Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: MDA Compact-nefunkcni synchronizace zprav pres ActiveSync

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    dobry den, kdyz chci u sveho Compactu synchronizovat zpravy, tak mi to vyhodi chybu: messeage: vyzaduje pozornost. Nevite nekdo co s tim? Pouzivam Outlook Express a mam instalovany SyncExpress...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    mam v tuto chvili stejny problem. Asi to u me bude mit co docineni s tim, ze jsem nainstaloval do PC soft pro Sonaka K750i, a i kdyz jsem tedy vsechno odinstaloval, tak mi to hazi stale. A opravdu nic nepomuze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    kde to pise? Jake mas pak hlasky v AS na PC a PDA presne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hybo
    kde to pise? Jake mas pak hlasky v AS na PC a PDA presne?
    Asi byla otazka mirena na mousefromhouse, ale taky rad odpovim.

    zastrcim kabel USB do Compactu, zacne se synchronizovat a po delsi dobe naskace tato hlaska u vetsiny synchronizaci mimo souboru, ale jeste chvilku trva nez jakoby synchronizace skonci. A po rade ze mam vytahnout kabel a znovu zasunout, to muzu opakovat treba 100x a nic. Stale to stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A pouzivas kaliscky outlook? nemas na PDA nastaveno synchronizovat se serverem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hybo
    A pouzivas kaliscky outlook? nemas na PDA nastaveno synchronizovat se serverem?
    Ja nic takoveho nemam. Ale je pravda, ze kdyz jsem si kontroloval nastaveni tak v PC u ActiveSync jsme toto mel - predpokladam ze si to tam nastavil ten program od Sony Ericsson -, ale odrusil jsem to, nicmene to nepomohlo. Kde se toto nastavuje v MDAc to nevim. A mam Outlook 2003.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    v MDAc je to v AS, tools, options, zalozka server...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hybo
    v MDAc je to v AS, tools, options, zalozka server...
    Uz jsem to nasel, moznosti nastaveni byly nepristupne pri propojeni .-)) Ale synchronizace se serverem tam nastavena nabyla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkus si udelat novej partnership...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hybo
    zkus si udelat novej partnership...
    Stalo se nepomohlo. Zrusil jsem predtim partnerstvi, a nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    polozky jsou po synchronizaci takove zesedle? kdyz otevres outlook, tak je vse OK a vidis je? nemas tam treba vice profilu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    Tak uz jsem tu... Cirou nahodou jsem take pouzival SE K750i : )... Vyzkousim to co radil hybo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    Citace Původně odesláno od hybo
    kde to pise? Jake mas pak hlasky v AS na PC a PDA presne?
    Hlasku mam na PDA i na PC stejnou: "Message: Vyzaduje pozornost" kdyz kliknu na PC na "vyresit konflikty polozek", tak mi to napise odpojte zarizeni a znovu pripojte... kdyz to udelam, tak se nic nezmeni...:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizace dvou zarizeni s jednym PC (dve samostatne ucty) pres Activesync 4.1
    Od Anunnaki_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-01-2006, 13:24
  2. Synchronizace ActiveSync 3.7.1 pres Wifi iPAQ h5450
    Od cz_stalker v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2004, 15:10