Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: MDA Compact a NemerixGPS

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od anicka.balounova
    Díky všem co se neodchýlili od tématu a reagovali na můj dotaz.
    FW nemám přeflashovanou tak snad to nebude dělat problémy.
    mozna jsme to tapku prehnali, ale vysledkem je, ze MDAc to s BT nema tak 100% a ze je dobre pred zakoupenim vedet, jestli to tam vazne funguje, protoze i jine GPSky, tak i dalsi zarizni proste ne vzdy s nim funguji..s flashovanim to az tak moc nema, protoze ani s puvodni ROMkou nejde vse a s novejsi toho jde vic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Byl jsem jeden s těch, co psali o problému s MDAC a GPS BT 338 ( 20 kanálů, Sirf III ) Blbnu s tím už od pátku a skutečně, problém mám jenom, když nejsem v pohybu. Testuji to na SmartMap ( nejvíce komplikací se spojením ), GPSDASH2 a OziExplorerCE. V podstatě, když pominu tu situaci, že sedím u stolu a chci si s tím pohrát a ne a ne se spojit, tak to funguje naprosto bezvadně. Uchvátila mě výdrž GPS, trápil jsem ji prakticky dva dny v kuse ( mimo spánek) až potom lehla...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    20

    Tak se s tím taky trápím, compact a BT 338, jedinej starej TomTom 3 s nastavením GPS na bluetooth gps chodí bez problémů, ale novej TOMTOM 5 a pocketkim nabízej jen COM, a když je spáruju, nedejbože udělám soft reset při běžícím GPS tak mi compact hlásí že není vybaven bluetoot hartwarem. Ještě jeden reset to vyřeší , ale gps komuvikace už neběží ani po odebrání a znovu spárování , taky se kousne(nechápu) pak pomohlo jen vyndat z BT 338 baterku. No doufám že to nová verze ROM vyřeší , pořád jedu na originál 1.01. No hlavně nechci měnit GPS ku , její citlivost je proti ostatním suprová. Jednou mi pri jízdě spadla pod sedačku , přišel jsem na to až když jsem ji hledal po jízdě , signál nestratila. Brněnskym tunelem jsem projel též bez výpadku, což je nemyslitelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od Balboa
    No doufám že to nová verze ROM vyřeší , pořád jedu na originál 1.01.
    Před čtrnácti dny když jsem to testoval byla nejnovější známá ROM 1.11.00, a s ní to běželo stále stejně špatně jako s originální ROM 1.01.00.. Přesně ty problémy jež popisuješ byly i u mne a mého Compacta. A pokud jde o novinku 1.12.00 tak to netušim, v době kdy jsem na ni přešel byla už GPS fuč..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    189

    Já nemám tenhle typ problému, BT zařízení na MDAC je detekováno vždy. Můj problém spočívá v tom, že navigační soft mi v diagnostice dat ukazuje, že tečou ( NMEA), ale soft hlásí, že není připojena GPS... Jinak BT USB token i BT HF mi šlapou v pořádku. Mám ROM 1.11.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    na forum.xda-developers.com je napsáno, jak odstranit problém s nefungujícím BT u TomTom5. Tak vyzkoušejte a napiište. (L)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    60

    Takže pro všechny, kterým dělal problémy bluetooth GPS ve spojení s TomTom5 mám dobrou zprávu: už to jede, už vím, jak na to!!! (L)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Lipizzaner
    Takže pro všechny, kterým dělal problémy bluetooth GPS ve spojení s TomTom5 mám dobrou zprávu: už to jede, už vím, jak na to!!! (L)
    Tak to napiš pls.

    PS: tuto konkretni GPS asi nikdo s MDAc nema ze. Problem je ze ji chci koupit pres inet shop a nemam moznost to otestovat jestli je to opravdu funkcni. Chystam se vyuzit TomTom Navigator 5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Dotaz č. 2
    má tato GPSka paralel procesing? tedy je paralelníM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To snad je kazda GPSka, kdyz potrebuje minimalne 4 satelity na urceni polohy 3D, ne?
    Nebo asi nechapu tu paralelitu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    To snad je kazda GPSka, kdyz potrebuje minimalne 4 satelity na urceni polohy 3D, ne?
    Nebo asi nechapu tu paralelitu...
    bud je klasicka po staru ze se prepina v ramci milisekund z jedne GPS na druhou - pak je pomalejsi, nebo zvlada treba 12paralelnich procesu, tedy pocita to ze vsech zaroven.

    nebo rikam kraviny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Podle teto stranky to zvlada 16 kanalu paralelne...
    Myslim, ze by to byla dost hloupost ted vydavat nejakou GPS, ktera takto nefunguje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Lipizzaner
    Takže pro všechny, kterým dělal problémy bluetooth GPS ve spojení s TomTom5 mám dobrou zprávu: už to jede, už vím, jak na to!!! (L)
    Je dobře, že už ti to funguje a že ses podělil o zkušenost.
    (jen víc takových příspěvků :no: ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Lipizzaner
    Takže pro všechny, kterým dělal problémy bluetooth GPS ve spojení s TomTom5 mám dobrou zprávu: už to jede, už vím, jak na to!!! (L)
    A to si to nechate, pane kolego, pro sebe? :sarcastic: :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    21

    Chci se jen zeptat,mel jsem drive utilitku GPSinfo nekde z webu od TomTom,existuje jeste tato utilitka? Nikde ji nemuzu najit Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. MDA Compact nebo MDA Compact II
    Od mata_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 20-08-2006, 19:45
  2. Vario, Compact nebo Compact II
    Od Bluejacker v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-06-2006, 19:52
  3. MDA Compact nebo MDA Compact II?
    Od himi v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 03-03-2006, 21:37