprs vs. gprs placeny po 1kb

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    41

    Kterou možnost využívate pro spojení k internetu v PDA?
    Vystačíte si s menším přenosem dat? Nebo opravdu využijete Datově neomezené připojení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    nektere otazky jsou vazne k pobaveni, sorry mne vystaci po KB, protoze jsem pres GPRS minimalne, jen si nekdy stahnu hlavicky posty, nebo juknu rychle neco dulezite...jenze To je Ti k nicemu, kdyz nevime, jak to chces vyuzivat...mozna GPRS nepotrbeujes vubec, ze jo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    To je dost na uživateli. Sám jsem jen nenáročný uživatel a mám to jen občas na ICQ, když sem vzdálen od domova...když člověk neblbne, dá se dostat na něco přes 6kč za hoďku a půl... Nevím, subjektivní názor je, že pokud vůbec nestahuješ, nemá to cenu, ale to je na každém...skus si to měsíčně na předplacené a uvidíš, jestli se přiblížíš ceně tarifu. Každopádně, je to blbost, pokud nehodláš využívat tohohle často a pravidelně
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vzhledem k tomu, ze mam prenosy za mesic kolem 1GB (ja jsem narocny mobilni datovy maniak, stahuji postu, browsim Inet, kde se da a kde je signal), tak mam Eurotel Data Nonstop uz od dob, co ho zavedli. Asi bych se jinak nedoplatil, pac 1GB by vysel na +-31 tis. Kc s DPH (ET: 0.036 Kc/s DPH/kB)...
    Coz ma do meho pausalu 773 Kc s DPH mesicne hodne daleko...

    Nehlede na to, ze to ma tu vyhodu, ze se nemusim nijak omezovat a resit, jestli si to ted muzu stahnout nebo ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    U mna jedine unlimited, pretoze okrem PDA na net pouzivam aj normalne PC s GPRS pretoze jaxi CT nam nechce zaviest telefonnu linku a Wifi sa v nasej lokalite nekona
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mě se tarif No-limit asi vyplatí, co myslíte? Schválně jsem si od února sledoval spotřebu dat (už mě to přešlo).
    Kupodivu si, až na malé výpadky (většinou způsobené buď cestou vlakem nebo odpojením mobilu od sítě) a ojedinělé problémy s ICQ jsem s T-Mobile naprosto spokojen. Jen ta rychlost.

    přijato 1.072.167.281 B
    odesláno 247.066.887 B
    -----
    1.279.240.912 B př
    287.383.639 B od
    354:27:24
    -----------------------
    1.206.324.618 B př
    313.058.724 B od
    381:10:43
    -------------------------
    1329875724 B př.
    386782782 B od
    460:38:07
    ---------------------------
    1540094354 B př
    466231871 B od
    490:38:49
    ---
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. X500 - WIFI - GPRS - IE a ICQ se stále připojení na GPRS, místo WIFI
    Od Georf_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2007, 10:15
  2. Neomezeny Internet na Slovensku.
    Od Orbb_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-07-2005, 09:04
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-06-2005, 19:05
  4. FSC Loox 720 + N6230i + GPRS (Edge) - Neplatny pristupovy bod GPRS
    Od plawa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2005, 19:47
  5. GPRS a MDA
    Od v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-11-2002, 01:17