Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Kompas a PDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    34

    Nevite nekdo o SW na PDA (N30 + USB GPS) , ktery by z neho udelal jednoduchy kompas, kde bych zadal rucne souradnice cile a on by mi velkou sipkou ukazal smer, rekl mi vdalenost a pripadne zvukovym znamenim rekl, ze jsem na miste. Vim, ze muzu chtit jeste hodinky s vodotryskem, ale o tom to neni. Pouzivam OZI explorer, tam si muzu waypointy natahnout ze souboru. Ale nejak jsem tam nenasel moznost rucniho vkladani. Jen editaci nektereho z wpt. Potom, vse je na me moc titerne, jsem starsi clovek a na kazdou cinnost mam jine bryle, takze velka sipka je pro me to prave. Dal jsem se na geocaching a u multicahe se musi zadat souradnice rucne po splneni nejakeho ukolu. Proste by to melo fungovat jako bezne Garminy. Diky predem, za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, na mym OZI CE staci vyvolat contextovy menu na mape a tam je volba "Create WP"...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    34

    Ano, to tam je. Ale vytvori se automaticky na pozici kurzoru. Myslel jsem si, ze kdyz aktivuji toto menu, tak je to k rucnimu vkladani souradnic. Ale neni to tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    doporucuju prozkoumat tyhle dva SW:

    GPS Pad

    VITO navigator II

    nejsou sice free ale oba jsou na GC dobry.

    Milan Hajek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    34

    Diky za tip, to je zrejme ono. Zvlaste Vito navigator ma tu spravnou velikost sipky. Pri hledani musim taky davat pozor, abych do neceho neslapl, napr. do rokle. Velice dekuji

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    No me se zase libi GPS Tuner, hlavne proto, ze umi nacist primo *.gpx databazi kešek ze stranek geocaching.cz a kompas je taky pekny.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Ozkoušel jsem leccos, ale nejlepší je GPS dash.

    GPS Dash
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    34

    Zkusil jsem VITO Navigator II a myslim, ze je to ono. GPS Pad mi nejede, nebot umi jen max COM8 a ja mam GPS na COM9. Zitra zkusim dalsi nabidky. Vrele diky za dobre tipy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ozi (nebo i jine) a kompas
    Od pospik v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-05-2010, 08:12
  2. Funguje někomu kompas?
    Od jan_bar v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2009, 21:58
  3. Kompas
    Od jaguarik_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 13:04
  4. Kompas pro GPS
    Od miktt v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-01-2005, 11:51