Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: update sqlce2 na sqlce3

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    prosim o radu jak provest update pomoci update.exe db sqlce2 na db sqlce3 - melo by se to provadet na ppc - ja nevim jak na ppc spustit program formou prikazoveho radku - v pruzkumniku mi to nefunguje

    dik paco
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jake SQLCE2 a SQLCE3? Teda spise to druhe mne zajima...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    v sql mobile ( sqlce3) je update.exe a v helpu je to popsane - ovsem nejde mi to upgradnut
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mohl byste byt trochu konkretnejsi? SQLCE2 jsem jeste pochopil, ze se jedna o MS SQL Server CE 2.0, ale co to je SQLCE3 vazne nevim... Dalsi verzi je totiz MS SQL Server 2005 Mobile Edition...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    omlouvam se samozrejme to chapete dobre - jedna se o upgrade.exe starych sqlce2 db na sql mobile 5 db
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A nema se ten update.exe spustit na PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    je to mozne zkusim to - podle helpu mi to pripadalo ze to mam spoustet z ppc - bylo to taky v adresari pro arm s cabem - jak se vubec spousti prikazy formou prikazoveho radku v ppc - diky richarde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, tak to je jeste vic nez jasnejsi, ze ten update.exe je pro PC, protoze pomoci AS nahraje ten .CAB do PDA a ten .CAB se az nainstaluje...

    Na spousteni se musi pouzit nejaka utilita... Treba tato: http://www.phm.lu/Products/PocketPC/TaskMgr
    Ale nemyslim, ze to budes nejak nutne potrebovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    moc diky zkusim a o vysledku budu informovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    richarde neni to pro pc - hlasi jednoznacne upgrade.exe neni platna aplikace typu Win32 - na ppc chodi ( v pruzkumniku -> otevrit -> upgrade /s sqlold /d sqlnew ) skonci spravne v qanalyzeru 3 ale s chybou path cesty - zkousim ruzne moznosti ale porad stejna pisnicka - tzn. musi se to spoustet na ppc asi ve win adresari ? ale ted babo rad jak .......
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    omlouvam se vsem za spatny nazev diskuze - nejedna se o update.exe ale o upgrade.exe - sorry
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pujdeme postupne .)
    Abyste mohl spustit upgrade.exe, ujistete se, zze mate na svem zarizeni nainstalovany tyto caby.

    sqlce.dev.wce4.armv4.CAB
    sqlce.wce4.armv4.CAB
    sqlce30.dev.ENU.ppc.wce4.armv4.CAB
    sqlce30.ppc.wce4.armv4.CAB
    sqlce30.repl.ppc.wce4.armv4.CAB
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    mam vse nainstalovano
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Mate nainstalovan i SQLCE 2.0?

    Jak vypada vas prikaz ke spusteni upgrade.exe?
    Je opravdu spravne zadana cesta ke zdrojovemu a vyslednemu souboru?
    Mate na zarizeni dost mista pro obe databaze?

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A poslete prosim jeste soubor upgrade.log
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM 6.5 update
    Od graver v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 17:31
  2. Update mda III na wm5
    Od pyrostudios_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 10:09
  3. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 15:39
  4. Update na 1.60 pro TMO CZ
    Od hajekm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 03-05-2004, 17:30