Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 45

Téma: Lze nainstalovat do PDA i soubor .msi?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Měl bych dotaz ohledně instalování siuborů .msi například Hitchhiker do mého pda,když mám procesor xcale a přehrává mi to pouze arm.Jena to nějaký způsob aby mi to fajčilo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    42

    Soubory .msi jsou instalační balíčky pro Windowsy, takže to zkopíruj do počítače a spusť (a měj PDA zapojený přes ActiveSync) a vše proběhne jak má (doufám )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    No ale když spustím tu instalaci,tak mi to napíše ať si stáhnu NET Framework?Nevíte co toje?A nevíte přesnou stránku,kde to mám sehnat?Já jen vím,že je to od microsoftu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    O jakou aplikaci se jedna? Prosim odkaz... Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    asi tohle
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    http://www.ce4you.cz/software/list.asp?s=hitchhiker&p=1
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jak jste se ptal, co to je .NET... Velmi ale velmi zjednodusene se da rict, ze je to vlastne Java technologie od Microsoftu. Je to tzv. behove prostredi pro aplikace (virtual machine) a sada knihoven, ktere resi nejcastejsi veci programatoru (komunikace vseho se vsim po vsem moznem, zobrazovani, pristupy k databazim). Aplikace napsana pro .NET je v pripade existence .NET Frameworku pro cilovou platformu na ni spustitelna bez nejakych dalsich uprav...

    To, co potrebujete pro beh aplikace Hitchhiker je .NET Compact Framework (stahnutelny zde), coz je takova "lite" verze desktopoveho .NET Frameworku pro mobilni zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    No,tak jsem si ho stáhl,nainstaloval a mám tu x různých souborů...co s tím teď?A který si mám vybrat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Tak v příloze je to,co se mi rozbalilo.Co si mám pls nainstalovat,když mám pocket pc h4150 ,typ procesoru Intel(R)PXA255
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    4150 má arm, nikoli xcale.
    Hitchhiker běhá 100% i bez instalování dodatečných aplikací.

    Možná by stačilo napsat, co se ti rozbalilo, než přikládat soubory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Ale hitchhiker má mips!A já když dám instalovat,tak mi to napíše,ať si stáhnu NET Framework!A když ho jen tak nakopíruju do PDA,tak nelze spusti!Je mi tu někdo schopný říct,co s tím mám dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Teda má příponu msi
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To nechápu. Právě jsem to vyzkoušel a instalace proběhla bez problémů. Instalace je bezproblémová i z .CAB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Jak z cab?Vždyť když to stáhnu,tak je to v msi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tady si můžeš stáhnout i CAB.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Diamond - jak do něj nainstalovat iGo
    Od Homerholub v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2008, 13:06
  2. Jak nainstalovat .prc programy ?
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 11:36
  3. jak nainstalovat na H5550 WM5?
    Od Cabllos v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 10-12-2007, 15:50
  4. Nelze nainstalovat .NET CF
    Od Reddy v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-05-2007, 21:56
  5. Route 66- Jak nainstalovat?
    Od Petr Schinzel v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 10:03