Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Kaskádové menu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    10

    Kdo ví kde stáhnout kaskádové menu pro Dataphone II. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jaké kaskádové menu? To je nějaký obecný software, nebo je to přímo utilitka určená pro MDA II? Pokud tomu tak není, tvá diskuse zde nemá co dělat, patří do sekce Software. Vyjádři se, ať to případně mohu přesunout, stejně jako vedlejší diskuzi jež jsi souběžně vytvořil a patří spíše do sekce související například s nějakým tím Příslušenstvím, a ne sem..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kaskadove menu je asi podle mne mysleno menu podobne v WXP (Start+Vsechny programy+Prislusenstvi...).
    Tohle umi pokud se nepletu WisBar Advanced 2 nebo SmallMenu.

    To XP: Soupni to do SW. Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Aj WisBar V 1.. ma v Settings moznost kaskadoveho menu, ale neviem ci to aj slape ako u dvojkovej verzie.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00077095_WisBar_Afsl.jpg 
Zobrazení: 54 
Velikost: 23.9 KB 
ID: 2470  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Používam SmallmenuPlus od tu a vypadá to takto
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00077107_smallmenu_1f8m.jpg 
Zobrazení: 60 
Velikost: 65.3 KB 
ID: 2471  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od Brco
    Aj WisBar V 1.. ma v Settings moznost kaskadoveho menu, ale neviem ci to aj slape ako u dvojkovej verzie.
    Samozrejme ze to u dvojkove verze funguje take a rozhodne bych byt tebou presel prave na ni,misto jednickove..vice funkci,vetsi stabilita,propracovanejsi skiny atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od xkovi
    Citace Původně odesláno od Brco
    Aj WisBar V 1.. ma v Settings moznost kaskadoveho menu, ale neviem ci to aj slape ako u dvojkovej verzie.
    Samozrejme ze to u dvojkove verze funguje take a rozhodne bych byt tebou presel prave na ni,misto jednickove..vice funkci,vetsi stabilita,propracovanejsi skiny atd...
    Omlouvam se, musim citovat nakonec sam sebe Blbe sem to cetl..jiste tez uzivas dvojkovou verzi..co se tyce jednickove, dle mych informaci by melo fungovat kaskadove menu dost podobne te dvojkove..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    M2M M2M je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Me kaskadove menu v jednickove verzi nefunfuji a mam ho zaskrtle
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Musíš si v Nastavení zobrazit Items, tam Start Menu a jako akci Cascading Start Menu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00084834_capture002_0B6d.jpg 
Zobrazení: 59 
Velikost: 62.9 KB 
ID: 2762  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    92

    Ted sem si to jen tak zkusil ( to kaskádové menu) a vono mi to hajzlik jeden prekoplo češtinu na agličtinu !! tak to má bejt ?? jinak mam normalní interwrite, vše čehunsky a najednou bylo menu komplet anglicky.....:?: :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Ten problém jsem taky někde četl. Zkusím to najít. Předtím si zkontroluj, jestli máš v Settings - Tweaks nastavenou cestu. Mělo by tam být napsáno: \Windows\Start Menu
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00085016_capture003_bgxA.jpg 
Zobrazení: 52 
Velikost: 64.6 KB 
ID: 2770  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    203

    Tak jsem to prošel a prý někomu funguje v tom samém nastavení nahradit mezeru mezy Start a Menu podtržítkem, takže to má vypadat následovně: Start_Menu. Když jsem to zkusil, tak mi Menu vůbec nefungovalo, tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Podtrzitkove Start_Menu vytvari Language Extender (LEng), IW ma standardne Start Menu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    existuje aplikace i pro Smartphone, ktera by udelala kaskadove menu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Right Menu..
    A az ja predelam (coz musim rychle, paac mi to chybi ), moje WM5NewMenu..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. New menu pro WM5
    Od Saman_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 82
    Poslední příspěvek: 05-09-2009, 18:09
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2009, 00:11
  3. Kaskadove start menu
    Od kultus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 12:02
  4. WM 2003 phone edition, iPAQ 6340, Menu SIM karty ( ORANGE menu )
    Od vargai v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 23:21