Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: MPX200 jako modem k PC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Je-li tu někdo, komu se zdárně daří provozovat tento smartfoun jako modem k připojení PC k GPRS internetu,tak bych jej moc poprosil ať se s námi podělí o technické informace jak toto provést bezbolestně a pohodově?!

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Vidím že jsem nadhodil opravdu" žhavé " téma.Jsou tu alespoň tací co se o to taky marně pokoušeli?



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vydrž. Uvědom si, že jsou prázdniny, dovolené, víkend a ani tolik lidí zde ve fóru nemá Mpx, aby mohli poradit.

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Drzel jsem sice v ruce jenom jeji mladsi sestricku MPx220 a to jeste chvili, ale zkusim:
    1. Vypnout v AS na PC pripojeni pres USB
    2. Na MPx200 pustit modem (je to nekde ke konci v menu), nastavit USB a dat Start
    3. Zasunout USB kabel do MPx200
    4. Nainstalovat drivery z CD
    5. Nastavit pripojeni

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Beecher si fakt s u p e r ale něco pro normální uživatele by si něco by si taky objevil???Napadlo mně když při flešování se moto200mpx ve vypnutým stavu tváří jako modem se vším všudy tak by to mohlo fachat ale v T-Dunlimit zadávám PIN!! tak to bude asi zádrhel a mimochodem motorolu jsem koupil vojetou tak nemám původní CéDé a pochybuji že na něm je nějakej zázrak "zdarma" kterej tohle monstrum rozjel jako modem k PC?!

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Sorry,je to trochu nesourodý protože prokládám LITOVEL 11" Johny Wallkerem a Gambrinus 10" Jelzinem ale pravda je taková že mně dost prudí ,že se tady snažím najít ideální propojení všech těch zaprcanejch vokýnek tak aby fungovali a vono to moc nejde.Mám PC který vúbec nepřipojím protože nemá 32bit PCMCIA,pak notťas kterej pizdím přes CF+Redukci PCMCIA na GPRS do T-mobile unlimited na internet za 850 měsíčně (na čobolech chcou za stejnou službu 299SK!!!!) a mimochodem restartuji modem každejch 15minut protože signal GPRS je tady na HOVN....!ale mám SMS o příchozím EMAIL zdarma což si Větší "bratr" EURO účtuje a salámuje a" OPAR" je úplně pozadu a teď ta MOTOROLa to je taky dílo ?!z SE P800 jsem se aspoň připojil na chvilku než se zhroutila a restartovala a taky OPERA fungovala celkem v poho až na to že MMStick 128 stál 1250Kč (Fakt trapast).Tak ti nevím realita života je na posrán.....!

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Čekám spíš příspěvek vod Zdenči,ta je fakt v MOTO200MPX "superaktivní" a nejsem si zcela jistý zda využívá vše co jí SMARTPHONE nabízí nebo ji prostě stačí těch pár funkcí který jako "FEMALE" používá??!!Osobně mám trochu problém s nošením NOTŤASU do rachoty tak hledám optimální řešení pro občasné připojení a stažení důležitých info a email v práci a to vše tak abych se taky mohl věnovat dalším činnostem a neprudil další spolupracující???!



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, MPx220 jako modem pres GPRS jsem rozchazel uplne stejne, takze mam obavy, ze to na MPx200 bude jinak...

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Omlouvam se vsem z tohoto fóra a především pak Becherovi a Zdence za některý mý předešlý výroky(člověk platí a vono to nemaká pak se nenase..)potřeboval tedy poradit kde splaším ten soft co byl na CD nebo alespon aktualní ovladač kterej propojí korektně USB se seriovym modemem MOTOROLY?Někde mam doma soft Motorola mobilePHONE ale ten si s tím taky neporadil!

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Bohužel v tomhle Ti neporadím, mám omezený data, takže na MPx používám pouze ICQ a majl.

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Na mail a ICQ jsem si vystačil s S55kou a free JimnICQ.:O



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    S55? Fantastický design LOL No flame

    Koupil sis snad MPx jen kvůli přístupu na web? Já ne.

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Fuk moc vtipný.V rachotě se z toho šrotu na Vás dostanu ale čumnět na Weby z noťasu je taky príma a když už cáluju 850ká měsíčně za Unlimited tak bych nerad 30 dni v měsíci čučel do 220*176*65535 barviček.No, co Vy na to madam,dává Vám to smysl nebo je potřeba to nějak detailně rozvést?

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    Mimochodem, mile rád si přečtu, k čemu mi bude smartphone s wokkenním mobile jinak než na internet dobrej???? :?:

    Třeba "někdy" fungující messenenger?

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TP2 jako modem
    Od jabba v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-11-2009, 16:37
  2. HTC Touch Elf jako modem
    Od Spine v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 15:58
  3. XDA jako modem
    Od melichz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-12-2005, 08:35
  4. Nastavení MPx200 jako modem k PC přes USB
    Od pichlak_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 19:35