Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: BLUETOOTH PRO MDA2

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    Myslim ze BT dial up.PDA mam jako modem pres BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Jan Svoboda
    Myslim ze BT dial up.PDA mam jako modem pres BT.
    Podival bych se, jakou rychlost prutoku dat ma nastaveny ten BT modem v PC...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Citace Původně odesláno od osch
    ... moooc díky Beechere
    Podívej, co má beecher v podpisu jako poslední řádek. Děkovat netřeba, ale....
    To sice jo, ale když ti někdo vytrhne trn z paty, a to už poněkolikáté, tak je minimálně slušnost poděkovat.nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    Rychlost byla nastavena na 460000 b/s,dal sem ji na max-921600 b/s.Ve vlastnostech BT connection mam tel.c.+420602900009.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Jan Svoboda
    Rychlost byla nastavena na 460000 b/s,dal sem ji na max-921600 b/s.Ve vlastnostech BT connection mam tel.c.+420602900009.
    Aha, ja myslel, ze jedete GPRSo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    No,to ja myslel taky:? Takze to mam nastaveny blbe???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No to se svami vsadim klidne o milion, ze jo...
    To cislo je HSCDS, na GPRS se pouziva *99#...
    Jinak kdyz se podivate na Euroteli web a date si najit Dataphone II, tak tam je kupa navodu, jak nastavit toto zarizeni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    97

    Nejak se to vsechno zvrtlo.Koukal sem na stranky Eurotelu,tam ty navody v PIE nejsou videt,tak sem si je nechal poslat mailem,stahnul do dataphonu a tam je to vsechno bez obrazku.Takze radu "vyplnte dle obrazku" si muzou nechat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, to se chce na ty navody podivat v PC... Bohuzel neschopnost lidi udelat i PDA verzi webu (at uz se jsou to PDA informacni weby nebo PDA prodejni weby) je trestu hodna...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Mrzne mi MDA2 po připojení bluetooth GPS-ky
    Od Def_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-03-2005, 14:27
  2. Problém - MDA2 jako bluetooth modem
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-02-2005, 21:19
  3. posílání přes bluetooth na MDA2
    Od d.devil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 25-11-2004, 19:19
  4. pocketkim a bluetooth gps a MDA2
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 09-03-2004, 23:29