Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Windows Mobile - profily vyzvánění dle odesílatele na SMS?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    26

    Hledal jsem a nenasel - je mozne nejak docilit aby sms od ruznych kontaktu vydavaly ruzny zvuk? Vsude jsem narazil jen na ruzna vyzvaneni pro tel. hovor.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    26

    odpovim si sam - mortring,

    PS. admini, tohle se deje protoze vyhledavani na ce4you je uplne na***** nechapu ze jinak tak skvele udelany server ma tak priserny search


    klidne cely thread smazte, udelal bych to sam kdyby to slo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    mujzu se zeptat jaky soft umi pridelit ruzna vyzvaneni k ruznym kontaktum??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    4Stab: Kdybys ten MortRing aspon vyzkousel, tak by ses takhle blbe nezeptal :?
    Btw. WM5 to umi defaultne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    mort ring neni spatny, ale jak mas vic jak 100 kontaktu tak zlobi ... a ja mam nekolikanasobek toho cisla tak je to nepouzitelne uplne

    leda snad nainstalovat .. rohozdit nastaveni pro skupiny a odinstalovat .. nektere cisla si zamapatovali jak maji zvonit .. ale jinak je to na houby obavam se :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Mno - ja teda mam v kontaktech rozhodne nekolikanasobne vic lidi, nez 100. A zadny problem nemam. Nebo jestlis to myslel tak, ze 100 lidem priradis kazdemu jine vyzvaneni, tak to pak mozna jo... Ale to snad normalni clovek ani nemuze vyuzit. Ja mam asi 4 skupiny volajicich, ke dvema natvrdo prirazene uplne jine vyzvaneni. A co se tyce SMS, tak to mam asi 3 skupiny a tak 20 vyzvaneni prirazene primo k telefonnimu cislu. A ze bych touzil po tom prirazovat uplne kazdemu volajicimu jine vyzvaneni + jeste SMS, tak to teda opravdu ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    mno tak zde se pise ze

    The ringtone assignment won't work on every PPC, esp. if there are lots of contacts (you'll hear the default ringtone or the one of the previous contact). Sadly, there's nothing I can do about that...
    ale ok .. pak jsem nasel zde zminku ze to neni 100 ale 500 kontkatu .. ale furt je to o tom ze jich mam dost na to aby me to nefungovalo (takze me to hraje defaultne)

    nicmene musim rict ze po odinstalovani se me pak u par kontaktu zustala mortem prednastavena melodie, takze po odinstalaci to bylo lepsi nez pred instalaci nebo behem uzivani mortringu ))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    Ok morta sem vyzkousel a nejak me neuspokojil napr tim ze kdyz chci v mortu pridelit nejakou melodii musim ji nejdriv nakopirovat do windows\Ring to neni problem ale nemam nafukovaci pamet!!!chtelo by to neco co si naskenuje jak storage card tak vsechno ostatni a bere to z toho kde to je a ne ze to musim jako salam kopirovat porad do jedny slozky do ktery se stejne moc veci nevejde.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Mno - ono totiz jak jiste vis, tak \windows\rings jsou standardni vyzvaneci tony operacniho systemu jako takoveho... Mimochodem - neni zas tak velky problem zmenit tu slozku, ze ktere system taha zvuky na nejakou jinou (a pak by to mel tahat i MortRing odjinud - predpokladam, ze to ma naprogramovane jako promennou cestu a ne natvrdo ). Cili pak by nemel byt problem si dat vyzvaneci tony trebas na kartu. Akorat nevim, jak by to pak bylo s rychlosti ap. Nicmene zkus pohledat tady na foru - tusim, ze se to tady na 100% probiralo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Mam asi 350 kontaktu a NIKDY mi MortRing nezahraje nic jineho nez default melodii Bohuzel. Pritom starsi verze reagovali OK, az u posledni mam tenhle problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    At to zkousim jak chci tak to proste vubec nic nenajde kdyz zmenim tu slozku tak mort nenajde vubec nic (
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    4Noiser: Mno - faktem je, ze ja mam nejakou starsi verzi - bohuzel nezjistim jakou - nikde to neni popsane... ted jsem se dival na ten cab a ten exe soubor, co se instaluje je z 12.5.2005 (taky jsem zkousel neco novejsiho a zlobilo to, ale to uz je fakt hodne davno). Tobe to nefungovalo nikdy? Na zadnem ze zarizeni, cos mel?

    4Stab: Je to mozny - co ja vim...ja nafukovaci pamet na to, aby se mi tam veslo par vyzvanecich tonu nastesti mam Btw. zkus mrknout na oficialni diskuzi mortringu na xda-dev (jestlis to jeste neudelal) - tusim, ze se to tam taky probiralo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Me se v MortRing nepodarilo pridavat/odebirat skupiny. Jde to vubec? Byla to nejaka posledni verze z webu tvurce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    na tohle pouzivam PhotoContacts PRO, nejen tedy na tohle. Vice tady: www.pocketX.net

    jedina nevyhoda je ze je placeny
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Ja co jsem PhotoContacts pro 5 zkousel, tak to byl plugin do today, ktery byl navic neprehledny. Da se nejak integrovat s TouchFlo, nebo je potreba mit SecondToday?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Profily vyzvánění - "klasické"
    Od graver v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-04-2012, 08:29
  2. Vyzvánění na Windows Mobile 6.1 Standard
    Od mee2000 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 17:15
  3. !!Nový software - Wifi profily pro Windows Mobile!!
    Od RStein v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 100
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 18:20
  4. Profily vyzvánění
    Od Vally v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 07:21