Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: SW na slouceni today pluginu

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jake pluginy mate na mysli, pane kolego?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Abych řekl pravdu tak nevím... nějaké co se budou hodti... nějaký balík by nebyl?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, on je totiz problem v tom, ze zadne pluginy pro WA2 zatim neexistuji (tedy nepocitam-li ten, co je uz tady uveden...) Aspon, co jsem tak hledal na netu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    A proc to neudelas tak, ze si das SD jako hlavni pres cele Today, na jeho Agenda zalozku pres cele PB (do te volne zalozky PB muzes treba dat PocketRSS) a na zbytek zalozek v SD nastrkat ten zbytek Today Pluginu?
    ...ale uz jsem tady psal, ze mi to PB odmita zobrazit. Jinak bych to bral

    K tomu pluginu do WA: Je na pytel. nechova se jako today plugin, ale klasicky visbarovsky - preplacne system pred sebou -> nejsou videt ostatni pluginy a menu NEW, bez kteryho nemuzu zit. A navic netusim jak se to konfiguruje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    ...ale uz jsem tady psal, ze mi to PB odmita zobrazit.
    Jak odmita zobrazit? Kterou verzi SD mas? Mas to v originalnim Today zakazane a pustene v Agende SD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Promiňte, že se vměšuji ale Pocket Breeze umí přidat víc uživatelských záložek pro další Today pluginy, sám jsem vyzkoušel dva, (PocketWeather a PocketRSS) jediná nevýhoda byla, že druhá spouštěcí ikonka byla mimo obrazovku a musel jsem tam odrotovat přes ikonky což zdržovalo. Dál jsem v "experimentování" nepokročil ale je dost pravděpodobné, že jich zvládne mnohem více.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    UZ vim cim to bylo: Dashboard NEVYKRESLI plugin, kterej se do nej nevejde! A ja mel PB nastaveny PRESNE na vysku displeje (t.j today prostoru pro pluginy). Prisel jsem na to kdyz jsem pod ten BatteryPack a JournalBar zkousel narvat Pocket RSS. Defaulni vyska 70 pixelu byla bez problemu, ale jakmile jsem tam dal stovku, tak zmizel a nezobrazoval se stejne jako tomu bylo u PB. To uz se mis stalo pred tim u ProgramBaru, ale to mi nedoslo co se deje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Erikt68i
    Promiňte, že se vměšuji ale Pocket Breeze umí přidat víc uživatelských záložek pro další Today pluginy, sám jsem vyzkoušel dva, (PocketWeather a PocketRSS) jediná nevýhoda byla, že druhá spouštěcí ikonka byla mimo obrazovku a musel jsem tam odrotovat přes ikonky což zdržovalo. Dál jsem v "experimentování" nepokročil ale je dost pravděpodobné, že jich zvládne mnohem více.
    To se mi stalo kdyz jsem poprvy poustel dashboard a omylem jsem dal dovnitr PB i kdyz v nem byl celej DB -> byl na obrazovce dvakrat -> nezvladlo to -> asi deset vterin do bylo pos*any a v PB bylo asi deset zalozek. Behem tech deseti vterin se system zhroutil a doslo k SR. Ale slo mezi tema zalozkama normalne listovat a zobrazovat je. Musim rict ze ta ikona papirku je hnusna i kdyz je tam jedna, deset jich fakt nemusim.

    A jak se tam pridavaj? Me tlacitko Add Custom Tab zmizi po pridani jedne
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Zajímavé, přehrál jsem před nedávnem novou verzí a teď když se o to pokusím tak jen jednu záložku a dost!!!! Někde ještě mám dřívější verzi - pohledám a podívám se na to ale fakt mě ty dvě aplikace normálně fungovaly! Snad proboha PocketRSS nebo PocketWeather nejsou součástí PocketBreeze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Tapni v Dashboardu v pravém horním rohu na čtvereček, co vypadá jako úkoly /tasks. Tam si v záložce Agenda odskrtneš Dashboard Agenda a zaškrtneš Pocket Breeze a další today pluginy, popř. i upravíš pořadí. Možná budeš muset upravit velikost PB dle ostatních, aby se to všechno vešlo na displej.
    Vždyť jsem to včera psal. :? :sarcastic: Mohl jsi zapnout ICQ a zeptat se. Rady a porady, Hybernská 16
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak jsem do Dashboardu zkusil nacpat i SPB Pocket + . Opět bez problémů vše funguje. Je to teď takové, ....no hezké ikonky.....barevné a pestré. Trošku eintopf, ja? A hodně úchylné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Na P+ me stve ta desna doba jakou se to nacita - nekolik sekund cekat na 1 pouziti, to uz radsi pouzivam nabidku start
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Jak změnit zobrazení datumu v Today pluginu
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 01:22
  2. maximálně 15 today pluginů
    Od rADo2 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 17:51
  3. Standardni konfigurace today pluginu
    Od duhovej_vil v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 17:24
  4. Jak se zbavit pluginu z TODAY
    Od IPELI v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-05-2006, 12:16
  5. jak zmenit libovolne pozici pluginu na today..?
    Od aaischa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 09:53