Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: update sqlce2 na sqlce3

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    sqlce2 mam radne dodnes v nem a cf programuji
    vsechny soubory dam do root upgrade.exe + sql2.sdf + sql3.sdf
    cesta v pruzkumniku -> spustit -> upgrade /s sql2.sdf /d sql3.sdf
    prostor nevim ale mam 12 + 12 mb
    v logu nic neni jen popis pouziti upgrade.exe ( usage )
    ale v query analyzeru 3 ktery se otevre je tato hlaska:
    error: 0x800004005 E_FAIL
    native error: (25009)
    description: the path is not valid. Check the directory for the database. [,,,Path,,]
    param ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Podivam se na to kdyztak vecer, vim, ze mi to chodilo

    Zkuste zadat cestu ve tvaru

    upgrade /s \sql2.sdf /d \sql3.sdf

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    velmi dekuji za ochotu - ani tato path mi nefunguje - prosim o priklad polopatisticky - krok za krokem - vytvorim si presne stejny model i stejne db - kdyz tak i na soukr. postu - diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Takze 100% funkcni postup ( a jednoduchy)

    Soubor sql3.sdf na cilovem zarizeni NEsmi byt

    Spustte Command prompt, ale ne z pruzkumnika
    Zmacknete tlacitko se smerovymi sipkami (Action button) a klinete na hodiny, pustte tlacitko a z menu zvolte run (spustit, otevrit)

    Zadejte prikaz

    upgrade /s "\sql2.sdf" /d "\sql3.sdf"

    Tohle chodi

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od RStein
    Zmacknete tlacitko se smerovymi sipkami (Action button) a klinete na hodiny, pustte tlacitko a z menu zvolte run (spustit, otevrit)
    Sisikliste, to jsi nasel kde? :O

    Tak jsem myslel, ze jsem videl uz vsechno, ale tohle... :yes:
    Nemas plz nekde nejaky seznam, co kouzelneho lze takto ve WM vyvadet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Procetl jsem dost dokumentace a to i vyvojarske - nektera je dostupna jen v ramci MVP programu, i kdyz to asi nebude pripad tohoto triku.

    Jestli bude zajem, tak bych vyhledove mohl par triku k WM sepsat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    moje hluboka poklona rene - db je jiz v sql mobile a chodi - stacila jedna kratka veta s prikladem a je to - tomu rikam superhelp - za tu vasi nabidku triku predem dekuji a jiz ted se nesmirne tesim na pokracovani - jeste jednou velmi dekuji za vasi velkou ochotu pomoci - na tohle bych neprisel sam NIKDY
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. WM 6.5 update
    Od graver v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 17:31
  2. Update mda III na wm5
    Od pyrostudios_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 10:09
  3. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 15:39
  4. Update na 1.60 pro TMO CZ
    Od hajekm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 03-05-2004, 17:30