Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Jak instalovat aplikace na konkrétní místo přes ActiveSync stolního PC

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Instalace programu na konkrétní místo v POCKETPC při instalaci přes ActiveSync

    Kód:
    1. Vyhledejte v registru klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\Microsoft Application Installer
    
    2. Změňte hodnotu fAskDest na 1.
    
    3. Změna je okamžitá.
    Při instalaci programu z PC přes ActiveSync, vyberte volbu "Instaluj na kartu", pak na POCKET-PC vyskočí hláška, a vy máte pak možnost určit místo, kam program chcete přesně nainstalovat.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ma to ale jeden problem
    Když vyberu themko v nastaveni Today a dam ok, taky se pta kam ho nainstalovat.. a cely se to po..... Ja ho ale nikam instalovat nechci, jen ho chci vybrat..
    poradte prosim co stim nebo jak to obejit?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Themko je myšleno témátko? To se ale neinstaluje, ale kopíruje. Nezabere tolik místa, aby to muselo být na kartě. Jinak pluginy do today raději doporučuji do PDA než na kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Nevim jak vam, ale tohleto nastaveni zpusobi, ze zadana lokace se na karte vzdy objevi az ve slozce My Documents :? V takove slozce na karte ale mam jen textove dokumenty a zalohy..chtel bych, aby se mi aplikace instalovaly do slozky napr. "Programs", nikoli defaultne pod My Documents, co mam vytvorenou i na karte.. jde to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Instalace programu na konkrétní místo v POCKETPC při instalaci přes ActiveSync

    Kód:
    1. Vyhledejte v registru klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\Microsoft Application Installer
    
    2. Změňte hodnotu fAskDest na 1.
    
    3. Změna je okamžitá.
    Při instalaci programu z PC přes ActiveSync, vyberte volbu "Instaluj na kartu", pak na POCKET-PC vyskočí hláška, a vy máte pak možnost určit místo, kam program chcete přesně nainstalovat.
    je to zajímavý, ale čas od času se mi stane, že z 1 je opět 0, aniž bych tomu nějak pomohl.... kdo ví čím to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Stava se mi naprosto to same..a pekne me to nastve, kdyz si toho nevsimnu a nezkontroluju to pred instalaci..mam ted udelan poradek na karte, vse mam hezky rozrazeno.. taky nevim, cim to muze byt..zda treba SR ci instalace nekterych programu..ale kazdopadne je to neprijemny..:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    je tosice OT, ale me takhle nejako samovolne vraci nastaveni podsvetleni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Protoze to s tim Today bohuzel opravdu blbne, tak jsem to chtel rychle prepinat *.reg soubory spoustenymi z menu, ale kdyz je chci spustit, tak to pise "Unknown error" :-(.

    REGEDIT4

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\Microsoft Application Installer]
    "fAskDest"=dword:00000000

    (tu hranatou zavorku na konci si to tu nejak "upravuje samo" :-(

    Maji prosim CE nejaky zvlastni format registru, nebo se musi delat jedine ty cab soubory a jak (cim) ? Dik ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Aby to fungovalo musel by jsi mit aplikaci co je associovana s *.reg, jako na desktopu, co to tak naimportuje do registru..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    ... a jak udelat CAB je popsano tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Diky, na ty CAB se samozrejme podivam, ale tady mi to prijde tak trochu "pres ruku" - neslo by to i s temi *.reg, ktere asociovane mam ? Dik ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ten soft, se kterym to mas associovany (jaky to vlastne je?) umi brat jako paramater REG soubor a importovat to do registru?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Saman
    Aby to fungovalo musel by jsi mit aplikaci co je associovana s *.reg, jako na desktopu, co to tak naimportuje do registru..
    Přeněji musíš mít nainstalován nějaký program na úpravu registrů. Většina programů na registry si však koncovku asiciuje automaticky při instalaci.

    Já osobně mám program na registry ve storage ( takže po HR) neprovádím jeho instalci, a pomocí Svého CABu si pak zaregistruji soubory s koncovkou *.reg na tento program.

    Jinými slovy bez programu na registry nelze udělat asiciaci na import do registrů.
    A pokud chceš tedy něco zapsat do registrů a nemáš program na úpravu registrů, tak to musíš ve vlastním CABu a ten změní v registrech co chceš a kde chceš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Programu na upravu registru mam nainstalovanych hned nekolik (nez jsem zjistil, ktery je asi tak nejlepsi), mam to i asociovane, ale tu chybu mi pise az prave pote, co se to snazi importovat po poklepani treba z pruzkumnika nebo WC.
    Presto si myslim, ze by importovani nemela byt zalezitost nejakeho programu, ale mely by to umet samotne Windows, nebo tady to neplati ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    To je naivita. Wokna skoro nic sami o sobe neumej, vsechno delat programky. Konkretne import *.reg souboru dela regedit, mrkni na associace..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nelze instalovat zadne aplikace
    Od Spawncz v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-12-2009, 09:11
  2. Jak instalovat nové aplikace?
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 22:17
  3. nemohu instalovat aplikace -WM5
    Od SpeedyTuning v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-11-2006, 23:03
  4. PDA x email při připojení přes konektivitu stolního PC přes proxy
    Od honzasoucek v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-10-2005, 13:01
  5. Přehrávání mp3 ze stolního PC přes BT na iPAQu
    Od PiRannha v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-06-2004, 13:08