Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 78

Téma: Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    15

    Pavle, mockrat Vam dekuju, uz to funguje. Problem podle me byl v tom AT prikazu. Na strankach T-mobile uvadeji, ze se tam ma napsat AT příkaz:
    'AT+CGDCONT=1,”IP”,”internet.t-mobile.cz” '

    jenze se to tam musi napsat bez toho "AT"

    Takze tedy pro dalsi zajemce:
    pripojeni pres T-mobile:

    Vytáčené číslo : *99***1#
    AT prikaz: +CGDCONT=1,”IP”,”internet.t-mobile.cz”
    IP adresa : přidělována dynamicky serverem
    DNS servery : automaticke pridelovani mi moc nefungovalo, doporucuji nastavit rucne

    * primární DNS: 62.141.0.1
    * sekundární DNS: 62.141.0.2

    Jméno: grps
    Heslo : gprs
    Rychlost portu, popř. připojení: 115 200 bps
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jsem rad, ze to funguje. Diky taky za to nastaveni, uz to sice mam v mailu od jineho hodneho ctenare, ale zatim jsem se k tomu to na web doplnit nedostal...ops: Snad tenhle vikend.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    4

    mam problem s nastavenim pripojenina internet s IPAG H4150 - ppc2003 + 6310i FW: 5.51 v siti oskar tarif.

    jak s BT tak s IRDA se to chova stejne a to ze:
    pokud nezadam AT prikaz do ipaqu tak se spoji i ipaqem a pokusi se pripojit pres gprs ale vyhodi hlasku nejprve si predpadte GPRS. a to i kdyz pouziji tel. cislo *99# nebo *99***1#. v telefonu mam nastaveny pristupovy bod internet.
    a kdyz pouziji At prikaz +CGDCONT=1,"IP","internet"
    tak se spoji s ipagem a hned se odpoji aniz by se pokusil o navazani GPRS spojeni. prosim o radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    At prikaz +CGDCONT=1,"IP","internet" tam proste byt musi, to je bez debat. Zkusil bych nasledujici:

    1. Vypnout/zapnout telefon a soft reset PDA
    2. Zkusit jiny telefon

    Pri recenzovani jsem to zkousel, mam N7650, Oskara s tarifem, a nemel jsem problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Zkusil bych variantu s nakonfigurovanym telefonem:

    V ipaqu dejte pouze vytocit *99***1# a v telefonu je treba nastavit v menu nastaveni -> nastaveni gprs polozku ktera se jmenuje tusim Aktivni pristupovy bod 1 tak, aby nazev APN v teto polozce byla internet.To by melo fungovat. Jeste zkontrolujte ze je uvedena konfigurae v telefonu nastavena jako aktivni.

    AT command se pouziva, pokud se z PDA vytaci gprs pres *99# a je tudiz poreba gprs modem konfigurovat extra prikazem, nikoli jako v predchozim pripade, kde se pouzije predkonfigurace nastavena pripmo v gprs zarizeni.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    4

    tak jsem opet laboroval a stale nic problem je ten ze jsem to zkousel i s 8310 a nic? uplny reset 4150. a nic nekde delam botu nejde to ani pres t-mobile a na looxu 600 ppc2002 to slo?

    help
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    4

    Mam Ipaq 3130 (cernobily) PPC 2000 a nokii 6310i zkousel jsem se pripojit pres Oskara (oskartu) na web pres GPRS, shanel jsem navody a webu u Oskara na GPRS Hot-line ale bez uspechu, jakoby se pripojil a potom konec.

    Zkousel jsem laborovat, nejdriv vyzkouset jineho operatora, v mem pripade GO kartu, nastavil jsem vse bylo OK a plne funkcni. Takze ani telefon a Ipaq nemaji problemy a chyba je v nastaveni (u operatora). Zjistil jsem ze JE NUTNE NASTAVIT :

    jmeno a heslo (vsude je uvedeno bez hesla a jmena)

    Oskarta :
    jmeno : wap
    heslo wap
    a jeste v mem pripade pres IrDA rychlost na 57600

    Uz to jede bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    Citace Původně odesláno od MaPo
    ...AT command se pouziva, pokud se z PDA vytaci gprs pres *99# a je tudiz poreba gprs modem konfigurovat extra prikazem, nikoli jako v predchozim pripade, kde se pouzije predkonfigurace nastavena pripmo v gprs zarizeni.MaPo
    i pres *99# se da pripojit bez AT prikazu...proste se pouzije aktivni profil telefonu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od zigzag
    Citace Původně odesláno od MaPo
    ...AT command se pouziva, pokud se z PDA vytaci gprs pres *99# a je tudiz poreba gprs modem konfigurovat extra prikazem, nikoli jako v predchozim pripade, kde se pouzije predkonfigurace nastavena pripmo v gprs zarizeni.MaPo
    i pres *99# se da pripojit bez AT prikazu...proste se pouzije aktivni profil telefonu
    To bohuzel nefunguje ale u vsech telefonu.
    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    4

    tak bude asi chyba v te 6310i protoze to dela stejnou chybu jak v eurotelu tak v oskaru a dnes jsem zkousel moji novou nokii 6600 a bez problemu jak oskar tak eurotel.
    tak nevim???????????
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od matesm
    tak bude asi chyba v te 6310i protoze to dela stejnou chybu jak v eurotelu tak v oskaru a dnes jsem zkousel moji novou nokii 6600 a bez problemu jak oskar tak eurotel.
    tak nevim???????????
    Jaky ma firmware? (napise se *#0000# a zeleny telefon) Melo by tam vyskocit neco jako 5.51

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    4

    mam 5.51 fw.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od matesm
    mam 5.51 fw.
    Tak to by melo byt vporadku, to je celkem novy firmware(mam az to ze nejnovejsi). Celkem me nenapada co dal s tim provest, chtelo by to videt a pohrat si stim, na dalku uz nevim co s tim. Bud je neco s HW, nebo je to nejaka totalni blbina, kterou jsme vsichni prehlidli.

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Pokud se můžu připojit,
    Není to chyba v telefonu ale v nastavení. Normálně mi to běhalo jen před upgrade iPagu jsem udělal Hard reset a už jsem to nezozběhl zpět. Jediné co mi napadlo je že upgrade obsahuje i upgrade BT managera. Tak jestli v tom není problém. Mám 6310i a h5550.

    Zdar
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Tak si sám odpovím. Je nutné na záložce nastavit připojení k síti internet. Bez toho to nepojede...

    Zatím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak nastavit připojení k Internetu?
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 187
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 11:43
  2. Připojení k internetu pomocí GPRS
    Od Jirka125 v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 08:34
  3. Připojení k internetu přes GPRS
    Od Behe v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 11:55
  4. Jak nastavit u Windows CE 3.0 připojení na internet přes GPRS mobil ?
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 10:33
  5. Online GPRS komunikace
    Od Jana_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-01-2003, 10:13