Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 47

Téma: MDA Compact v praxi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Rozhoduju se o koupi MDAc, proto Vas vsechy prosim o zodpovezeni dotazu, na ktere jsem zde bohuzel nenasel uspokojujici odpovedi(pokud tu jsou, omlouvam se za nesikovnost pri vyhledavani)

    1. Jak pohodlne jde na Compactu napsat sms pomoci IntelliPadu? Jde mi o to, jestli je mozne napsat sms, vyhledat kontakt v pameti a odeslat BEZ pouziti stylusu.

    2. Lze vyhledat kontakt(a je to pouzitelne) a vytocit ho BEZ pouziti stylusu?

    3. Na mobilmanii jsem cetl, ze sim jde pomerne obtizne vyjmout, je to pravda? Obcas bych totiz pouzival klasicky telefon(napr. na lyzich) a sim bych tudiz potreboval prehodit.

    4. Tato otazka souvisi s tou predchazejici. Pokud budu menit sim, musim vyndat baterku. Neprijdu tim o ulozena data?

    5. Posledni dotaz. Vyskytuji se u MDA nejake vyrazne bugy, co brani pohodlnemu vyuzivani teto masinky?

    Vim, ze se tu MDAc mnohokrat probiralom, ale me nejde ani tak o flashovani, nastaveni gps ani podobne vychytavky, spis me zajima realna vyuzitelnost. Mam nyni iPAQ 4150+ mobilni telefon a nebavi mi stale nosit 2 zarizeni. Proto uvazuji o koupi. Podelte se prosim o zkusenosti, uvital bych radu hlavne od tech, co nahradili PDA+mobil jednim zarizenim.

    Diky. Prochy

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    1. intellipad je na psani, take zalezi na prstech, jestli ostatni ikonky dokazes namackat spravne, ale jde to

    2. ano, HW tlacitkem spustis kotantky, sipkamu nahoru a dolu (pro prehod po pismechach podrzis dele) vyhedas kontakt, enter, vybrat cislo, enter..blbe je, ze pro zavreni kontaktu uz musis kliknout jeste na OK vpravo hore

    3. stejne,jako u hodne telefonu, pri pouziti stylusu to je bez rpoblemu...

    4. nic vyrazne a nic, co nejde napravit nejakou apliakci, upravou, fixem, nebo flashem

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od hybo
    blbe je, ze pro zavreni kontaktu uz musis kliknout jeste na OK vpravo hore
    No,stačí si nastavit hardware tlačítko na foťák či hlasové poznámky na funkci "ok/close", a už nikdy při telefonování a vyhledávání kontaktů nemusíte použít ťukání na displej..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pravdu dis, pokud to uzivateli nevadi, ze nama na tom fotak, nebo tam treb nema today, nebo start, nebo neco jine
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    4Prochy: MDAc teda sam nemam, ale osahanej ho mam rekl bych vic, nez dost, takze taky muzu posoudit. Takze:

    1. Jo - na IntelliPadu bez stylusu psat lze - rikal jsem si, ze na MDAc to musi byt pohadka (ztratil jsem stylus na svem MDA II a nez jsem se odhodlal koupit novy, tak jsem zarizeni pouzival asi mesic bez stylusu a jde to - nerikam, ze je to kdejak pohodlne, ale jde to.) Nicmene ted zpet k IntelliPadu - na MDA II se mi pise na IntelliPadu dost dobre, ale diky rozmerum MDA II jako takoveho neni moc pohodlne ho drzet jednou rukou - takze jsem si myslel, ze na MDAc to bude daleko pohodlnejsi - a vazne - MDAc do ruky padne do jedne ruky uplne super, ale zase tim, ze je mensi, tak je zakonite mensi i displej a tim padem i "tlacitka" IntelliPadu - nebylo to tak moc pohodlne , jak jsem si myslel, ze bude a ve vysledku mi vyhovovalo vice MDA II. Ale muze to byt o zvyku

    2. Myslim si, ze v tom neni problem - stisknes HW tlacitko kontaktu a drzis sipku dolu a najedes na pozadovany kontakt (ze zacatku jede po jednotlivych jmenech, ale pak primo po pismenech - zacinajici na B, C, D, E.... - myslim, ze je to velmi dobre udelano)

    3. SIMku si uz moc nevybavuju, ale mam za to, ze je to vazne tak. Ale zase na druhou stranu - jak casto bys ji vytahoval? Kdyz jezdis na ty lyze? Nepredpokladam, ze kazdy den a parkrat za rok to clovek prezije

    4. Kdyz vymenis SIM, tak samozrejme musis vyjmout baterku, ale o sva data se bat nemusis - na zakladovce je jeste druha zalozni baterka a ta vydrzi MDA jeste nejakou dobu dodavat stavu. Teda samozrejme pokud vyjmes baterku a nechas ji venku na celou noc, tak sbohem data, ale pokud je to ciste na vymenu SIMky, tak to vystaci bohate. Resp. nemam vyzkouseno, jak dlouho to vydrzi, ale 20 minut na 100% a to si myslim, ze je doba vic, nez dostatecna

    5. O nicem nevim


    Citace Původně odesláno od hybo
    pravdu dis, pokud to uzivateli nevadi, ze nama na tom fotak, nebo tam treb nema today, nebo start, nebo neco jine
    Taky nemusi byt pravda - na to mi staci AEButton+ - na OK/close mam nastaven na jedno stisknuti tlacitka kalendar (zrovna fotak mi vazne delal neplechu), na dve stisknuti tehoz tlacitka kalendar a stejne tak mam premapovane tlacitko record - jeden stisk nahravani, dva stisky rotace displeje, tlacitko kontakty mam na jeden stisk Start menu, dva stisky kontakty a zelenej a cervenej telefonek mam nastavene na softkey, ale to se da vyuzit vyhradne v kombinaci s WM
    (a tim se da nastavit treba v prehravaci hudby dalsi/predchozi stopa) a kdyz je prichozi hovor, tak je z toho klasicky zeleny a cerveny telefonek - to se mi na WM5 fakt moc libi
    Huf - jsem se rozepsal - a to jsem chtel jenom napsat, ze se uzivatel nemusi mermomoci podotykat s nedostatkem tlacitek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    ad 2) opet mi nezbyva nez znovu pochvalit program fingerclix -vyborna softwarova klavesnice s inteligentnim a RYCHLYM vyhledavanim v kontaktech predela vase MDAc v normalni plnohodnotny telefon. SKoda ze nejde pouzit pro nic jineho, jen pro telefonovani -k tomuto ucelu ale nema konkurenci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    6

    Diky vsem za rady! Po tom, co tady ctu, tak bych snad nemel mit problemy s pouzivanim, takze jsem se rozhodl, ze si Compacta koupim. Aspon si o prazdniny budu mit s cim hrat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    dle meho lepsi zarizeni ted na trhu neni, nerikam, ze je nejnabusenejsi PhoneEdition zarizeni, ale je to nejlepsi komprosim, hlavne co se tyce velikosti a integrovanych funkci
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Foťák za nic nestojí (http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=109648),a displej je docela malej(ale vejde se do kapsy).Takže pokud nepotřebuješ mizernej foták a nosíš brýle tak spíš MDA2.Vždyť vnitřnosti jsou stejný.A navíc je MDA2 jako použitá za docela rozumný peníze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    predpokladam, ze kdyz se nekdo rozhodne pro MDAc, tak hlavnim duvodem je prave velikost... a fotak? Ten nema dobrej zadne takove zarizeni, proste fotak je fotak a todle je "aby bylo"
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Přečti si ještě tohle - já bych se teda rozmýšlel, jestli ETEN nebo Compact ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no to bych neudel, zarizeni hezke na pohled, zajimave vlastnosti, ale to, co jej radi do II kategorie je zpracovani, stejne jako jeho predchudce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Aha - no je to o "osahaní". Je fakt, že naživo jsem ho ještě neviděl
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    pavel to tam napsal a krom toho jsem drzel predesly model
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Citace Původně odesláno od hybo
    predpokladam, ze kdyz se nekdo rozhodne pro MDAc, tak hlavnim duvodem je prave velikost... a fotak? Ten nema dobrej zadne takove zarizeni, proste fotak je fotak a todle je "aby bylo"
    Nesouhlasim.Třeba symbianové nokie 7610(1MPix) a naposledy 6630(1,3MPix)umí fotit už opravdu hezky.A skoro každý fotomobil s více jak 1MPix už fotí lípnež Compact.Navíc si myslim,že u Compactu je odfláklý soft ,protože takhle přepálit bílou barvu...je prostě škoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iPAQ 614c v praxi [Railweb.sk]
    Od Zdenek Malinsky v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-09-2009, 18:27
  2. ext GPS modul s TMC-RDS a jeho využití v praxi
    Od kocisjirka v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-04-2008, 07:07
  3. 6x Video k Dynavixu - navigace v praxi
    Od Telematix Software v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 17-12-2005, 10:02
  4. Asus A730W a USB host v praxi
    Od Pinochio v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-12-2005, 09:11