Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: wifi ipaqu 4700 a Asuswl-500g

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    1

    zdravím, nepoužíváte náhodou někdo kombinaci 4700 připojená wifinou k AP Asus wl-500g?
    Mám s tím neskutčnej problém, pročetl jsem fóra od zvrchu dolů a naopak, ale stále se nemůžu dostat na net. Pingem se dostanu na AP zcela v pohodě, ale dál ani ťuk.
    Hrál jsem si s nastavením, nastavoval AP, od základního nastavení s šifrováním, bez, PDA s pevnou IP i automatickou a výsledek vždy stejný ... nic
    MAC ipaqu poskytovatelem povolen
    Už si fakt nevím rady. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... mam kombinaci iPAQ4700 a Asus WL500b a vse mi chodi OK, vcetne WPA-PSK sifrovani ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jak se dostanu do zakladni tabora (pro neznale: La Palma), kde je rozchozene to Gcko s CDMA modemem myma vlastnima tlapkama, tak se na to mrknu, ale chtelo by to nejakou soucinnost, tzn. ICQ (pokud je to AP na Internetu - dostava realnou adresu od poskytovatele a je mozno se na nej vzdalene pripojit, tim lip), abychom prisli na to, kde je ta cuba zakopana...
    Dam vedet, kdy tam budu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od Kmirek
    MAC ipaqu poskytovatelem povolen
    Už si fakt nevím rady. Díky
    Neni to tim, ze by jsi mel mit providerem spise povolenou MAC adresu Asusu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    84

    udelal jsem upgrade rom a od te doby se mi nepovedlo se pripojit jak pres explorer na web ,tak ICQ,terminal client a cokoliv dalsiho.

    Pouzivam taky router ASUS wxx.

    porad mi to pise jako kdybych nemel vytvorene pripojeni.
    ale kdyz se podivam do settings-connection je tam nastaveni MY ISP a MY
    WORK NETWORK.
    vzdy mi to nabizi pripojeni jen pres modem a vytaceni cisla.
    Jeste nez jsem udelal upgrade PDA tak vse chodilo bez problemu,vypada to jako kdyby tam pribylo nejake nastaveni co je nutno udelat.
    Provedl jsem nastaveni IP ,brany,DNS v network adapters u wifi wireless adapteru.
    Nevim co mam spatne ale nespise to bude nejaka ptakovina.¨
    Poradte prosim jak na to,nebo zkuste nekdo popsat postup pri vytvoreni pripojeni pres wifi.
    Doplneni:
    hlaska pri pokusu o nacteni stranky v pocket IE :
    unable to connect: you have no modem entries created,and no network card present

    Děkuji
    SpiderXXL
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Používám tuto kombianci téměř jeden rok. ROM mam asi z minulého října a od té doby s tím nemám nejmenší poroblém. Požívám to jako AP (hx4700) a i jako bridge (připojení jinam). ASUS jede v režimu "hybrid" a dokonce se mi to jeví subjektivně rychlejší než když jsem to měl propojené 30m UTP kabelem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od Aifel
    Používám tuto kombianci téměř jeden rok. ROM mam asi z minulého října a od té doby s tím nemám nejmenší poroblém. Požívám to jako AP (hx4700) a i jako bridge (připojení jinam). ASUS jede v režimu "hybrid" a dokonce se mi to jeví subjektivně rychlejší než když jsem to měl propojené 30m UTP kabelem..
    zkus prosim te strucne popsat postup nastaveni v HP 4700 pro wifi.
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    84

    problem s wifi vyresen,po nekolika pokusech s HR u PDA , jsem resetoval wifi AP a vse nastavil znova.Nevim porad cim to bylo ale hlavni je ze to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WIFI připojení s Loox 720 k Asus wl-500g
    Od PetrHons v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 17:25
  2. Internet s PIE po upgrade FW na iPAQu 4700
    Od libor_m v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-05-2005, 19:58
  3. Zatížení ipaqu 4700
    Od asdfg v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 00:56
  4. Zatuhnutí iPAQu 4700
    Od bps v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 19:41
  5. Výrobce Wifi a bluetooth chipu v iPAQu 4700
    Od PavelR. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-12-2004, 18:47