Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 35

Téma: Mobipocket a jak tam dat cestinu??

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Ta verze 4.8 mě taky zklamala, sežeň si 4.7 tam nezbývá ta spodní lišta a navíc, na čtení jsou ty verze stejný
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    dik za tip
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pripadne pro zajemce MobiPocket 5.0 beta
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    Mám verzi 4.9
    - přepínání do fullscreenu funguje bez problémů, všechny lišty zmizí
    - po nastaveni českého fontu jsou české i texty v library
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Mám verzi 5, a problém s českými fonty v library přetrvává, i když jednu chvíli jsem fonty české měl, ale nevím co se stalo a opět nejsou....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    5

    Ja pouzivam taky verzi 5 a CJ mi funguje bez problemu. Vezmu soubor (TXT,DOC) a zvolim z menu "File/Conver file" a pretvorim ho do toho jejich proprietarniho formatu.
    Je dobry si ve Wordu napriklad vytvorit automaticky obsah s odkazy na kapitoly a mobipocket si to prechrousta a na zacatku knizky je pak jistej content. Taky je dobry si nastavit predem druh a styl pisma.
    Co se tyce Fullscreen, tak staci stisknout "prostredni tlacitko".
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    nejak postradam motivaci pro upgrade. mam 4.5 a nevidim vtech novych nic prevratnyho. kdyztak me vyvedte z omylu.
    WS
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    To LCC6:
    No, vypadá krásně. To neni důležitá, ale příjemná vlastnost. Můžeš si nastavit barvy čehokoliv, jak textu, tak pozadí, což se hodí u různých druhů osvětlení. Za další jak uváděl beecher se dá měnit velikost stránky, umí to číst Palm Doc atd atd... No, a hlavně to pracuje ve VGA, což se u starších verzí dalo nastavit taky, ale nebylo to automaticky. Taky část programu na PC umožňuje převádění textu z .doc a .txt. Sice si to moc nerozumí s obrázkama a tabulkama, ale text mu jde. Takže jednoznačně - upgradovat. A to jsem na nějaký vlastnosti určitě zapoměl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nechal jsem se namotivovat, upgradnul jsem a...je sweet and cool
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    tak ta konverze z *.doc *.txt se mi zda jako ta nejdulezitejsi vlastnost, jelikoz barvicky mi vyhovujou klasicke (cernytext, bile pozadi) a VGA na HP 1915 mi porad ne a ne fungovat :-) ale uz jenom kvuli ty konverzi do toho du. diky za tip. W
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    A da se nejak nastavit treba svetle seda barva pozadi nebo tam jde vybrat pouze tech par prednastavenych barev?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    U každé položky je přednastavených 64 barev, což je podle mě slušný výběr. Posuď sám.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    To sice jo, ale pro pozadi tam svetle seda (me vyhovujici) neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    U pozadí je barevná paleta jiná, doporučuju vyzkoušet trial verzi http://www.mobipocket.com/en/DownloadSoft/DownLoadReaderStep1.asp , ať sem necpu obrázky. Je fakt, že odstín šedé je tam jen jeden, mohlo by jich tam být víc, třeba místo růžových ale aspoň je z čeho vybrat. Lepší než třeba pět barev a tak... Ovšem nemůžu si pomoct, mě pětka prostě nadchla, i když mouchy určitě má. Jenže který program ne, že...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Na PPC všechno běhá parádně , ale poraďte jak rozchodit češtinu na Smartphonu (WM5) , není nutné aby to byl vlastně MobiPocket ač ho preferuji ze zvyku :-) ale cokoliv co umí číst a správně zobrazit .pdb . Díky ....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak zmenit cestinu na anglictinu na Asus a696 s windows mobile 6
    Od Frantisek Stransky v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-01-2010, 10:45
  2. ako odstranit cestinu v PDA?
    Od alfa33 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-05-2007, 20:42
  3. Mobipocket 5.2 :-(
    Od Nebzyk_ce4you v sekci eKnihy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 12:53
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-10-2005, 18:25
  5. Jak dostat na iPAQ h1940 cestinu?
    Od wrom v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2005, 06:26