Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 91

Téma: Acer n35 zkusenosti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    1

    Po zakoupeni nebylo mozne spustit pristroj a ani ho nabit (neblikala kontrolka), coz bylo posleze odstraneno, prepnutim tvrdeho resetu.

    prvni den se ulomil prvni vystupek na tuzce, druhy den zbyvajici dva. Treti den pri navigaci nahle zatuhl pristroj a zustal rozsviceny a nepomohl ani reset. Tak jsem jako ve filmu postriziny cekal az dojde stava, coz se take stalo, ale po zapnuti byly vsechny data pryc, proto doporucuji zalohu vsech dat na kartu.
    S GPS jsou nekdy problemy, pokud neni dostatecny vyhled na oblohu pristorj stale hleda, ale jakmile jednou najde pak uz je to ok. Navigace podle PocketKim je ok.
    Proro abych zjistil stav baterie se musi projit cele menu coz je dost zdlouhave, nelze umistit zasupce programu na plochu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    66

    1) pda nema vymenitelnou baterii, proto prepinac HR slouzi k jejimu odpojeni. je tak u kazdeho kusu a v navodu je uvedeno ze je nutne tento prepinac nejdrive prepnout.

    2)jsem asi jedinej komu se ty vystupky neulomily, dokonce celej stylus je ok i po te co jsem na nem v aute sedel atd.

    3)pristroj mi nikdy nezatuhl (vyjma pretaktovani) a nikdy nebyli problemi s GPS.

    4) vseobecne znama vec je ze pokud chci prijimat signal ze satelitu mel bych mit otevreny vyhled na oblohu (vyskove budovy - mysleno hodne vysoke, mistnosti, plechove strisky atd. signal rusi)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    ad 2) ...nejsi sam, po pul roce pouzivani je mam taky vsechny. A to uz jsem na nem taky sedel.

    ad 3) Problemy s GPS taky zadne, ale HR asi 2x, ale 6 mesicu provozu myslim neni zadna hruza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    Mám dotázek?
    Vlastním Acer N35 teprve druhý den. Včera jsem si nainstaloval PocketKim, dnesk ráno ho chtěl v autě zkusit a došla baterie. Jakmile jsem zapnul dobíjení a poté spustil přístroj, došlo k HR! (???)
    Takže další chvíle jsem strávil opětovným nastavením, instalací lokalizace atd.., přístroj mám připojený na dobíjení (již ne v autě, ale v místnosti). Jakmile jsem ho ale "spouštěcím tlačitkem" vypnul a znovu zapnul, došlo opět k HR! (??) Takže mě čekala opět cesta přes nastavení, lokalizaci, rozchození mapy atd..
    Znamená to tedy, že během nabíjení nesmím Acer vypnout a znovu zapnout??
    D9ky za odpovědi..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Také jsem včera koupil n35 pro kolegu k navigaci, zkušenosti zatím nemám (stihnul jsem ho přes noc jen nabít), nicméně ti jako základ doporučím udělat zálohu (je přímo v nabídce programů).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    urcite je mozne pri nabije PDA vypnout...dela to tao same i po HR a jen nastaveni bez instalace dalsich aplikaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od ipf
    Také jsem včera koupil n35 pro kolegu k navigaci, zkušenosti zatím nemám (stihnul jsem ho přes noc jen nabít), nicméně ti jako základ doporučím udělat zálohu (je přímo v nabídce programů).
    Nevim, jestli take to zalohovani, ktere doporucujes, zaroven i pouzivas ?

    Vse se tvari hezky jen do chvile, nez opravdu potrebujes po HR obnovit komplet PDA. Kdyz vytvaris zalohu, pak to pise o 8MB, kdyz obnovujes, nahle ma soubor jen 4MB a navic, vsechny ikony od programu obsazenych v instalaci Win se zdvoji a nejdou smazat.

    Zacal jsem pouzivat proto Sprite...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od hybo
    urcite je mozne pri nabije PDA vypnout...dela to tao same i po HR a jen nastaveni bez instalace dalsich aplikaci?
    No já to už zase nainstaloval, PDA je nabité a moc se mi s tím teď experimentovat nechce. Jakmile jsem odpojit nabíjení a nechal jen připojení k PC, zkoušel jsem zapnout a vypnout a bylo to vše o.k. Uvidíme při dalším nabíjeni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Tak jsem si dnes trochu hrál s Acerem (to je rozdíl proti hx4700 , třeba hmotnost ). Cihla jela celý den v pohodě, žádný problém s tuhnutím či resetem (pravdou je, že jsem do ní nacpal jen TTN5 a pár utilitek). Navigace chodí v pohodě, žádný problém s GPS jsem neměl. Zálohování v pohodě, faktem je, že funguje jinak než na HP (obnova na HP funguje bezchybně, taktéž na MDAC; na Aceru jsi ji zatím nezkoušel, tak to zkusím večer).
    Zítra ji vezu kupci, tak uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Tak mu tam rovnou nahraj sprite , protoze, az to bude potrebovat obnovit, zjisti, ze je to k nicemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    10

    Mám v Aceru TomToma 5.1. Při navigaci je poměrně pozadu. Pokud projíždím zatáčky jdoucí rychle za sebou, tak nestíhá, a pohled na obrazovku vám není na nic. Měl jste někdo taky tento problém a šlo to nějak zrychlit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    zaprve to ma byt v diskusi o TomTom a zadruhe , zkus nainstalovat program do pameti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    10

    Dám to tedy do jiné diskuse, ale program mám v nainstalovaný v paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Nemas tam nacpane POI mesta ? Ty to strasne zpomaluji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    29

    V sobotu jsem si Acera n35 koupil, hezky s gigovou kartou a Dynavixem, bratru za bezmála 20000 Kč. Včera (tedy o zhruba 24 hodin později) mi zatuhl tím způsobem, že přestalo jít osvětlení displeje, a ten neragoval na dotyky, pouze na vypnutí přístroje. Po zapnutí osvětlení nenaběhlo, tak jsem zkusil SW reset. Ani to nepomohlo, tak jsem vyndal paměťovku a pokusil se poprvé provést HW reset. A ejhle, přepínač na HW reset se ulomil, bohužel v pozici, kdy Acera nejde zapnout... Snad to nějak opraví
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Servisni centrum Acer - tipy, triky, zkusenosti
    Od myssak_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 21:12
  2. SirfTech - zkusenosti
    Od S474N v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 16-04-2007, 18:52
  3. Zkusenosti Mio 169
    Od Mr.Neo v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2006, 15:25
  4. Zkusenosti s T-mobile SDA
    Od Kaizr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 22:12