Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Kolik kontaktů se vejde na MDAc??

  1. #1

    hif hif je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    2

    Uvažuji o MDA compact, ale odrazuje mě že z jedné paměti =64 mb si ukousnou svůj díl jak kontakty tak SMS, přijaté/nepřijaté hovory atd....
    potřebuji uložit zhruba 300 kontaktů - ptám se někoho z majitelů - myslíte si že je to reálné??????
    Dá se na uložení kontaktů použít pamětová karta, nebo je jenom na prográmky??????
    Děkuji
    Hiff:?:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    300 kontaktu prumerne naplnenych je cca 70kb databaze, takze i s 10.000, potazmo i 50.000 a vic jsi v pohode...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ve svem mobilnim telefonu s 2MB pameti mam asi 450 kontaktu se spoustou dalsich informaci o dane osobe. Myslim, ze 300 kontaktu pro Comapact ci jakekoliv dnes prodavane PDA rozhodne nebude problem. Vim o lidech, co maji telefonni.seznamy citajici 3000 a vice lidi v PDA bezne.

    Bohuzel, databaze PIM (kontakty, kalendar, ukoly atd.) se ukladaji do RAM a jinak tomu (nepocitam-li blizici se WM5) nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    115

    Citace Původně odesláno od beecher
    Bohuzel, databaze PIM (kontakty, kalendar, ukoly atd.) se ukladaji do RAM a jinak tomu (nepocitam-li blizici se WM5) nebude.
    Ale vraj je v WM5 implantovana funkcia obrazku priamo do konatktu a mala by sa synchronozovat s MS Office Outlook. Nevies, neviedla tato skutocnos k nejakej zmene? Napriklad, ze fotky ku kontaktom sa ukladaju mimo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    tam uz to bude jine, vzhledem k tomu, ze do RAMky to nepujde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od filipko
    Ale vraj je v WM5 implantovana funkcia obrazku priamo do konatktu a mala by sa synchronozovat s MS Office Outlook. Nevies, neviedla tato skutocnos k nejakej zmene? Napriklad, ze fotky ku kontaktom sa ukladaju mimo?
    Ano, tato funkce tam je... Pokud to demo, jak ukazovali MDA IV (Pro) na MEDC 2005 v Las Vegas, nekecalo...
    Ale kde a jak presne se ty fotky budou ukladat, to zatim nikdo netusi...

    U WM5 se PIM informace budou ukladat do FlashROM storage, tedy do prostoru, co je dnes oznacovany na iPAQach jako iPAQ FileStore, na Looxech jako Loox Store a na Dellech jako jako Built-in Storage, jen se tak uz to nebude jmenovat, protoze tento prostor v kombinaci s OS imagi bude jako root WM virtual filesystemu (tedy adresar \ )...

    Jak je to teoreticky bude na Compactech netusim (asi to, co je ted ExtROM a Storage bude spojene, pokud na to WM5 nekdy budou)...

    Jinak, jak to co jsem predtim napsal, jsem psal o aktualnich WM2K3SE...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 12:44
  2. 30MB volné ram, CF GPS a nic víc-vejde se?
    Od Kája_oldd v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-05-2005, 17:11
  3. Kolik má fim MB?
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-10-2004, 07:46