Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Konečně nová oficialní ROM od T-Mobile pro MDAc?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Na mou otázečku,kdy už konečně bude vyplivnuta nová ROM pro MDA Compact mi přišla po tydnu tahle odpověď:Nova verze ROM pro MDA Compact je v soucasne dobe v testovacim provozu. Je vsak potreba vyhledat chyby a system doladit. Presny datum uvedeni teto verze tedy jeste neni znam.

    V pripade dalsich dotazu nas muzete kdykoli kontaktovat.

    Žeby konečně aspoň práce na nové ROM?.....Co vy na to,zkusíte až bude???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    moc tomu never, tohle je odpoved, kterou dostavaji nekteri odvaznejsi mesice.....ostatni jiz davno prestali cekat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, ona dříve či později vyjde, o tom osobně nepochybuji, otázka však je, zda v té době Compacta ještě budu mít.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    tak to je pekne na ....!!Copak nechapou,ze vydanim jedny blby novy ROMky usetri dalsi cas a praci vydavanim zaplat?Ja mam sice uplne prvni ROM 1.01.00 WWE a radio 1.00.10 a problemy co tu maji desitky lidicek se svyma prckama nikdy nemam,ale zaplaty uz jsem nekolikrat pouzil a pravdou je,že potrebuju BT a to se u MDA Capart neda skoro pouzit!!!A v zajmu zaruky,kterou mam jeste pres rok a pul nechci ROM alá XDA dev.!!!Po dlouhych utrapach jsem se naucil flashovat MDA 1,ale na tohle radsi sahat nebudu!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No ono s tim flešováním alá XDA-dev neni až tak o co stát.. Nějaké drobnosti se zlepší, ale rozdíly mi přijdou nepříliš znatelné.. BlueTooth mi funguje stejně jako s originální starou T-mobile, žádný rozdíl nepociťuji. To samé Sim Toolkit.. A už znám dva lidi co Compacta při experimentech s flešováním totálně umrtvili.. Ještě že alespoň máme originální T-mobile ROM pro případ reklamace, díky Hybovi.. Největší přínosem nové oficiální ROM od T-mobilu bude dle mého názoru použití nové verze češtiny IW 8.6, ta je totiž u staré ROM neskutečně zmršená. V nové verzi a hlavně posledním buildu šlape již bezchybně..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Hmmmm,tak to je skoda,ze ani ty XDA dev. ROMky nic moc neresi,hlavne ten bluetooth stack by se hodne hodil asi kazdemu!!Neni tam zadny poradny nastaveni...hned po koupeni jsem chtel pouzit Caparta jako modem k PC,ale po pul hodine snazeni,jsem to pripojil a po deseti sekundach mi to padalo.kvuli nestabilnimu BT!!Pres kabel uz to trvalo dyl,ale pak spokojenost!!Myslim ze mi tupci tady v Cechah nejsme snad jedini na svete kdo s tim BT mame smulu,to T-Mobile nevidal oficial ROM s nejakym poradnym patchem ani ve svete???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Jo a ja cestinu 8.6 pouzivam na sve puvodni verzi ROM a zadny problemy!!Hned jak jsem ji objevil,ke ztazeni,tak jsem ji nainstalil a slape krasne!!!Kamosovi taky blbla,ale to proto,ze pred tim neodinstalil tu starou!!Coz u tebe urcite nehrozi!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od duffioso
    ..hned po koupeni jsem chtel pouzit Caparta jako modem k PC,ale po pul hodine snazeni,jsem to pripojil a po deseti sekundach mi to padalo.kvuli nestabilnimu BT!!
    Tak v tomto si dovolím nesouhlasit. Ať už teď s novou ROM 1.12.00, nebo kdysi se starou originální ROM 1.01.00, BlueTooth modem pro PC mi šlape naprosto bez problémů, jsem s notebookem připojen přes Compacta na internet hodiny a hodiny, a nic mi nikdy nepadá, nikde žádná známka nestability. Být tebou, hledám problém možná v BlueTooth který máš na PC.. Podobný problém s padáním BlueTooth připojení jsem kdysi řešil s MDA II, a nakonec když jsem pořídil nového notebooka s novým BlueToothem od Billiontonu, veškeré problémy a padání spojení ustály.
    Někde tu je i diskuze o tom že tu většině lidí ten modem přes BlueTooth bez problémů funguje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    No ja mel na notesu bluetooth Microsim a v PC Microcom a na obou mi to padalo!Ty barevny okynka se rozblikali,na home page se to pripojilo a po najeti na dalsi stranku spadlo!!Nekdy to drzelo dyl,ale zadna slava!Mozna to byla dan za to,ze jsem nikdy nemel zadny z tech tady popisovanych problemu!Vytuhani,chrasteni v sluchatku a podobny problemy!Ale stejne by se kdyz uz ne ROM tak aspon BT patch hodil!To musi snad kazdej uznat!Neni jen pripojeni k PC,ale BT HF,GPS atd.....!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ja osobne nemel taky problem s nicim, flashuju z principu s bookem jsem uzival Bilionton PCMCIA BT card a v pohode pres BT i celej weekend na netu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, já ta "barevná okýnka" ani nezapínám, není to totiž vůbec potřeba zapínat. Funguje to i bez nich. Jinak BlueTooth HF, BT GPS i spojení s PC alá BT Active Sync a BT Modem mi šlapalo a šlape OK. Akorát mam problém s GPS od Nabilocku, ale ostatní šlapaly OK. V repráčku mi také nikdy nechrastilo, ani mi nic nevytuhávalo. V tom se shodnem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    No tak jste me presvedcili,ze ofic ROM od TM asi bude,ale je to ve hvezdach!To mam radost,ale co se da delat,stejne prijde doba,a nebude to trvat dlouho a presedneme na masinky s wi-fi,edge,push-to-talk a podobnyma vecickama a hlavne s WM 5!Ostatne wi-fi bych uzil,ale u nas na velkym malym meste je to stejne bezpredmetny a v Plzni,kde delam stejne nejsou zadny free spoty!!Zatim mi Prcek staci a v nejblizsi dobe asi menit nebudu!!Mejte se chlapy fajn!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-04-2012, 10:37
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 10:49
  3. SprintDB Pro 3 - konečně nová verze!
    Od macula_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 14:57
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 11:08
  5. Nová oficialní T-mobile CZ ROM 1.13 pro MDA Compact
    Od pickard v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 03-09-2006, 12:34