Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: jak zmenit libovolne pozici pluginu na today..?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    chtel bych nakej softik aby jako sou ty ikony od spb plus tak abych moh mit vsechny veci treba od spodu, jde o to aby ty slečne byl videt oblicej:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od aaischa
    chtel bych nakej softik aby jako sou ty ikony od spb plus tak abych moh mit vsechny veci treba od spodu, jde o to aby ty slečne byl videt oblicej:sarcastic:
    Tak to by se mi taky hodilo. Zatím to řeším tak, že si úplně nahoru dám SPB Pocket Plus a ikony přemístím níže podle potřeby. Tím dostanu v podstatě volné místo nahoře.
    Ale jiný plugin tam už nejde a to mě štve. Jiné řešení zatím nemám
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    nevim, jestli to chapu, ale mozna by pomohl plugin, kterej "dela misto", tedy jeho funkce je vynechat X radu od mista, kde je usazen a dalsi plugin pujde az po nem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od hybo
    nevim, jestli to chapu, ale mozna by pomohl plugin, kterej "dela misto", tedy jeho funkce je vynechat X radu od mista, kde je usazen a dalsi plugin pujde az po nem
    Dobře, ale otázka je "Je takový plugin?"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    je, jenze ja si nepamatuji jeho jmeno ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkuste se prohrabat diskuzemi. Už se to tu tak před cca půl rokem řešilo-někdo chtěl "gumový" plugin. Ovšem zda se to nějak dořešilo fakt nevzpomínám.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak změnit zobrazení datumu v Today pluginu
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci + Registry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-09-2007, 00:22
  2. maximálně 15 today pluginů
    Od rADo2 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 16:51
  3. Standardni konfigurace today pluginu
    Od duhovej_vil v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 16:24
  4. Jak se zbavit pluginu z TODAY
    Od IPELI v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-05-2006, 11:16
  5. SW na slouceni today pluginu
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 09-07-2005, 17:42