Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 78

Téma: Komunikace: Jak nastavit připojení k Internetu (GSM, GPRS...)

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    2

    Chtel jsem to instalovat, ale nepodarilo se mi to stahnout. Nastesti[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Samozrejme ze to jde celkem bez problemu. Sam to pouzivam.
    V ActiveSync/Option/Rules je posledni volba Pass through a v tej se to cele nastavi.

    []
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    11

    Kde ze se to da nastavit? Na PC mam v ActiveSync/Options/Rules jen nastaveni konfliku a konverzi. Ani nikde jinde jsem to nenasel.

    Na PocketPC jsem nastaveni ActiveSync ani nenasel.

    Verze ActiveSync je 3.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    3

    Mám T39m a iPAQ3870, operátor ET. Snažil jsem se vše pro GPRS nastavit dle dostupným rad a návodů. Jakmile dám connection chce to po mě ´network log on´. S tím jsem se nikde v návodech nesetkal. Pomůžete mi zjistit, kde dělám chybu? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1

    Používám iPAQ 3630 a Siemens ME45, operátor Oskar - GPRS, vše funguje naprosto bez problémů, jak pošta tak Internet, nebo posílání SMS psaných na iPAQu. Komunikace probíhá přes IRDA. Ještě používám notebook Siemens Lifebook, tam se mi nepodařilo rozchodit infra, pouze přes kabel, ale není to telefonem, ten samý problém mím při připojení tiskárny Canon BJC50.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    R@Y
    Guest

    Vyzkoušel jsem vytáčené připojení s Casio Cassiopeio E-15 a Ericssonem R320s přes IrDA. Všechno funguje jak má. Jen je potřeba ztáhnout z www.sonyericssonmobile.com ovladač modemu. Používám Eurotel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    57

    ...je potřeba ztáhnout z www.sonyericssonmobile.com ovladač modemu..l.
    Nesla by presnejsia adresa? A je to na PPC2002?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    R@Y
    Guest

    Společnost Sony Ericsson právě předělává stránky a proto funkční odkaz na stránku, kde by se to dalo stáhnou sem nemůžu dát...
    Já jsem to ztáhnul z téhle adresy http://wap.sonyericssonmobile.com/em...8/InfModem.exe. Časem by se to snad mohlo vyskytovat tady http://wap.sonyericsson.com/emi_down...8/InfModem.exe.

    Jde o úpravu registru. Podle mě je to funkční na všech Windows CE a Pocket PC systémech.

    Tady http://www.cmdj5.host.sk/InfModem.exe si to můžete stáhnou z mého webu dokud nebude www.sonyericsson.com chodit zase normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Guest

    Ipaq 3630 + Nokia 7110 přes infra funguje bez problémů. Připojuju se k Paegasu. Mohlo by to být rychlejší [].
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Guest

    Mám kombinaci T39m a iPAQ3630 (CE3.0). Fungují bez problémů a stabilně GSM datové přenosy jak přes IR tak přes Bluetooth. S GPRS u Paegasu válčím už několik dnů. Telefon komunikuje přes GPRS bez problémů, avšak při spojení s iPAQ se na telefonu objeví hlášení "Připojuje se", na iPAQu "Status: Device Connected" a po nekolika vteřinách tvrdé "Disconnected". Nastavení jsem prováděl podle různých internetových stránek a nakonec jsem si vyžádal od Paegasí datové podpory manuál k jimi prodávané stejné kombinaci hardware - a nic. Stále stejný projev. Takže doufám, že přijdu na nějaký způsob jak to rozchodit - nerad bych jen kvůli tomu dělal upgrade na CE2002.[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    57

    - nerad bych jen kvůli tomu dělal upgrade na CE2002.[]
    To by sa Ti potom mohlo tiež stať to čo mne, a síce, že sa Ti nepodari spojiť s mobilom vôbec (GSM data). Ale niekede, možno aj tu som počul, že potom zas ide GPRS...[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    1

    Mam Siemens ME45 a Philps Velo 500 s Win CE 2.0. Nevite nekdo jak to propojit?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    57

    Je to trosku mimo, ale zaujimalo by ma, co bezi na tom iPAQu, z ktoreho boli robene screenshoty, ze to vyzera ako Windows XP?[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Bezi na tom WIS B@r (takovej spravce programu) a pak skin, kterej jsem stahnul nekde na Internetu... Byla to docela velka stranka, ale uz si nevybavim jaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Guest

    Mel sem stejny problem s odpojenim a nemoznosti noveho pripojeni. Vyresil to novy update firmware v 6310 na 4.20. Verze 4.10 a 4.15 tuto chybu delali.

    Radek Rous
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak nastavit připojení k Internetu?
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 187
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 12:43
  2. Připojení k internetu pomocí GPRS
    Od Jirka125 v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2007, 09:34
  3. Připojení k internetu přes GPRS
    Od Behe v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 12:55
  4. Jak nastavit u Windows CE 3.0 připojení na internet přes GPRS mobil ?
    Od dj.kure_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2005, 11:33
  5. Online GPRS komunikace
    Od Jana_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-01-2003, 11:13