Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Nedostatek N50 Premium ???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    7

    Lidicky nevite proc nikde nelze sehnat Acer N50 Premium, o duvodech vsichni zaryte mlci ? Nevite o nejakem obchode, ktery ho ma skladem ?

    Diky za info
    JSV
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ze by nebyly?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    nejsou :? takze leda tak obvolat vsechny prodejce, jestli neco nemaji skladem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Nejsou a jeste tak 14dni nebudou ( Tedka jsem volal na Acer a pry je to zpusobeno nedostatkem procesoru. Svadeji to na Intel:no: Jiz od 1.6. cekam na vymenu a porad nic... Pomalu mi dochazi trpelivost :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    S temi procesory to slysim uz od nekolikateho vyrobce, takze bud se vsichni na Intel domluvili a nebo je to pravda
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    7

    jo jo taky jsem volal na ACER cz a bylo mi sděleno velmi zajimave, že je problem s procakama , vyznelo to tak ze bud nejsou nebo acer ma s nimi v tomto "stroji" problemy :?: no nechame se prekvapit. jinak taky na nej cekam , ale zatim se zda ze je toto PDA velice necompatible ve spojeni s GPS a mapama no uvidime
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Podle mých nejnovějších informací by n50 premium měla dorazit do ČR 18.7.2005. No ale podle zkušeností s Acerem tomu dávám tak 40% Už jim nevěřim ani slovo:!: Takovýchto datumů již bylo:no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    37

    u nas by mel byt ve ctvrtek skladem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Mam ho objednany u HT comtech, kteri berou primo od CZ distributora a zase se posouva termin dodani. Rekli mi, ze predpokladaji 25.7. Cekam na nej, protoze mam jiz od teto firmy n50p zakoupeno a z duvodu totalniho selhani PDA mi musi dat fungl nove. Zajimalo by me, odkud to vozi ostatni prodejci, kteri ho jiz maji skladem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od Johny CZ
    Mam ho objednany u HT comtech, kteri berou primo od CZ distributora a zase se posouva termin dodani. Rekli mi, ze predpokladaji 25.7. Cekam na nej, protoze mam jiz od teto firmy n50p zakoupeno a z duvodu totalniho selhani PDA mi musi dat fungl nove. Zajimalo by me, odkud to vozi ostatni prodejci, kteri ho jiz maji skladem...
    kteri "tvrdi" ze je maji skladem, coz je trosku rozdil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    No pockej, to mi chces rict, ze ho skladem nemaji:?: Ani na www.palmpc.cz:?: Tomikusis psal, ze ho maji jiz od ctvrtka... Asi jsou to nejaky kousky z Polska nebo tak:disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od Johny CZ
    No pockej, to mi chces rict, ze ho skladem nemaji:?: Ani na www.palmpc.cz:?: Tomikusis psal, ze ho maji jiz od ctvrtka... Asi jsou to nejaky kousky z Polska nebo tak:disgusted:
    NE, on psal, ze by meli byt, coz je rozdil....nerikam, ze je nema, ale nepsal to...tyhle informace maji nekolik puvodcu

    - prani otcem myslenky a reality
    - dodavatel rikal, ale zmenilo se to
    - zamer, lidi objednaji a pak, stejne jaky Ty ted jinde, jiz cekaji, protoze "jako na potvoru posledni kousek prave odesel a jiz skladem nejsou, cekame na dalsi dodavku"
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Takze dobra zprava pro zajemce, kteri hledaji Acer N50 Premium, je jiz skladem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Mám N50 Premium 14 dní a nebyl vůbec žádný problém se sehnáním.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nedostatek paměti
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 08:56
  2. Nedostatek místa v X500
    Od Dilv_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-05-2008, 23:09
  3. nedostatek paměti na htc tytn
    Od portyr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 00:52
  4. BT - nedostatek paměti pro ovladače
    Od Behe v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 11:05
  5. Neustaly nedostatek pameti
    Od Namornik. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 14:17