prosim o radu jak provest update pomoci update.exe db sqlce2 na db sqlce3 - melo by se to provadet na ppc - ja nevim jak na ppc spustit program formou prikazoveho radku - v pruzkumniku mi to nefunguje
dik paco
prosim o radu jak provest update pomoci update.exe db sqlce2 na db sqlce3 - melo by se to provadet na ppc - ja nevim jak na ppc spustit program formou prikazoveho radku - v pruzkumniku mi to nefunguje
dik paco
Jake SQLCE2 a SQLCE3? Teda spise to druhe mne zajima...
v sql mobile ( sqlce3) je update.exe a v helpu je to popsane - ovsem nejde mi to upgradnut
Mohl byste byt trochu konkretnejsi? SQLCE2 jsem jeste pochopil, ze se jedna o MS SQL Server CE 2.0, ale co to je SQLCE3 vazne nevim... Dalsi verzi je totiz MS SQL Server 2005 Mobile Edition...
omlouvam se samozrejme to chapete dobre - jedna se o upgrade.exe starych sqlce2 db na sql mobile 5 db
A nema se ten update.exe spustit na PC?
je to mozne zkusim to - podle helpu mi to pripadalo ze to mam spoustet z ppc - bylo to taky v adresari pro arm s cabem - jak se vubec spousti prikazy formou prikazoveho radku v ppc - diky richarde
No, tak to je jeste vic nez jasnejsi, ze ten update.exe je pro PC, protoze pomoci AS nahraje ten .CAB do PDA a ten .CAB se az nainstaluje...
Na spousteni se musi pouzit nejaka utilita... Treba tato: http://www.phm.lu/Products/PocketPC/TaskMgr
Ale nemyslim, ze to budes nejak nutne potrebovat...![]()
moc diky zkusim a o vysledku budu informovat
richarde neni to pro pc - hlasi jednoznacne upgrade.exe neni platna aplikace typu Win32 - na ppc chodi ( v pruzkumniku -> otevrit -> upgrade /s sqlold /d sqlnew ) skonci spravne v qanalyzeru 3 ale s chybou path cesty - zkousim ruzne moznosti ale porad stejna pisnicka - tzn. musi se to spoustet na ppc asi ve win adresari ? ale ted babo rad jak .......
omlouvam se vsem za spatny nazev diskuze - nejedna se o update.exe ale o upgrade.exe - sorry
Pujdeme postupne .)
Abyste mohl spustit upgrade.exe, ujistete se, zze mate na svem zarizeni nainstalovany tyto caby.
sqlce.dev.wce4.armv4.CAB
sqlce.wce4.armv4.CAB
sqlce30.dev.ENU.ppc.wce4.armv4.CAB
sqlce30.ppc.wce4.armv4.CAB
sqlce30.repl.ppc.wce4.armv4.CAB
mam vse nainstalovano
Mate nainstalovan i SQLCE 2.0?
Jak vypada vas prikaz ke spusteni upgrade.exe?
Je opravdu spravne zadana cesta ke zdrojovemu a vyslednemu souboru?
Mate na zarizeni dost mista pro obe databaze?
A poslete prosim jeste soubor upgrade.log