Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 44

Téma: NOVY LEng pro 2003SE !

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Paragon software uvolnil novou verzi lokalizace Language Extender nyni vcetne kompletni lokalizace prostredi Widlous Mobile 2003 SE -vyzkouseno na MDA compact s nejnovejsi rom 1.11 -funguje :yes: :yes: :!: -pro stavajici zakazniky samosebou zdarma :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Co nejaky link? Odkud jsi to stahnul treba ty..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    Stahnul jsem z jejich stranky. Po jedne rozlicene noci s cestinou od sunnysoftu jsem se rozhodl si leng za tech par stovaku koupit.. A ted mi prisel emajl, ze si mohu stahnout verzi ktera funguje i s prekladem rozhrani widlous. Zkusit muzete toto, ale je to demo ktere preklada pry jen zakladni veci- nevim, zkuste. Plna verze se stahuje pres link z emajlu, ktery sem z pochopitelnych duvodu neuvadim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Orloj
    Zkusit muzete toto, ale je to demo ktere preklada pry jen zakladni veci- nevim, zkuste. Plna verze se stahuje pres link z emajlu, ktery sem z pochopitelnych duvodu neuvadim..
    Poopravím, link vede na plnou verzi a jedná se o Build 5150.

    V případě zadání správného Serial, je to plná verze.

    A funguje bez problémů i na čistých WM2003 - ( bez SE ).

    Jelikož v dřívějších dobách firma nové verze češtiny zde vystavovala, nevidím důvod proč jí zde opět nevystavit. Kdo nemá SN, tak si vyzkouší DEMO.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Přesně toto jsem chtěl slyšet!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Kolegové netušíte prosím vás pro jakou že to verzi ROM 2003SE v MDAII je tato čeština ušita ?

    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    To je super. Funguje to i na MDA I s WM2K3SE. A na původní registraci, která byla u 2002. Tomu říkám přístup. Zatím se to chová stabilně.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    Kolegové netušíte prosím vás pro jakou že to verzi ROM 2003SE v MDAII je tato čeština ušita ?

    Díky.
    dle toho, co je tu napsano je "univerzalni"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Zkus si ji nainstalovat, a zjistíš, že příliš "univerzální" není. Na Compactovi toho zůstává opět mnoho nepřeloženo. A to jak s originální T-mobile ROM 1.01.00 tak nejnovější QTEK ROM 1.11.00.. :? Tahle čeština bude zřejmě určena opět především pro zařízení MDA/Dataphone III. U MDA II si troufám odhadovat, že toho opět zůstane dost nepřeloženo, jako u Compacta.. Takže nejvíc se mohou radovat asi "trojkaři", nám s Compactama a MDA II udělá radost snad alespoň "lite" lokalizace..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Zkus si ji nainstalovat, a zjistíš, že příliš "univerzální" není. Na Compactovi toho zůstává opět mnoho nepřeloženo. A to jak s originální T-mobile ROM 1.01.00 tak nejnovější QTEK ROM 1.11.00.. :? Tahle čeština bude zřejmě určena opět především pro zařízení MDA/Dataphone III. U MDA II si troufám odhadovat, že toho opět zůstane dost nepřeloženo, jako u Compacta.. Takže nejvíc se mohou radovat asi "trojkaři", nám s Compactama a MDA II udělá radost snad alespoň "lite" lokalizace..
    no, ale jde a nemrzne a nepada, coz je dost dulezite treba pro lidi, co updatovali z ROM 1.03 u Compacta
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Tak jsem tento LENg nahrál namísto původní verze LENg 4197 do MDAII s ROM 1.72.
    Přeložena je odhadem tak polovina textu, také polovina aplikací nefunguje když zabrousíte do jejich nastavení.
    Ani není divu - původní full LENg měl 4,4MB, tenhle má 2,3MB ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Citace Původně odesláno od Orloj
    Zkusit muzete toto, ale je to demo ktere preklada pry jen zakladni veci- nevim, zkuste. Plna verze se stahuje pres link z emajlu, ktery sem z pochopitelnych duvodu neuvadim..
    Poopravím, link vede na plnou verzi a jedná se o Build 5150.

    V případě zadání správného Serial, je to plná verze.

    A funguje bez problémů i na čistých WM2003 - ( bez SE ).

    Jelikož v dřívějších dobách firma nové verze češtiny zde vystavovala, nevidím důvod proč jí zde opět nevystavit. Kdo nemá SN, tak si vyzkouší DEMO.
    JirkoP bohužel se pleteš, jde o demo i se sériovým číslem ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    JirkoP bohužel se pleteš, jde o demo i se sériovým číslem ...
    Nevím, ale já mám přeloženo vše. Přesněji nenašel jsem vůbec nic co by bylo nepřeloženo.

    I volby nastavení telefonu ( známý to problém ), nastavení zvuků, nastavení připojení vše je prostě v češtině.

    EDIT: Napiš co nemáš přeloženo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Jak říkám polovinu, navíc po odinstalaci je to na hard reset - nic nejde spustit nebo aplikace hlásí málo paměti ...

    To je teda ráno ...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00070325_leng_98rr.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 8.7 KB 
ID: 2227  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    Jak říkám polovinu..
    Je to divné, já mám přeloženo vše. Ať hledám jak hledám, tak jsem nic nenašel - co by nebylo přeloženo.


    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LEng Lokalizace
    Od hrtak_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-07-2004, 15:54
  2. HP Slim Keyboard a LEng
    Od David_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-04-2004, 16:41
  3. Leng lokalizace
    Od sabak_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-04-2003, 17:17