Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: COUNTRY ERROR potrebuju reklamovat MDA a nahrat tarou TMO ROM

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    Zniceho nic me prestalo fungovat tlacitko POWER u MDA2 jelikoz mam flashnutou ROM XP_WIN2003 SE tak by me reklamaci neuznali,,

    potrebuju tudiz dostat nedavno uvolnenou ROM od TMOBILE do MDA2 aby me to proslo. Je to pekne hnusny ze tam musim mit jejich rom i kdyz je to HW chyba ze se tlacitko vymackalo.

    Prosim o radu nebo nakoputi jak to udelat. pac XAR klic Tmobile neprilozil. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    74

    Koukni se tady na FTP:
    http://wiki.xda-developers.com/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    Takze sem to vykoumal.. staci stahnout
    ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Tools/ER2003Edit_1_4_26.zip

    ten soft na upravu romky
    vzit tmobile.exe prejmenovat na .zip
    vykopirovat ty soubor
    nacist je do ROM editu.. a upravir operatora z Tmobile na O2 a ulozit
    toto se musi udelat ze vsema 3 soubory..
    ms_.nbf , nk.nbf , Radio_.nbf

    tento postup fungoval ume .. doufam ze to nekomu taky pomuze. a nechtelo to pome zady XAR klice zajiavy to bych od TM necekal
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Stary dobry navod na flashovani - here
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ted jde jen o to co na to v servisu, pokud budou taky flashovat a ono jim to bude rvat COUTRY ERROR, protoze oni tam budou cpat TMO a ty tam ted mas O2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Roman.34
    nechtelo to pome zady XAR klice zajiavy to bych od TM necekal
    Jsou to sice XOR klice, ale to je celkem jedno... Ta novejsi verze EREditu ma ty nove klice uz v sobe...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    Vim ze to bude v servisu ukazovat O2 ale jelikoz je harwarove tlacitko POWER K.O ta cekam ze nebudou ani fleshovat kdyz pri startu uvidi original TMO rom atd . Ja chci uplatnit zaruku na mechanickou cas MDA . Tak by nemuseli prudit. no uvidime. T mobile to uz prijal takze dam vedet jak sem dopadl.. typuju tyden 14 dni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od jval
    Ted jde jen o to co na to v servisu, pokud budou taky flashovat a ono jim to bude rvat COUTRY ERROR, protoze oni tam budou cpat TMO a ty tam ted mas O2.
    A dá se tam nějak nacpat opět T-Mobile?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od Maximus
    Citace Původně odesláno od jval
    Ted jde jen o to co na to v servisu, pokud budou taky flashovat a ono jim to bude rvat COUTRY ERROR, protoze oni tam budou cpat TMO a ty tam ted mas O2.
    A dá se tam nějak nacpat opět T-Mobile?
    da, jen ho musis mit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Maximus
    A dá se tam nějak nacpat opět T-Mobile?
    no asi dá, ale

    1. musíš ho mít, jak psal Hybo
    2. musíš použít HimaupgradeUT.exe, která nekontroluje COUNTRY ID, ktery je ZDE

    no a možná se taky pletu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    zkousel jsem to s utilitou hned poprve a neslo mi to. slo to nekomu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    45

    Teď jsem to zkoušela bezproblémů to funguje. Už tam mám zpět T-Mobile a jde se reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    Tak me volali s T-Mobile. a prej muj problem s POWER NEFUNKCNIM tlacitkem ze je to MECHANICKE POŠKOZENÍ a ze se na to nevtahuje zaruka..
    Prej ze me mobil musel spadnout na zem atd. Pritom nikam nespladl jeste vecer sem snim datoval a lezel na polstari.. a rano zapnu telefon a uz nejde zapnout tlacitkem. TO ME DOKAZALO VYTOCIT .. NEAKA TEORIE TECHNIKA.

    ASI ME NEZBYDE NIC NEZ DAT 1400 ZA OPRAVU .. PROSTE MASOX !!!

    Prej jestli chcu tak se muzu i soudit a nechat si udelat posudek od soudniho znalce ale ze mam smulu ze me to neuznaj,.

    a CENA ,,.) za opraveni vypinaze 1460 ,- a pokud a kdyz sem se ptal na vymenu plastu tak me rekly 1800 ,- protoze je mam osoupany.

    TAKZE ZA MDA2 JSEM DAL 20000 KDYZ BYLO NOVE.. ASI JE TO MALO A PODLE NICH TO JE NORMALNI ZE SE OSOUPE BARVA PRESTAVAJ FUNGOVAT TLACITKA ATD. S TAKOVYM JEDNANIM KONCIM U T-MOBILE I KDYZ JINDE JE TO ASI PODOBNY. PROSTE V TYHLE REPUBLICE JE MOZNY VSECHNO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Popravdě jsem ani nečekal, že by to mohlo dopadnout jinak..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    45

    moje zkušenosti s T-mobilem i GSmobilem jsou jen ty nejlepši. Pravě se mi MDAII vratil ze servisu kde mi v ramci zaruky vymenili displej i prasklý černý plast. MDAčko mi spadlo na zem a od te doby nefungoval displej. Viditelne mechanicky poškozen nebyl. Horor však byl do něj flashnout zpět nějakou T-mobilem podporovanou verzi, ale nakonec se podarilo. Displej mi vyměnili i přesti že mám MDAčko již značně ošoupané a jsou na něm vidět i vrypy po několika pádech. Takže spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Flash MDA II - model ID error (error 100)
    Od kopac v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 11:13
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 16:35
  3. Update ROMky MDA III - ERROR 120: COUNTRY ID ERROR
    Od janpupil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-02-2006, 12:27
  4. MDA2 flash - Error 112: CE ROM UPDATE ERROR
    Od vape125 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 26-12-2005, 13:01
  5. Country ID Error pri flashi MDAc?!?!
    Od sorX_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-05-2005, 13:46