Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: pda + radio v autě.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    V auťe mam kenwooda teď z hlavy nevim přesně jakej typ, ale starej neni (tak 2000) mno a chci se zeptat jestli by to něšjak nešlo spojit s pda, jde mi o to abych v reprácích slyšel to co jde z pda nebo tak... Jestli je to hloupost tak sorry, v tomhle se právě nevyznam...:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Co tohle:

    http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Product_Id=1 85281
    http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id= &pcount=&Product_Id=166903
    http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id= &pcount=&Product_Id=166893
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    0

    70 USD no to je sila, no bud pouzijes LINE-IN do radia (pokud ho ma a kdyz ho ma tak to jeste neznamena,ze se ti ho podari aktivovat) coz by bylo nejlepsi. Jinak existuje normalni FM modulator za cc 800-1000,- v AutoHiifi doplncich,ale oproti snure to ma jistou nevyhodu a to snizena kvalita zvuku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Pavlucha: A jak je to s připojením do toho radia? To jsem nějak nepochopil... Potřebuju právě vyřešit vstud z pda do radia... nemam tam žádný zdířky, páč je to na MDčka a vzadu to má jen 4 vstupy do zesíku a zapojenej cd changer...

    xanta: Výstup to radio nemá
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jak to funguje? Celkem jednoduse...
    To zarizeni od Belkinu pripojis tim kablem do Headphone jacku na PDA a on pak na zvolene FM frekvenci vysila, njo a pak staci na radiu v aute naladit tu spravnou stanici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Acháá, bezdrátově )) Tak to jo, a kabelem by to nějak nešlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Jen malé upozornění, už se to tady probíralo, v US je toho k dostání plno, ale provoz je možný jen v US, páč to vysílá na FM, kde jsou v ČR normálně frekvence přidělené tuzemským stanicím, jak tu někdo psal, je to zakázané a pokuta může být dost velká pálka...

    Kabelem to jde, pokud máš autorádio s přehrávačem, prodává se kazeta s káblíkem, zakončeným 3,5 mm jackem, na 2,5 mm jack se musí zapojit DoDo nebo redukce, osobně používám, na obyčejné přehrávání MP3 na našich silnicích dostačující, zkoušel jsem i RescoRadio a funguje to...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    A mas to radio s CD nebo na kazety? Pokud na kazety, je reseni jednoduche - kazeta od Hamy. Taky jsem to ted taky vyresil. Nepotrebuji tedy menit radio za radio s CD a posloucham MP3... ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    dikys za tip =). mno radio mam na cd ale jinak mam cd vexler, ale přes ten to asi nepůjde co?... Přece jenom cd kvalita je tisíckrát lepší než kazeta mam i kabel k vexleru (dostal sem 2 jeden kratší....) že by to šlo nějak přeletovat nebo tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    Jo a nevíte kde bych tu kazetu splašil někde na netu? =))
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    6

    Víme :-)

    http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=HAM-46080
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Citace Původně odesláno od -Ptr->HX4700
    Jo a nevíte kde bych tu kazetu splašil někde na netu? =))
    cece, ja ji koupil v Hypernove... Na netu jsem ji ani nehledal...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    0

    A jak je to teda s kvalitou? =))
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Nemam problem s kvalitou.... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    6

    Podle mne záleží jen na kvalitě přehrávače. Já mám jen obyč blaupunkt ještě s analog tunerem a tam opravdu ztrátu kvality nepociťuju

    Ale jestli koukneš do diskuse na těch stránkách, tak někteří mají problém s autoreversem (to nebyl můj případ) což považuju za větší problém
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nabíjení v autě.
    Od radim.v v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 18-11-2008, 14:20
  2. Radio 2.25.11 vs. radio 2.47.11 na MDA Vario
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 08:42
  3. N560 v autě
    Od Prochaine_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-07-2006, 12:08
  4. Umístění GPS v autě
    Od NUNY_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-03-2004, 08:36