Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Toshiba E830W do anglictiny

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Muzete mi nekdo poradit, zdali je realne pristroj flashnout do anglictiny? Diky za vsechny odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A co to ma? Sikmooky system?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od beecher
    A co to ma? Sikmooky system?
    Presne takovou prasecinu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    a jak to teda vlastne je?ja mam zasejc verzi ve franzoustine
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    panove,zkuste se sim pochlapit a napiste,jestli se to nekomu nepovedlo...ptal sem se zatim v servisu toshiby a v sunnysoftu, ale v obou mi rekli,ze to nende prej tam neni flash rom a ze je to primo natvrdo v chipu na desce, ach jo...nekde sem se tu docet,ze jazyk by sel taky zmenit pomoci update v anglictine upravou par radku v souboru...heeelp,francouzsky se ucit se mi nechceee diiiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    hmm, zajimave tvrzeni, vzhledem k tomu, ze to ma dokonce cast ROMky jako flash disk (file store)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    no, taky me to prekvapilo...ale pravda je, ze ve specifikacich sou dva druhy ROM...32 na system, 32 na file store...ale dostupnych je jen 23MB...sunnysoft cestinu na FR system nema :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    POBUCH
    Guest

    hmm, tak to je problém který nevyřešíš:? Ptal jsem se na toto v servisním středisku Toshiby a dostal jsem takovouto odpověď:
    "Bohužel Vás asi moc nepotěšíme. Uvedené přístroje se vyrábějí pouze ve francouzské a německé verzi. Změna verze je možná toliko výměnou základní desky, což přijde na cca 12000,- Kč. A to už je myslím lepší koupit nové a české PDA."
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    no to je presne to, o cem sem psal, ze je tam svab napevno, bez moznosti flashe...anglicka verze se samozrejme vyrabela, ale ani tak to neslo prehrat, jen kdyby se vzala ta flash pamet (cip) a predelala se do jinyho zarizeni...jinym resenim je samozrejme uprava puvodnich souboru, ktery jsou v tom kterym jazyce a predelat je do cestiny (ci jinyho jazyka...), coz by bylo realny asi tak jen u tech pridanejch aplikaci od Toshiby...nebo premluvit SS, aby prekonvertoval cestinu na FR verzi

    ale po praxi s timto zarizenim muzu rict, ze ta FR tam skoro nevadi...menu pocestite WisBarem, zakladni WiFi a BT se naucite a skorem nic jinyho potreba nejni, nebo se to da nahradit nejakou EN verzi...ja mel ten WiSbar, HitchHiker na WiFi a MultiIE na net a jelo to v poho...jen kdyby to nebyla takova cihla
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Toshiba e830
    Od MAXi_CRASH_net v sekci Toshiba
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-12-2012, 13:35
  2. h1915 ze spanelstiny do anglictiny
    Od mikovski v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 21:25
  3. Vykladovy slovni anglictiny
    Od PavelM_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 15:38
  4. Toshiba e800
    Od pdq v sekci Toshiba
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-07-2004, 09:58
  5. Toshiba e800
    Od ing.Ladislav Pinkava v sekci Toshiba
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-01-2004, 00:04