Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Sync mailů a thunderbird

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    jak je to se synchronizací mailů při používání mozilla thunderbirth??? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zatim nijak, ale dle vseho se pripravuje...jinak, je to ThunderBird jako HrmiciPtak a ne ThunderBirth jako BuracejiciPorod
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    pták má občas za následek porod a když to je neplánovaný tak se ozve i to hřmění tak že je to fuk..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    rofl ! thunderbirth je fakt brutalni

    jinak maily podle me nema smysl synchronizovat. Bud mit v pda klienta na stahovani i odesilani nebo vse v pocitaci. Opravdu nevidim duvod v pda jen cist.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, to, ze se e-maily syncuji, neznamena, ze se pouze ctou, normalne se na ne da odpovedet off-line a az se pripojim k AS, tak se odeslou...

    To jenom tak pro upresneni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    No, to, ze se e-maily syncuji, neznamena, ze se pouze ctou, normalne se na ne da odpovedet off-line a az se pripojim k AS, tak se odeslou...

    To jenom tak pro upresneni.
    a k cemu to? To si rovnou nastavim aby je stahoval. Jak je to v active sync - umi treba bez priloh, da se to tam nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To jiste, pokud mam k tomu serveru POP3/IMAP4 pristup, coz treba ja k nasemu firemnimu Exchangi nemam...
    Myslim, ze jde omezit pouze velikost, ale jeste na to mrknu, ja si syncuji jenom foldery, kde mi chodi ciste textove maily...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    k cemu? k tomu, ze kdyz si treba stahnu postu do PC, tak ji samozrejme jiz nemam na serveru (mam tisice mailu a nebudu je z mnoha duvodu nechavat na serveru) a tak si ji asi nestahnu nasledne v PDA...a jelikoz PDA je pro me doplnkem, tak v nem stahuji jen aktualni postu, kdyz nejsem u PC...

    v AS se da nastavit jak jestli ano prilohy, nebo ne, tak i velikost, dale taky max velikost zpravy (textu) a taky za kolik posednich dni to chci mit v PDA..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hybo
    k cemu? k tomu, ze kdyz si treba stahnu postu do PC, tak ji samozrejme jiz nemam na serveru (mam tisice mailu a nebudu je z mnoha duvodu nechavat na serveru) a tak si ji asi nestahnu nasledne v PDA...a jelikoz PDA je pro me doplnkem, tak v nem stahuji jen aktualni postu, kdyz nejsem u PC...

    v AS se da nastavit jak jestli ano prilohy, nebo ne, tak i velikost, dale taky max velikost zpravy (textu) a taky za kolik posednich dni to chci mit v PDA..
    aha, ja tedy vedu praktiku nechavat zpravy na serveru. Kdyz pak zformatuju disk apod, tak je staci stahnout a nemusim nic zalohovat ("zaloha je na serveru")
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    a kdyz padne server, hlavne, kdyz vetsina lidi se o ten server nestara (myslim jako, moje posta, pracuji, ale server, at je firemni, nebo u providera zalohuji a nevim jak, kdy ...)? Ja si delam zalohy sveho sam a vim, ze jsem pro to udelal vse. Krom toho mit osobni postu u nekoho....a taky, kdo by tam mel treba me 2GB posty (jiz poradne protridene) za poslednich pocitam asi 6 let...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hybo
    a kdyz padne server, hlavne, kdyz vetsina lidi se o ten server nestara (myslim jako, moje posta, pracuji, ale server, at je firemni, nebo u providera zalohuji a nevim jak, kdy ...)? Ja si delam zalohy sveho sam a vim, ze jsem pro to udelal vse. Krom toho mit osobni postu u nekoho....a taky, kdo by tam mel treba me 2GB posty (jiz poradne protridene) za poslednich pocitam asi 6 let...
    zalohy mam udelany automaticky. Nemusim se o nej starat, vse se dela samo - At zije freebsd

    postu ze serveru stahuju po 1 gb ... jakmile dosahne 1 gb, tak se zataruje, zagzipuje a leti ke me
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no pokud si to delas sam, pak OK, ja bych nikomu jine, nez sobe, neduveroval...at free, nebo ne, zalohovani umi kazdej SW, jen se to musi umet...a pak to i delat
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Pokud to nekoho zajima, projekt ThunderSync uz vzniknul, i kdyz zatim zadne vysledky. Hledaji lidicky na pomoct, takze pokud mate zajem, kouknete zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. synchronizácia s Mozila Thunderbird?
    Od Jeremi_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 21:05
  2. Thunderbird a PDA?
    Od mr.Advice v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-11-2006, 22:02
  3. MPX 220 a synchronizace s Thunderbird
    Od mnisecky v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 13:49
  4. Outlook vs ThunderBird
    Od PepaR_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2006, 11:36